sauce Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Tak tohle už mi připadá opravdu trošku přes čáru... Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Opravdu skvělý model: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 ... jsem koupil manzelce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Na letišti: "Co máte v tom kufru?" ptá se celník. "Jak to mám vědět?" odpoví cestující. "Á, pán je ze Slovenska..." zdroj:iDnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Tak tohle už mi připadá opravdu trošku přes čáru... Vtip byl upraven, aby nebyl tolik poburujici! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Tucet výroků, které by si žena měla rozhodně odpustit po sexu... "Jé, ten je ale malej?" "Sakra, vzala jsem si vůbec včera ráno pilulku?" "Poslyš, jakže se vlastně jmenuješ?" "Tak to můj bývalý mohl déle!" "Díky. Teď aspoň definitivně vím, že jsem spíš na ženské." "Vyneseš prosím odpadky?" "No, představovala jsem si to horší?" "Kámošky budou hin, až jim tohle budu vypravovat." "Můžeš posbírat oblečení z podlahy?" "A teď se musíme vzít!" "Mohl by sis trochu pospíšit? Mám totiž rande!" zdroj: vševědoucí seznam Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Klasická: "Nevim co se vztekáš, mělas na to stejně času jako já............." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) PER AQUA GONUM! Péra k ***ónům? Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Opravdu skvělý model: Tak funguje i e-book. Když čtu, mám přesný čas po každém otočení stránky. Když nečtu, zůstane tam stát čas posledního otočení stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GLuJZf2T2Rk (pozor, trvalé ozvěny v hlavě jsou možné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GLuJZf2T2Rk (pozor, trvalé ozvěny v hlavě jsou možné) Hele a co je na tom ftipnýho? Možná tak pro pedofily... Ale ty ozvěny fungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Hele a co je na tom ftipnýho? Možná tak pro pedofily... Ale ty ozvěny fungují. Tak já jsem se u toho řezal slušně, ale třeba jsem divnej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 ... ale třeba jsem divnej . To zcela nepochybně! Zrovna si pročítám tvůj blog, máme velmi podobné zkušenosti s ježděním po Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Hele a co je na tom ftipnýho? Možná tak pro pedofily... Ale ty ozvěny fungují. Ja jsem rad, ze to sem KFL dal.. taky jsem se u toho zasmal.. :-) a stale se mi to honi hlavou :-))) Patnáááctiiiiny už se blíží konečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) myslim, ze mnoha lidem (nejen zde) to prijde povedome edit: vypadlo mi "to" Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) cože?? Oni posílají zásilku z Ontaria v Kanadě do Memphisu v Tennessee, přes Indianu, Paříž, Memphis, znovu Paříž, New Jersey a pak teprve do Tennessee? Ať žije efektivní logistika! edit: Jo pozor, já se překouk, ono to ještě není v cíli, má to letět až na Nizozemské Antily, no výborně Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem Jay Doll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) to proto že už tam nedělá Tom Hanks nebo je zrovna ztroskotaný na ostrově??? Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 jsem si prave vzpomnel na anabazi s mym externim hardiskem kupovanym pred asi 2 lety na pixmanii...byl velice levnej, ale cestoval s DHL mam takovej dojem a po trech tejdnech, kdy objel (pouze) celou Evropu prijel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Tak tohle už mi připadá opravdu trošku přes čáru... Přes čáru?!?!? Mohli bychom začít lynčovat tyto dva pány stejně jako muslimové Kurta Westergaarda, ne? Vždyť si dělají srandu z našeho Pána Boha. Buďme trochu nad věcí vždyť je to HUMOR, ne? Mimochodem fakt by mě zajímalo, co dělal Pánbu minulý týden. A haiťany asi taky... Jo a napadá mě ještě jedna zajímavost... Jsem někde zaslechl názor, že Bůh je žena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Přes čáru?!?!? Mohli bychom začít lynčovat tyto dva pány stejně jako muslimové Kurta Westergaarda, ne? Vždyť si dělají srandu z našeho Pána Boha. Buďme trochu nad věcí vždyť je to HUMOR, ne? Mimochodem fakt by mě zajímalo, co dělal Pánbu minulý týden. A haiťany asi taky... Jo a napadá mě ještě jedna zajímavost... Jsem někde zaslechl názor, že Bůh je žena Sice se to nenosi, ale jsou mi sympatictejsi lide, kteri maji k necemu uctu a viru, nez cynicti ateiste, kteri maji potrebu se takovemu cloveku jeste vysmivat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky