Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

To musela bejt dobrá ručka. Já už párkrát taky při popojíždění na ručku zapomněl, ale kola mi to tímhle způsobem nezablokovalo:).

No, hlavně je to celé pytlovina, protože a) ruční brzda by to na suchu určitě takhle nezablokovala, a B) je to mercedes (a určitě ne A-čko), který má náhon na zadek, takže by to auto nejelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pobavil mě dneska vtip, snad tu ještě nebyl: 

 

Turista v cizí zemi po pár dnech už značně znaven prohlížením historických památek si řekne, že by se chtěl kouknout i někam jinam. Rozhlídne se po náměstí a do oka mu padne zverimex. Vleze dovnitř s tím, že se mrkne, jakou exotickou zvířenu chovají místní ... rybičky - klasika, papoušci - klasika, králíci - klasika, želvy - dneska už i v jeho zemi takřka klasika ... opice - no konečně něco zajímavého, v jeho zemi nevídaného. Prohlíží je zprava, zleva ... prostě klasické opice. V tu chvíli vejde do obchodu zákazník a rovnou k prodavači, že chce jednu C++ opici. Prodavač ani nemrkne, vyndá z klece jednu opici a řekne si za ni 10 000$. Turistovi div že nevypadnou oči z důlků - znovu si prohlíží opice, ale nic zajímavého na nich neodhalí. Proto jde k prodavači a zeptá se proč jsou ty opice tak drahé. A prodavač okamžitě začne vychvalovat, jaká je to super investice, že ty opice umí programovat v C++ - krásný čistý kód.

Turista prohlíží dál obchod a najde druhou klec s identicky vypadajícími opicemi, ale cenovkou 20 000$. A opět mu to nedá a přeptá se na ně prodavače. A prodavač na to, že je to ještě lepší investice, protože ty dražší umí samozřejmě víc jazyků: C#, Javu, php, ajax, power shell ...

Do třetice najde klec v rohu, kde sedí jedna jediná osamělá opice, na pohled naprosto identická s předchozíma, ale s cenovkou 80 000$. Turista se vyděsí a zase jde za prodavačem, v čem že umí programovat tahle .... Prodavač se rozpačitě podrbe na hlavě a řekne: "Víte, od té doby, co ji tady máme, tak jsem ji vlastně neviděl nic dělat, ani nic programovat. Ale všechny ostatní opice jí poslouchají a říkají jí Project Manager"

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...