Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

(Nevěřím, že by tu nebyl, ale vyhledávač nic nenašel. Starej, ale dobrej. Každej měsíc si na něj vzpomenu...)

 

Jaký je rozdíl mezi ženou před menstruací a teroristou?

 

S teroristou se dá vyjednávat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážené osazenstvo,

 

mě rozeného introverta přiměla debata, kterou jsme s kolegou zapříčinili, k tomu aby jsem se pokusil trochu oduševněle vyjádřit svůj názor a pohled na věc.

 

Umístím to sem, do sekce Humor, protože jinam to podle mě ani nepatří. (Moderátor nechť přesune uzná-li za vhodné)

 

S kolegou v práci už dlouho čteme Chronomag (viz. datum založení účtu), kde čerpáme zajímavé informace a názory lidí, kteří problematice rozumí a bavíme se posty lidí ostatních.

 

Jsem hodinek pouze uživatel a moje vědomosti ohledně nich jsou pouze: líbí/nelibí, analog/digital, quatz/automatik/mechano, ?, prostě co si budeme namlouvat jako většina lidí zde. Proto mi nepřišlo vhodné pouštět se do odborných debat, je to ale důvod k tomu aby jsem nemohl vyjádřit svůj názor jinde?

 

Rozumím tomu, že jste tu za ty léta utvořila jedinečná komunita lidí, mezi které díky počtu příspěvků nepatřím. Těm co hodnotí osobnost člověka na základě několika příspěvků postnutých v krátké době po sobě (zdatnější z Vás dokázali diagnostikovat i duševní poruchu) přeji mnoho podobných závěrů. Naopak mě potěšili ti co vše dokázali vzít s nadsázkou, humorem a nenechali si zkazit zbytečně den.

Co jsme vlastně provedli ?

Vyjádřili názor na témata v sekci : Všeobecná diskuze, Ostatní diskuze a zábava.

Nikde jsem neprezentoval nic odborného pouze svůj pocit nebo náhled na věc. Nelíbí se Ti to, dotklo se Tě to? Použij funkci Ignor listu, umístni mě tam a nebo vytvoř podobně hodnotný příspevek.. Kdokoli z Vás mi může do PM (ať to tu zase dva dny nerozebíráte) zaslat můj konkrétní příspěvek který se mu ?nezdál?, můžu mu ho osvětlit a obratem zaslat několika násobně větší množství jeho vlastních ?oduševnělých? příspěvků na kterých si zde nastřádal posty. Nebo se zastavte u mě (adresu tu mám + 3. zvonek odshora) a probereme to nad sklenicí piva či jiné lihoviny.

Flameware - určitě ne. Do ted´ jsem nereagoval ani na jeden Váš post, Takže flameware jedině z Vaší strany.

Trolling - jednotlivými příspěvky v oddělených topics jsem debatu nenarušil, nebyl mimo téma, ani nikoho neurazil. Pokud se tak stalo, bylo to rozpoloženým stavem daného jedince.

Neúměrný počet příspěvků za hodinu/den? Možná, ale jsou tu zdatnější odborníci odlišující se pouze množstvím příspěvku, nikoli jejich kvalitou.

Nicméně rozumím že Moderátor musel ?prohřešek? nějak definovat, respektuji to a oceňuji jeho nelehkou práci a úlohu (dělat by jsem to už nechtěl).

Prodávat nic nehodlám, ke všemu co si opatřím získám vztah a už se toho nezbavuji. O počet postů mi opravdu nejde a v poklidu si tu zas budu několik let číst zajímavé příspěvky a usmívat se těm ostatním.

 

Díky za pozornost a přeju mnoho nejen tikající pohody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já to dočet a přijde mi to fér post.

doporučuju pokračovat ve čtení fóra ale nepraktikovat psaní v různých vláknech s minutovým odstupem. Každej nějak začínal. 50 postů je magická hranice ke které se všichni chtěj rychle dopracovat. Taky sem chtěl bejt "Member_50" a to sem netušil co mi to dá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyz sem nabehnete po mesicich necinnosti, a zacnete kecat vsude a do vseho, smrdi to honenim prispevku. to, ze je jedna IP, tomu vubec nepomaha. I kdyz jsem tusil, ze to nemusi byt schizofrenie, ale dva kolegove z prace. zadnej extra postih na vas aplikovan nebyl, udelil jsem body a nasadil dvoudenni moderovani prispevku - cokoliv, co napises, musi byt schvaleno modem. nebyl ani BAN, ani nic. ale je fakt, ze byste se meli zamyslet nad tim, jak vystupovat na foru, aby to nepusobilo jako dva hosi treti tridy zakladni skoly..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten den jsme pojali s humorem nikoli záměrem ..., chápu dle některých nám nebyla dodána dávka vitamínů I a Q.

