Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

Ono je v podstatě jedno z jakého to bylo roku (k olympiádě 1980 byl až 

) - ty významné škleby co vlk při tom focení házel byly tak nadčasové, že se dají vypozorovat na většině nablblých "selfíček" plnících dnešní weby, v tomhle pan Rusakov odvedl skutečně skvělou práci...  Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

80r Kohn sa ozenil s mladou 25r Sarou. Kohn je bohaty culy chlapik, ale vek neuplatis ani nevyjednas, proste v posteli to nefunguje. Ale kedze podla zidovskeho zvykoveho prava manzel musi zabezpecit manzelkino sexualne uspokojenie, Kohn suhlasil, aby isli s tymto zapeklitym problemom k rabinovi. Postazuju sa mu, ze uz vyskusali vsetky im zname sposoby ako uspokojit Saru, ale nedari sa. Rabin ich so zaujmom vypocuje a hovori: "Je to vazny problem, ktory treba riesit. Najdite mladeho zdraveho pekneho zidovskeho chlapca, dajte mu do ruky uterak, a kym sa vy dvaja budete v posteli snazit, nech mlady muz nad vami kruti uterakom."

 

Obaja novomanzelia odisli prekvapeni, ale rabin je mudry muz, iste vie co hovori. Najdu teda mladeho zida, pozatahuju zaclony, madik nafasuje uterak a manzelia podho robit telocvik. Mlady kruti uterakom.. a nic, ziadna zmena. Skusaju par dni, bezvysledne. Vyberu sa teda znovu za rabinom: "Nefunguje to, robime co sa da, ale nic, bezvysledne".

 

Rabin si pohladka bradu, zamysli sa, a hovori: "Pocuvajte Kohn, teraz to urobime tak, ze sa vymenite s mladencom. On nech skusa a vy budete krutit uterakom." Kohn zostane zarazeny, ale v snahe zachranit vysnene manzelstvo suhlasi, Rabin by predsa nekecal.

 

Tak sa vratia do spalne, mladik sa ujme robit telocvik a Kohn kruti uterakom. Hned na prvy pokus vsetko ako ma byt, Sara uspokojena a dokonca opakovane. Po skonceni mladik zlezie z postele cely spoteny, Kohn mu hodi uterak do tvare a hovori: "Vidis?! Vidis to?! TAKTO SA MA KRUTIT UTERAKOM!"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před chvílí jsem se zvážil a podle vodováhy ležím na gauči perfektně vodorovně.

No jsem taky běhal  s vodováhou, protože jsem měl dojem, že ať si lehnu jak chci, tak jsem furt hlavou níž...............ale je to jen dojem, gauč je v rovině.

Co mám dělat, abych se toho dojmu zbavil ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...