Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

Ja po shlednuti hydeparku s landou porad nevim, jestli je ten clovek zraly na ustavni peci a nebo je to novodoby Andy Kaufman. No nicmene jsem se bavil :)

Urcite nejaka diagnoza tam je:). Ja ho fakt nemusim, divnej patron.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mě rozsekala diskuse u tohoto obrázku na roumingu
 
http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=GEK_pomer.png
 
GEK je Genderová expertní komora a graf ukazuje poměr mužů a žen v jejím vedení. U tohoto komentu jsem si poprskal monitor
 
"By me zajimalo, jestli tam pri tomhle pomeru maji pracovni stoly a nebo je to tam jedna velka kuchynka"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Genderová expertní komora 

Tak jsem na ty jejich stránky kouknul a vidím, že je financována z Norských fondů, no co dodat...až se bude zakládat pobočka v Ostravě, tak se tam asi taky přihlásím a začnu s ostatníma chlapama z té komory chlastat, abych to rozvrátil zevnitř.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na auta "vyzdobená" siluetami hlavně golfistů (aby bylo vidět, kam patříme) a jmény dětiček, pokud možno s "roztomilým obrázkem" (Denísek a Vaneska, Bastík a Maxík, Péťa jede ... ) jsem si tak nějak už zvykl, byť důvod tohoto "zdobení" opravdu moc nechápu, spíše vůbec. Ale "vyzdobit" si káru nápisem "Lenka a Martin, 28.8.2010", což je pravděpodobně datum svatby, protože okno pravých zadních dveří bylo ještě "vyzdobeno" kytičkami a srdíčky s nápisem "Kačenka", tak to jsem ještě opravdu nežral :lol2:. Viděno dnes odpoledne v Rudný na parkovišti u Lidlu. Až teď jsem si všiml, že vedlejší Fabie má shodou okolností vlevo od SPZky ten "roztomilej obrázek", ovšem bez jména potomka.

post-35863-0-88066800-1447262062_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...