Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

Co ti udelal? :)

Hele nic, ale já mám dost zvrácený smysl pro humor a je mi jedno, že bych se třeba bavil sám. Ještě jsem ji rozeslal po firmě jako alternativu k fotografovi až se budeme fotit na web :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V sobotu udílel prezident Miloš Zeman státní vyznamenání a jako vždy to bylo více než důstojné. Přesně ve 20:44, tedy v době, kdy Miloš Zeman třásl pravicí Zdeňku Troškovi a předával mu státní vyznamenání za zásluhy v oblasti umění, zazněl téměř celou republikou tlumený výkřik a táhlé škubnutí. To si zrovna Mirka Spáčilová, filmová kritička, ze vzteku vyrvala svá rodidla. Portál CSFD od té doby drží protestní hladovku.

Zatímco filmoví kritici i fanoušci náročných snímků ztratili důvod žít, Miloslav Rétor Rozner, stínový ministr bigbítu a předseda Evropské rady pro Argemu, uznale pokyvoval, načež vstal a pronesl: ?Tohle tedy takhle nevím, já v umění dvacet let takhle jako no, nevím a proto nebudu vyjadřovat svoje tyhlety a počkám, co náš předseda, aby jako takhle tady tedy, no uvidíme. Potom si vzal svůj prášek, nasadil si kšiltovku s nápisem Alkehol a spěchal otevřít kulturák v Bystřici u Rovné, kde dav šesti milovníků umění čekal na koncert kapely Prasečí mor revival.

Vedle Zdeňka Zemlejna Trošky Miloš Zeman udělil vyznamenání i celé plejádě důležitých osobností. Medaile za zásluhy dostala I národem milovaná Helena Národnípoklad Vondráčková, která se bohužel již nestihla zúčastnit banketu po vyhlášení, neboť když si byla pro medaili, někdo ji omylem zasednul místo, takže na něho podala žalobu. Při cestě ze sálu ještě podala žalobu na šatnářku a než stihla odjet domů, kde po večerech šálí smrt, podala žalobu na dva kolemjdoucí. (poznámka pro případného pana Michala, či právníka paní Vondráčkové. Helena Vondráčková v tomto textu je pouze shoda jmen. Text je vytržen z kontextu z knížky, kde naopak paní Vondráčkovou chválíme. A ta cena taky nesouhlasí)

Celému ceremoniálu přihlížel Tomio Okamura, který kontroloval, zda se v sále nevyskytují imigranti nebo diktát EU.

?Po celou dobu vyhlašování, nepostavili muslimové v sále ani jednu mešitu,? pochvaloval si Okamura a sám se poplácal po zádech, jaký to je pašák.

Po vyhlašování probíhal tradiční banket. Jiří Ovčáček nelibě nesl přítomnost Zdeňka Trošky, který se podezřele motal kolem Miloše Zemana, takže udělal žárlivou scénu a neodpustil si nejapný vtip, že by filmových režisérů mohlo být o Trošku méně. Posléze propukl v hurónský smích a zlomil se v pase. Byl to jeho první vtip v životě. Než ho stihl napsat na twitter, byl zpacifikován zaměstnanci Hradu a od Miloše Zemana dostal zaracha, dokud se nenaučí chovat.

A to, milé děti, bylo tradiční udílení státních vyznamenání. Žijeme v době, kdy státní vyznamenání za umění dostává Troška a Vondráčková. Žijeme v době, kdy Továrna na debilno tahá za nitky a ovládá společnost. Chcete se dozvědět o továrně na debilno více? Můžete si předobjednat knížku Továrna na debilno zde www.hithit.cz/tovarnanadebilno a být tak před ostatními o krok napřed.

:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.pentestpartners.com/security-blog/screwdriving-locating-and-exploiting-smart-adult-toys/

 

"But now one could drive the Hush?s motor to full speed, and as long as the attacker remains connected over BLE and not the victim, there is no way they can stop the vibrations."

 

Tak pozor az pujdete nekam ven ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...