Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

Je asi fuk jestli to dám sem nebo do filmu/seriálů, každopádně mě to pobavilo, když o fantasy píše vědec a má to podloženo výpočty, aneb co by muselo být jinak aby draci z GoT mohli létat na zemi

 

http://technet.idnes.cz/hra-o-truny-draci-letani-0w1-/veda.aspx?c=A160628_152148_veda_mla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Letadlem letí někteří členové sněmovny na zasedání do Ostravy a  v Jeseníkách letoun havaruje.  Za dva dny najde trosky jeden horal a všechny, kteří v něm byli, pohřbí.  Později při vyšetřování nehody se ptá vyšetřovatel horala:  "A to byli  opravdu mrtví všichni?" "Určitě, to vím přesně. Kalousek sice říkal, že není, ale znáte ho, hajzla prolhanýho ..." .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Policista zastaví řidiče na dálnici u Plzně a předává mu obálku. "Jelikož jste připoután bezpečnostními pásy, v rámci osvětové akce pro bezpečnost vyhráváte 10.000,- Kč. Co s tou výhrou uděláte?" Řidič odpoví: "Asi půjdu někam do autoškoly a udělám si řidičský průkaz. "Manželka ho přeruší:"Takhle hloupé vtipy on má vždycky, když se opije. "Hovor vzbudí dalšího, který prohlásí:"Říkal jsem vám, že s tím kradeným autem daleko nedojedem. "A z kufru se ozve. "To už jsme za hranicemi?"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je dost dobry!! :) . Fuj certe.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...