leebauer Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Lepší mrzet než za pár dní svědit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Myslíš klasický výběr z pražského telefonního seznamu "Nudil, Procházel, Hodnotil, Prohlížel, Nabízel, Přemlouval, Nedostal, Přecechtěl, Přemluvil, Jásal, Pozval, Odemknul, Ukázal, Pohladil, Svlékal, Našel, Rozepnul, Vyndal, Nasadil, Vrazil, Přitisknul, Vrtěl, Hekal, Potil, Obracel, Dodělal, Oklepal, Otřel, Zastrčil, Vstal, Vysmál, Neplatil, Radoval, Svědil, Štípal, Zjistil, Polekal, Dozvěděl, Léčil, Mazal, Natíral, Sušil, Nadával, Rozhněval, Uřezal, Zahodil"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leebauer Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 V pohodě.. jdu na snídani zjistit, o co jsem přišel :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
straspol Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Našlapuj opatrně, kdyby bylo v alejích nablito... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orol Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Myslíš klasický výběr z pražského telefonního seznamu "Nudil, Procházel, Hodnotil, Prohlížel, Nabízel, Přemlouval, Nedostal, Přecechtěl, Přemluvil, Jásal, Pozval, Odemknul, Ukázal, Pohladil, Svlékal, Našel, Rozepnul, Vyndal, Nasadil, Vrazil, Přitisknul, Vrtěl, Hekal, Potil, Obracel, Dodělal, Oklepal, Otřel, Zastrčil, Vstal, Vysmál, Neplatil, Radoval, Svědil, Štípal, Zjistil, Polekal, Dozvěděl, Léčil, Mazal, Natíral, Sušil, Nadával, Rozhněval, Uřezal, Zahodil"? :lol2: Bože, to se spaměti nenaučím a předčítat to ve společnosti je blbé... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leebauer Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Tak si to zjednoduš. Nudil-Vrazil-Svědil-Uřezal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Pohřešuje se Jean-Luc, jinak dobrý Link to comment Share on other sites More sharing options...
leebauer Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Pohřešuje se Jean-Luc, jinak dobrýTak jestli se to vejde do povolených ztrát tak je to v poho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clockyclock Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Potkají se takhle dva. "Ani se mě nezeptáš, jak se mám?" "Jak se máš?" "Ani se neptej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Potkají se takhle dva. "Ani se mě nezeptáš, jak se mám?" "Jak se máš?" "Ani se neptej... To je opak toho jak se potkají dva v roce 1970:"Jak se máš?""Skvěle!""Hm, tak to musíš být pěkná svině!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leebauer Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 "Strýc říkal, že s medvědy se musí opatrně." - "On je lovec?" - "Ne, zoofil!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 "Musel jsem nechat utratit psa.""Co? Byl vzteklej?""No, nadšenej nebyl ... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 jeden vostrej Manželka rodí v nemocnici a manžel se na ní za oknem s láskou dívá. Za chvíli přijde sestřička k oknu s novorozencem a praští s ním o sklo tak, až se celé rozplácne o sklo.Manžel nevěřícně kouká za oknem. Sestřička za ním přijde a povídá: "To byla prdel, ono už bylo stejně mrtvé!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Potkají se takhle dva. "Ani se mě nezeptáš, jak se mám?" "Jak se máš?" "Ani se neptej... Potkají se dva jasnovidci."Ty se máš dobře - a jak se mám já?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leebauer Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Proč bůh vymyslel kvasinkovou infekci?Aby i ženy vědeli jaké je to žít sneustále podrážděnou píčou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 V porodnici nefunguje váha, tak sestřička zabalí novorozeně do deky a jde s ním přes cestu k řezníkovi, aby jí ho zvážil.Řezník vezme balíček a odejde dozadu. Za chvíli se vráti, položí na pult dva balíčky a povídá "je toho tři a půl kila, hned jsem vám to vykostil". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Povidláček Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Tak taky přidám další černej k tématu... -Má to 50 cm a ženský z toho v noci řvou. Co je to? -Náhlý novorozenecký úmrtí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Tyvle tady to jede... Si dlazdite cestu do pekla Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolonada2 Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Můj penis je jak dobrman. Manželky si nevšímá, ale sousedku by roztrhal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts