Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

Do firmy nastoupí nový šéf. Je o něm známo, že je to tvrďák. Poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o zeď a jen kouká.

Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, který se flákají. Jde k onomu muži a nahlas se důrazně ptá: "Jaký máš plat?"

Muž na to, trochu překvapeně: "30.000 Kč měsíčně, proč?" Šéf vytáhne peněženku, podá mu 15.000 Kč a zařve: "Tady máš dvoutýdenní plat a teď vypadni a už se tady neukazuj!"

Muž vezme peníze a odejde.Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí lenochy a přitom se ptá: "Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo tohle líný hovado?"

A jeden zaměstnanec mu s klidem odpoví: "Dovezlo nám pizzu..."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"se tomu venuje pozornosti" v sucasnej dobe je toto divna hlaska. bo tu pozornost tomu davas ty. mozes si vybrat co sledujes, kolko sa tomu budes venovat a kolko o tom budes diskutovat. ved ked ta nieco nezaujima, popripade to povazujes za bezpredmetne, tak "tomu nebudes predsa venovat pozornost"

 

ja mam pocit, ze zijeme v dobe kedy ludia uz naozaj maju potrebu nasavat vsetko a vyjadrovat sa k vsetkemu. vysledkom je plytka znalost problematiky a nasledne diskusie totalne ignorujuce fakty a opierajuce sa o dojmy.

Takze budeme vsichni bez detailni znalosti problematiky taktne a korektne mlcet, protoze je nam to jedno a tito demagogicti extremisti s hlasityma a casto nasi svobodu omezujicima akcema a projevama si prosadi svy. Super :-) Staroveky Rim byl tak vzdelana spolecnost, ze pak prisli turci se savlema a pobili je. Tak jestli prijdou zase arabove se savlema a nebo se rozlozime ekonomicky vnitrne nejakyma extremama tohoto typu, to uz je vlastne jedno :-) Tito extremisti maji jeden spolecny rys a to je, ze nikdy poradne nepracovali a netvorili hodnoty. Ale borit a rikat, jak by se to nemelo delat, to by jim slo... omluva za spam v sekci HUMOR a koncim na toto tema, slibuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Este dodam. Ludia z ?vychodu? maju paranoju ze zapad z nich zije. Tieto perlicky pocuvam pravidelne. Potom tu mame vychod od nas. Aj ten ma pocit ze zapad (to uz akoze aj my) ich obmedzuje a vykoristuje. Potom tu mame este daleky vychod a ten pocit maju tiez. Ci opravneny to je uz na debatu...

no a z coho tato socialna paranoja prameni to je snad len neschopnost chytit svoj zivot do vlastnych ruk a nieco zmysluplne s nim urobit.

 

Ale!! To ze sa ma daleky vychod a velka cast afriky zle, za to moze aj zapad, vratane nas. Bo tie krajiny vyuzivame na uspokojenie nasich konzumnych potrieb. To co sa tu vsade naokolo deje je uz len dosledok. Zapad si buduje svoje blaho, a kazdy by ho chcel okusit.

 

Ja sa nezastavam imigrantov, ani ja ich tu nechcem hordy. Ich kultura mi je cudzia a nemam k nej vztah. Ale ked si europania neuvedomia odkial pramenia ich problemy, bude sa to len zhorsovat. Zanik zapadneho sveta tak ako ho pozname je tiez jedna z moznosti ako to moze dopadnut. A ze sa to uz v minulosti opakovane stalo, to uz vieme.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zpráva na Seznamu:

 

titulek: 

98 fotbalových hřišť vedle sebe: Čína otevřela největší letiště na světě

 

výňatek z textu:

...Ta-sing, jehož výstavba začala už před šesti lety, se nachází přibližně 46 kilometrů jižně od centra Pekingu...

 

odkaz: 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/98-fotbalovych-hrist-vedle-sebe-cina-otevrela-nejvetsi-letiste-na-svete-79488?dop-ab-variant=12&seq-no=1&source=hp

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych zas dával ban za pseudovtipný posty co maj tendenci vyvolávat flame. Vzhledem k tomu, že jsem se okolo kulturistiky a fitness nějakou dobu motal, objeví se mi Věra občas někde na FB a už přesně vím co přijde dál - nesmyslnej hate a debilní kecy o chlapech.

Líbit se to nikomu nemusí (jasně Věrka asi není ženská kteru bych si vybral, nehledě na to že je homo), ale je to zkrátka profesionální sportovec a srdcař - a tomu sportu obětovala fakt dost, včetně řekněme ženskosti. Proto jsem alergickej na tyhle rádoby humory.

Sorry dnes jsem si na Tebe vzpomněl s tou kočkou:-)

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/97579/jsem-se-sebou-spokojena-bavi-me-jak-vypadam-kritikum-se-smeji-bez-dopingu-nemam-sanci-rika-kulturistka.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...