Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tucet výroků, které by si žena měla rozhodně odpustit po sexu...

"Jé, ten je ale malej?"

"Sakra, vzala jsem si vůbec včera ráno pilulku?"

"Poslyš, jakže se vlastně jmenuješ?"

"Tak to můj bývalý mohl déle!"

"Díky. Teď aspoň definitivně vím, že jsem spíš na ženské."

"Vyneseš prosím odpadky?"

"No, představovala jsem si to horší?"

"Kámošky budou hin, až jim tohle budu vypravovat."

"Můžeš posbírat oblečení z podlahy?"

"A teď se musíme vzít!"

"Mohl by sis trochu pospíšit? Mám totiž rande!"

zdroj: vševědoucí seznam

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele a co je na tom ftipnýho? Možná tak pro pedofily... Ale ty ozvěny fungují.:)

Ja jsem rad, ze to sem KFL dal.. taky jsem se u toho zasmal.. :-) a stale se mi to honi hlavou :-)))

Patnáááctiiiiny už se blíží konečně...

Odkaz ke komentáři

:jawdrop: cože?? Oni posílají zásilku z Ontaria v Kanadě do Memphisu v Tennessee, přes Indianu, Paříž, Memphis, znovu Paříž, New Jersey a pak teprve do Tennessee? :lol: Ať žije efektivní logistika!

edit: Jo pozor, já se překouk, ono to ještě není v cíli, má to letět až na Nizozemské Antily, no výborně

Upraveno uživatelem Jay Doll
Odkaz ke komentáři

jsem si prave vzpomnel na anabazi s mym externim hardiskem kupovanym pred asi 2 lety na pixmanii...byl velice levnej, ale cestoval s DHL mam takovej dojem a po trech tejdnech, kdy objel (pouze) celou Evropu prijel :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak tohle už mi připadá opravdu trošku přes čáru... :(

Přes čáru?!?!?

Mohli bychom začít lynčovat tyto dva pány stejně jako muslimové Kurta Westergaarda, ne? Vždyť si dělají srandu z našeho Pána Boha.

Buďme trochu nad věcí vždyť je to HUMOR, ne?

Mimochodem fakt by mě zajímalo, co dělal Pánbu minulý týden. A haiťany asi taky...

Jo a napadá mě ještě jedna zajímavost... Jsem někde zaslechl názor, že Bůh je žena :D

Odkaz ke komentáři

Přes čáru?!?!?

Mohli bychom začít lynčovat tyto dva pány stejně jako muslimové Kurta Westergaarda, ne? Vždyť si dělají srandu z našeho Pána Boha.

Buďme trochu nad věcí vždyť je to HUMOR, ne?

Mimochodem fakt by mě zajímalo, co dělal Pánbu minulý týden. A haiťany asi taky...

Jo a napadá mě ještě jedna zajímavost... Jsem někde zaslechl názor, že Bůh je žena :D

Sice se to nenosi, ale jsou mi sympatictejsi lide, kteri maji k necemu uctu a viru, nez cynicti ateiste, kteri maji potrebu se takovemu cloveku jeste vysmivat ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...