Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle nám přišlo ze školy do zpráv (škola online). Nejprve jsem se velice pobavil, ale pak zodpovědně poučil potomky, že tohle fakt ne :mobile:

Předmět: Důležitá informace pro rodiče

Dáváme na vědomí, že mezi žáky kolují informace o adrenalinovém zážitku, kdy si děti lehnou mezi železniční koleje a nechají se přejet vlakem. Jedná se o hazardní zábavu s možnými tragickými následky. Žádáme rodiče, aby pohovořili se svými dětmi a varovali je před tímto jednáním.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

2 VZTUPENKY NA ORTEL

2 VZTUPENKY NA ORTEL

2 VZTUPENKY NA ORTEL

2 VZTUPENKY NA ORTEL

2 VZTUPENKY NA ORTEL

2 VZTUPENKY NA ORTEL

o tom se mi bude zdát  - zní to tak rebelsky (to Z) a zároveň je to znepokojivé... na čí ortel mám čekat ? Na svůj ? Nebo budu účasten nějakého lynčování ? A na to se prodávají vztupenky ? Spousta otázek, chybí odpovědi. Zkusím meditaci - budu si opakovat 2 VZTUPENKY NA ORTEL a přitom se mrknu na tady ten hezký trailer, k jednomu akčnímu filmu.

Návštěvník qoyi
Odesláno

Dáváme na vědomí, že mezi žáky kolují informace o adrenalinovém zážitku, kdy si děti lehnou mezi železniční koleje a nechají se přejet vlakem. Jedná se o hazardní zábavu s možnými tragickými následky. Žádáme rodiče, aby pohovořili se svými dětmi a varovali je před tímto jednáním.

Ty posíláš dítě do pomocné školy?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...