------
Paní učitelka se ptá žáků:
"Když máte na plotě pět ptáků a jednoho zastřelíte, kolik jich tam zůstane?"
Pepíček se hlásí:
"Ani jeden, všichni ptáci odletí po výstřelu."
Paní učitelka přikývne:
"Správná odpověď je čtyři, ale líbí se mi takový způsob uvažování."
Na to Pepíček řekne:
"Paní učitelko, i já vám dám jednu otázku.
Tři ženy sedí na lavičce a každá má zmrzlinu. První ji opatrně olizuje z boku, druhá ji cumlá shora skoro až ke kornoutku a třetí jemně uhryzává od vršku. Která z nich je vdaná?"
Učitelka se začervená, ale nakonec odpoví:
"Podle mě ta druhá, co si zmrzlinu dává do úst."
Pepíček na to řekl:
"Správná odpověď je ta, která má prstýnek, ale líbí se mi váš způsob uvažování."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a nez sem neco das, tak se mrkni, jestli to tu uz neni :D

 

Učitelka dá hádanku:

"Na plotě je 5 ptáků.Když jednoho střelíte, kolik jich tam zůstane?"

Pepíček: "Všechny ostatní odletí."

Učitelka: "Odpoveď je 4,ale líbí se mi tvoje úvaha.. "

Pepíček: "Sedí tři ženy a lížou zmrzlinu.První ji líže celou,druhá si ji strká do úst,třetí jemně kouše. Která z nich je vdaná?"

Učitelka se začervená a poví:" Ta, co ji strká do úst."

Pepíček:"Ta, která má prsten, ale líbí se mi vaše úvaha"

 

Tento ma dnes celkom pobavil... :smile_anim:

 

Pani učiteľka sa pýta v triede: ?Keď päť vtákov sedí na plote a jedného zastrelíte, koľko ich tam ostane naďalej sedieť?? Ferino sa prihlási a vraví: ?Ani jeden, pani učiteľka, všetci odletia pri výstrele.? Pani učiteľka prikývne a odpovedá mu: ?Správna odpoveď je štyri, ale páči sa mi tvoje rozmýšľanie, Ferko.?

 

Na to Ferino hovorí: ?Pani učiteľka, aj ja mám pre Vás jednu otázku. Sedia na lavičke tri ženy a každá z nich líže zmrzlinu. Prvá tak opatrne z boku, druhá z hora cmúľa celú, skoro už aj kornútok a tretia jemne hryzká vrch. Ktorá z nich je vydatá?? Učiteľka sa začervená, ale nakoniec odpovie: ?Podľa mňa tá druhá, ktorá si to dáva celé do úst.? Ferino: ?Správna odpoveď je tá, ktorá má na prste obrúčku, ale páči sa mi Vaše rozmýšľanie pani učiteľka.?

 

Narazil jsem na vtípek, který se mi líbil, tak se podělím smile.gif

 

Pani učitelka sa opýta v triede:

"Keď 5 vtákov sedí na plote a jedného zastrelíš kolko ich tam

ostane naďalej sedieť?"

Ferino sa hlási.

"Ani jeden , všetci odletia pri výstrele."

Pani učitelka prikývne, "Správna odpoveď je 4, ale sa mi páči

tvoje rozmýšlanie."

Na to Ferino: "Pani učitelka teraz aj ja mám pre Vás jednu otázku.

3 ženy sedia na lavičke a každá si líže zmrzlinu.Prvá tak opatrne z

boku, druhá z hora cmúla celú skoro už aj kornútok a tretia jemne hryzká

vrch.

Ktorá je z nich vydatá?"

Učitelka sa červená ale nakoniec odpovie:"Podla mňa tá druhá

ktorá si to dáva celé do úst.

Ferino:

"Správna odpoveď je že tá ktorá má na prste obrúčku,

ale páči sa mi Vaše rozmýšlanie pani učiteľka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta na Chronomagu je :lol2:

To mě rozsekalo :D :D :D

 

Taky jeden přidám:

 

Trestanec utekl z věznice, kde byl zadržen po celých 15 let. Při útěku narazí na dům a vloupe se do něj. V posteli najde mladý manželský pár. Vytáhne muže, sváže ho na židli a přiváže ženu k posteli. Na to na ní vylezl, políbil ji na krk, pak vstal a odešel do koupelny. Když je trestanec v koupelně, muž říká své ženě: "Poslouchej, tenhle chlápek je vězeň, podívej se na jeho oblečení! Nejspíš strávil dlouhou dobu ve věznici a roky neměl ženskou. Viděl jsem, jak Tě políbil na krk. Jestli chce sex, nevzpouzej se, nestěžuj si, jenom dělej, co Ti řekne, uspokoj ho. Tenhle chlap musí bejt nebezpečnej, jestli se naštve, zabije nás oba! Buď silná, miláčku. Miluju Tě."

Žena odpovídá: "Nelíbal mě na krk. Šeptal mi do ucha. Řekl mi, že si myslí, že jsi vážně sexy chlap a zeptal se mě, jestli máme v koupelně nějakou vazelínu. Buď silný, miláčku. Taky Tě miluju."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...