DAveDOG Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 A co až se v Mikešovi dočtou že je tam kocour Nácíček?? To bude mela.
Micey Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 moje oblíbený video pro ty kteří ovládaj angličtinu..nebo si to doteď mysleli:)
Bert Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 moje oblíbený video pro ty kteří ovládaj angličtinu..nebo si to doteď mysleli:) Asi nějaká vývojová vada nosní přepážky nebo měkkého patra (kecám)...... :-) Dost jsem se pobavil.
chacharoid Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Asi nějaká vývojová vada nosní přepážky nebo měkkého patra (kecám)...... :-) Dost jsem se pobavil. to není žádná vada, to je prostě černošská mluva...
Bert Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 to není žádná vada, to je prostě černošská mluva... A proto píši to "KECÁM" .....
Traveller Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 to není žádná vada, to je prostě černošská mluva... jj - Texas, Lousiana - běžný akcent
224477 Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 skalamander, ta pisomka na temu 'cocky' je uchvatna :D
brett Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=110496 A jak vy cistite vase Rolexky? Možná jsou to ty samé, co je už několik měsíců pitvám a stojí obvykle zázračných 5 USD apod. :-)
kejklik Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 To už není humor: Překladový slovník ze sociálnědemokratštiny do češtiny: Podpora napříč politickým spektrem = podpora komunistů. Včera u Moravce na ČT24 Pecina jasně potvrdil, že s komančema ano a Dolejš mu nadšeně přizvukoval. Vyprdněme se na hodinky a pojďme agitovat proti ČSSDKSČ.
Skalamander Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 To už není humor: Překladový slovník ze sociálnědemokratštiny do češtiny: Podpora napříč politickým spektrem = podpora komunistů. Včera u Moravce na ČT24 Pecina jasně potvrdil, že s komančema ano a Dolejš mu nadšeně přizvukoval. Vyprdněme se na hodinky a pojďme agitovat proti ČSSDKSČ. Ať už je to pravda nebo ne, tak už se tady snad několikrát jasně řeklo, že by se toto vlákno nemělo zasírat politikou. Tady si lidi chodí odpočinout a pobavit se.
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 To už není humor: Překladový slovník ze sociálnědemokratštiny do češtiny: Podpora napříč politickým spektrem = podpora komunistů. Včera u Moravce na ČT24 Pecina jasně potvrdil, že s komančema ano a Dolejš mu nadšeně přizvukoval. Vyprdněme se na hodinky a pojďme agitovat proti ČSSDKSČ. Mas zasoby konopnych lan?
kejklik Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Mas zasoby konopnych lan? Tado, tady nejde o konopná lana, ale o to, že prakticky není kam utíkat. A dva vtípky, jednou reálie: Američan: In the USA we have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope, Johny Cash .... Čech: In the Czech republic we have Jiří Paroubek, no wonder, no hope, no cash... a jeden valašský: Mamo - ptá sa o Ščedrém dňu u stromečka ogárek: Toťto fšecko ně nadělil ježíšek?? No baže Ježíšek,kdo inší ?? Aha, takže vy s tatú ste sa na mňa vysrali aj letos, že?
Diamondking Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Původně jsem to chtěl dát do vlákna Slovac semsa..ne abych ty kluky ze Slovenska dráždil, ale ukázat jejich super smysl pro humor, jenomže tam by to byl ... Tadle ta jejich MAFSTORY opravdu nemá chybu
Duko Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Původně jsem to chtěl dát do vlákna Slovac semsa..ne abych ty kluky ze Slovenska dráždil, ale ukázat jejich super smysl pro humor, jenomže tam by to byl ... Tadle ta jejich MAFSTORY opravdu nemá chybu Len škoda, že keď to pustia do vysielania tak je to skoro celé vypípané
911 Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Len škoda, že keď to pustia do vysielania tak je to skoro celé vypípané to jako fakt? to pak ztraci na efektu. vzdyt to vysilaji po 22 hod.
Návštěvník Tada Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 Tado, tady nejde o konopná lana, ale o to, že prakticky není kam utíkat. A dva vtípky, jednou reálie: Američan: In the USA we have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope, Johny Cash .... Čech: In the Czech republic we have Jiří Paroubek, no wonder, no hope, no cash... a jeden valašský: Mamo - ptá sa o Ščedrém dňu u stromečka ogárek: Toťto fšecko ně nadělil ježíšek?? No baže Ježíšek,kdo inší ?? Aha, takže vy s tatú ste sa na mňa vysrali aj letos, že? Ale jo, par mist jeste je, ale tam nas nechteji. Ale ja zustavam optimistou, podle me se da oranzada a ruda nemoc lecit a to ve krocich, jsou to takzvana tri P... Ale to uz jsem nemuzu napsat
Duko Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Odesláno 6. května 2010 to jako fakt? to pak ztraci na efektu. vzdyt to vysilaji po 22 hod. Ale zas nie všetko. Daná scénka sa pokiaľ viem nedostala do vysielania, do vysielania išiel jemnejší monológ. Priznám sa, že mi sem tam niečo ujde, ale aj tak je to dosť pejoratívne
Doporučené příspěvky