Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

2bandicoot: čistící scéna z "Brain Dead" (...nejlepší byl "strejček se sekáčkama", i ten "

" tam byl!), spolu s "Bad Taste" elementární klasika žánru "Splatter" od Petera Jacksona. Kdo by se nadál že takový talent bude později točit už jen nudu jako Pán prstenů a Hobit...  :speak_cool:

 

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na lince Moskva - Taškent ...vstoupí do pilotní kabiny chlap s pistolí, namíří na pilota a přikáže: "V Pariz!".Pilot ani nehne brvou a odpoví klidně: "Něvazmožno."Únosce se naštve a zařve: "Ja skazal my paletime v Pariz, patamu my paletime v Pariz! "Něvazmožno???."Únosce už úplně nepříčetný: "Pačemu něvazmožno:"Pilot zase klidně odpoví: "Patamu, što v samoljotě babuška, u babušky bombuška, i babuška skazala v London."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, to se nedá. Resp. nedá se to za střízliva. A nebudu si ničit játra jen proto, abych si tam mohl číst o nepopsatelných věcech...

Pokorně se vracím na toto jediné normální :-)) fórum

A to jsi nestudoval toto téma...

https://www.emimino.cz/diskuse/oplodneni-pomoci-strikacky-341673/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to ty chudinky berou nižší mzdu za "stejnou" práci, při rozvodu jsou to ty jediné spravedlivé, před dvaceti lety po nich chtěl nějaký (v současnosti dobře situovaný) pán sex, případně je udeřil penisem do obličeje, z čehož mají trauma ještě dnes, jejich větší zastoupení v politice je spojeno s propagandou progresivních medií, že ony nekradou a nepodvádí (narozdíl od těch hnusných samců)... Prostě elita lidstva diskriminovaná tou horší polovinou lidstva.

 

Kdo někdy dělal v ženském kolektivu by mohl vyprávět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...