Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]


Doporučené příspěvky

keby som si mal tipnut povedal by som ze jak ten gejmer tak ta kocicka su nahrane, ale kludne verim tomu ze podobne veci sa bezne odohravaju a sam som ich aj par krat videl

 

.... mam s hrami a svetom okolo nich iste skusenosti a podla mna problem mnohych (hlavne mladsich) hracov je v tom ze nakolko ich tieto veci casto krat v podstate vychovavaju (viac nez rodicia ci cokolvek ineho) tak nedokazu pochopit ze je to stale len blba hra

 

dalsia vec je fenomen massive RPG (WOW je ich etalonom) ktore su potom este o to horsie ze jedina vec ktoru na hracovi vyzaduju je jeho cas(okrem penazi teda)..... nijak zvlast tam nejde o nejake skutocne (byt len virtualne) schopnosti (aim/reflex, taktizovanie, .....) suhrnne nazyvane v hracskom slangu SKILLS.... su to hry bez konca kde so zlepsujucimi sa vlastnostami vasej postavy sa zlepsuju vlastnosti (vacsinou AI) protivnikov takze hra vlastne nema vysledok len spustu ciastkovych ne/uspechov a nuti vas stale len hrat dalej viac a viac

 

taketo veci produkuju potom docela velky odpad (dokonca aj na pomery komunity zapalenych hracov pocitacovych hier) vo forme ludi ktori sa (ano aj virtualne) boja priamej konfrontacie cloveka proti cloveku s jasnym zaciatkom a jasnym koncom (teda jasnym vitazom a porazenym) ... samozrejme vo WoW konfontacia zivych hracov nastava, ale je to odlahcene o to ze nech uz sa vam stane cokolvek tak sa vzdy najde niekto kto na tom bude horsie a mozete si na nom svoj komplex z porazky vyliecit... (a ked uz je fakt zle pobijete zase par bezduchych AI priser)

 

vysledkom intenzivneho drtenia WoW je 30tnik, bez priatelky, byvajuci u mamy, co hodne fici na fantasy literature, nedokoncil vysoku a pracuje (ak vobec) ako spravca pocitacovej siete ci telefonicka IT podpora (testovane na ludoch)

 

ja mam pocitacove hry celkom rad a boli casy ked som si sam rad zadrtil ale veci ko WoW by podla mna mali byt potierane na urovni statnej kontorly :D

 

toto brat s rezervou ale:

pokial mate podozrenie na to ze vasa ratolest aspiruje na to stat sa cimsi z vyssie popisaneho checknite za aku rasu hra a hlavne jak je daleko (elfovia L60+ su uz dovodom k obavam)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je sila

 

 

 

Tak jsem si to pustil, díval se a posluchal, ale co se tam po chvilce odehrávalo, bylo jak znásilnění srpem a kladivem. Tohle jsem opravdu nezažil, jen mě potkalo v životě to, že jsem byl půl roku hvězdička, pak to padlo. Opravdu se takové vymyšlené s****y pouštěly v TV? Jak ten chlápek první otázku četl na papírku, kdo by si to taky mohl zapamatovat :blink: . Jen pořád nevím, o čem soudružka mluvila!

 

 

 

P.S. Je dobře, že soudruzi zabili imperialistickou mandelinku ohromým množstvím DDT!(to je k tomu druhému odkazu)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Manželský pár se byl potápět v zátoce u San Franciska a žena se přitom ztratila. Zoufalý manžel se vrátil domů a oznámil celou věc policii.

 

Druhý den ráno zazvoní zvonek a za dveřmi stojí dva policisté s vážným výrazem ve tváři. "Pan Walker? Máme informace o Vaší paní."

 

"Co se jí stalo?"

 

"Máme pro vás tři zprávy. Jednu špatnou, jednu dobrou a jednu skvělou.Kterou chcete slyšet nejdřív?"

 

"Tu špatnou."

 

"Našli jsme vaši paní utopenou v zátoce."

 

"Jaká je ta dobrá zpráva?"

 

"Když jsme ji vytáhli, měla na sobě dobré dva tucty krabů a dva kilové humry."

 

"No, a jaká může být ta skvělá zpráva?"

 

Policista se usměje, mlsně se olízne a povídá:"Zítra ráno ji vytáhneme zase."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vysledkom intenzivneho drtenia WoW je 30tnik, bez priatelky, byvajuci u mamy, co hodne fici na fantasy literature, nedokoncil vysoku a pracuje (ak vobec) ako spravca pocitacovej siete ci telefonicka IT podpora (testovane na ludoch)

A sakra ... :o

A to jsem ani WoW nehrál. No aspoň nebydlím u rodičů - i když mám byt hned vedle :suicide_anim:

No nic, k 31.8. jsem dostal výpověď (no jo no, krize), tak uvidíme, kam mě vítr zavane

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Manželský pár se byl potápět v zátoce u San Franciska a žena se přitom ztratila.

To mi připomnělo jinej. Přijde ženská na policii, že se jí ztratil manžel. Policista se jí ujme a ať ho prý popíše. No, pokračuje ona, byl menší, plešatej, velký břicho,.... ále víte co? Zapomeňte na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...