Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

 neskutečně mě s..e, když přicházíme o své dědictví díky ignoraci nejen investorů, ale i odpovědných osob 

Osobně mám největší problém právě v nejednotě postupu. Soukromník, co má pár korun na nemovitost a opravy, jde pomalu do bankrotu, ale jinej si postaví kýčovitou vilu uprostřed chráněné krajinné oblasti, nebo vykácí 400 let starou alej a postaví Lidl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Památkáři a ekologové jsou mnohdy zcela mimo realitu, především investic. Mnohdy si tak nekonečně a nesmyslně vymýšlí, až objekt třeba radši shoří. Tomu říkám zachovat dědictví. Takže všeho s mírou, střízlivým úsudkem a v rámci reálných možností. A koneckonců je to všechno o lidech, jaký si to tu uděláme, takový to budem mít. Vím, není to zrovna humor, tak sorry, ale nemoh jsem si pomoct.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cikán si koupí velblouda. Velbloud je naučen na povely: ?Uf.? Velbloud jede hodně rychle, ?Uf,uf.? Velbloud jede pomalinku, ?Uf,uf,uf.? velbloud zastaví. Cikán zaplatí a zadá povel: ?Uf? a jedou hodně rychle. Cikánovi se už dělá špatně, řekne: ?Uf,uf.? jedou pomalu. Pak cikán řekne ?Uf?a znovu jedou rychle. Cikán najednou uvidí přímo před sebou propast: ?Uf,uf,uf.? Přímo před propastí zastaví. Cikán si oddechne: ?Uf.?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Učitelka se ptá Pepíčka: máte doma pejska? 
Měli jsme, ale zabili jsme ho, protože potřeboval krmit masem. Já maso nejím, tatínek také ne a kupovat ho jen pro psa se nevyplatilo. 
To je hrozné Pepíčku. A kočičku máte? 
Tu jsme také měli, ale já mléko nepiji, tatínek také ne a tak jsme ji taky zabili. 
Proboha, to je hrůza. Zítra přijď do školy s maminkou. 
Tu jsme taky měli. Ale já ještě šukat neumím, tatínek už nemůže a kvůli sousedovi ji doma držet nebudeme

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...