Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

Tohle je taky dost slusny humor:

 

http://www.drivemore.info/CZ2_Fuel-saving-blog_B8/index.php

 

"Když palivo projde silným magnetickým polem, jeho řetězce uhlovodanů se rozloží na jednodušší složky, které jsou následně aktivovány. Výsledek se dostavil okamžitě po nainstalování. Motor začal pracovat mnohem tišeji a bez vibrací. Zápach výfukových plynů naprosto zmizel."

 

:eek: :lol2: :eek: :lol2: :eek:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz jen to: "moje denni spotreba paliva je mezi 250-300km..." Od kdy se spotreba paliva meri v km? A pokud pracuje jako taxikar v CR, tak predpokladam, ze ma diesel. A spotreba 10l na diesel mi prijde nejak hodne. Chapu, ze to asi bude mesto, ale i tak. Tim hur na kratkych mestskych trasach se ten diesel nici. Takze cele je to takove nejake pofiderni... Z technickeho hlediska to posoudit neumim, nejsem technik. Ale pusobi nejak magneticke pole vubec na palivo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je hodně lajdáckej scam.:-D

 

Nejlepší je, jak úplně všechny odkazy na tý stránce, včetně "profilů" falešnejch diskutérů a odkazů na jejich falešný auta, vedou na objednávkovou stránku tý p*čoviny. No nekup magnet za litr, to je kauf století.

...Takze cele je to takove nejake pofiderni...

Vždyť se na ten "blog" podívej, celý to sestává z týhle stránky věnovaný zjevně podvodnýmu produktu. Pravý tam není nic, od nesmyslnýho článku až po diskutéry. Je to scam. Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je hodně lajdáckej scam.:-D

 

Nejlepší je, jak úplně všechny odkazy na tý stránce, včetně "profilů" falešnejch diskutérů a odkazů na jejich falešný auta, vedou na objednávkovou stránku tý p*čoviny. No nekup magnet za litr, to je kauf století.Vždyť se na ten "blog" podívej, celý to sestává z týhle stránky věnovaný zjevně podvodnýmu produktu. Pravý tam není nic, od nesmyslnýho článku až po diskutéry. Je to scam.

Jojo, ja to tak nestudoval. Proletel jsem prvni stranku, vypsal par do ocibijich nesmyslu a nazdar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem se chtěl pobavit, tak jsem zavítal na FB stránky First Class. "Peťan" rozjel novej projekt - First Class TV, ve kterém nešetří svá Béčka, ani množstvím kanagonu na slepení rukou (i když na tomto videumá na ruce něco jiného, ale co?). Plandající nitě na košili famosní :clap:. Frázováním mi připomíná Čtvrtníčka v České Sodě.

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...