Ondoni Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Britney je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Nelajkuješ = nejsi kámoš.Přitom na Lajku si vzpomene málokdo.A za oceánem málokdo Lajku vůbec zná . . .Šel jsem si doplnit mezeru ve vzdělání:Fakt že jo, chudinka zemřela po 5 až 7 hodinách na stres a přehřátí organismu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Přehrání? Jako Hus. Chudinka. Chtělo by to vtip od oprasku. Se stim smir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 (upraveno) na spevnenie zapestia. Upraveno 14. října 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Vy jste vážně žili v domnění, že Lajka se vrátila zpátky a žila šťastně až do smrti?:-oJinak něco k Lajka tématu: Navrátivší se robolajka likvidující sověty:-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 U tohodle musicless videa mi muzika taky nechybí.. A doporučuju vydržet do 45. sekundy.. (a myslím, že už to tu možná před 20 stránkama taky bylo.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Vy jste vážně žili v domnění, že Lajka se vrátila zpátky a žila šťastně až do smrti?:-oJo. Já měl za to, že to byla zkouška jak to pozděj dají lidi, takže komplet s návratem. Taky za komančů v Ohníčku ani ABC jsem nic jinýho nečet. A pozděj jsem to neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Ale Gagarin se snad vrátil, ne? Ne? Ne????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 tezko rict kam s tim, na kulinarium mi to prijde moc hudebni, na music se tam zase moc vari .. https://www.youtube.com/watch?v=CeZlih4DDNg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 V kupé vlaku sedí pěkná slečna a s ní pár dalších lidí, mezi nimiž je též jeden velice nesmělý mladík, který se stále odhodlává, že ji osloví, ale pořád nemůže najít odvahu. Vlak náhle vjede do tunelu a on si řekne, že až vyjedou, tak jí něco řekne.A tak když vlak opět vyjede, prohodí: Ten byl ale dlouhej, viďte?Slečna na to: Ten byl váš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Dárkyně krve neví, kolik jí může věnovat.Lékař: "A kolik ztrácíte při menstruaci?"Dárkyně: "Cirka tak 2000 euro." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 lekar se pta na ml krve, slecna hovori o uslem zisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Darkyne je prostitutka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Kazma a Kate Perry... https://www.stream.cz/onemanshow/10007731-kazma-ukradl-slavu-svetove-megastar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Kazma a Kate Perry... https://www.stream.cz/onemanshow/10007731-kazma-ukradl-slavu-svetove-megastardíval jsem se včera na cely a žádný zázrak, trapny, nahrany.. možná je to tím, že ho nemám rád :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 me nektere ty drivejsi rozhovory u Kazmy prisly vtipne, ale tohle mi prislo trapne a hrane. Cekal jsem od toho mnohem vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 me nektere ty drivejsi rozhovory u Kazmy prisly vtipne, ale tohle mi prislo trapne a hrane. Cekal jsem od toho mnohem vic.Mi to přišlo dobré, navíc mě pobavilo, že zblbnul i všechny novináře a ty fotky byly opravdu od té jeho dvojnice všude. jsem zvědavý jak to bylo s "Carreym" na lvech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Jo plán se musí plnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky