Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
moje oblíbený video pro ty kteří ovládaj angličtinu..nebo si to doteď mysleli:)

Asi nějaká vývojová vada nosní přepážky nebo měkkého patra (kecám)...... :-) Dost jsem se pobavil.

Odesláno

To už není humor:

Překladový slovník ze sociálnědemokratštiny do češtiny: Podpora napříč politickým spektrem = podpora komunistů.

Včera u Moravce na ČT24 Pecina jasně potvrdil, že s komančema ano a Dolejš mu nadšeně přizvukoval. Vyprdněme se na hodinky a pojďme agitovat proti ČSSDKSČ.

Odesláno
To už není humor:

Překladový slovník ze sociálnědemokratštiny do češtiny: Podpora napříč politickým spektrem = podpora komunistů.

Včera u Moravce na ČT24 Pecina jasně potvrdil, že s komančema ano a Dolejš mu nadšeně přizvukoval. Vyprdněme se na hodinky a pojďme agitovat proti ČSSDKSČ.

Ať už je to pravda nebo ne, tak už se tady snad několikrát jasně řeklo, že by se toto vlákno nemělo zasírat politikou. Tady si lidi chodí odpočinout a pobavit se.

Návštěvník Tada
Odesláno
To už není humor:

Mas zasoby konopnych lan? :)

Odesláno
Mas zasoby konopnych lan? :)

Tado, tady nejde o konopná lana, ale o to, že prakticky není kam utíkat.

A dva vtípky, jednou reálie:

Američan: In the USA we have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope, Johny Cash ....

Čech: In the Czech republic we have Jiří Paroubek, no wonder, no hope, no cash...

a jeden valašský:

Mamo - ptá sa o Ščedrém dňu u stromečka ogárek: Toťto fšecko ně nadělil ježíšek??

No baže Ježíšek,kdo inší ??

Aha, takže vy s tatú ste sa na mňa vysrali aj letos, že?

Odesláno
Původně jsem to chtěl dát do vlákna Slovac semsa..ne abych ty kluky ze Slovenska dráždil, ale ukázat jejich super smysl pro humor, jenomže tam by to byl :offtopic: ...

Tadle ta jejich

MAFSTORY opravdu nemá chybu :thumbsup_anim:

Len škoda, že keď to pustia do vysielania tak je to skoro celé vypípané

Odesláno
Len škoda, že keď to pustia do vysielania tak je to skoro celé vypípané

to jako fakt? to pak ztraci na efektu. vzdyt to vysilaji po 22 hod.

Návštěvník Tada
Odesláno
Tado, tady nejde o konopná lana, ale o to, že prakticky není kam utíkat.

A dva vtípky, jednou reálie:

Američan: In the USA we have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope, Johny Cash ....

Čech: In the Czech republic we have Jiří Paroubek, no wonder, no hope, no cash...

a jeden valašský:

Mamo - ptá sa o Ščedrém dňu u stromečka ogárek: Toťto fšecko ně nadělil ježíšek??

No baže Ježíšek,kdo inší ??

Aha, takže vy s tatú ste sa na mňa vysrali aj letos, že?

Ale jo, par mist jeste je, ale tam nas nechteji. Ale ja zustavam optimistou, podle me se da oranzada a ruda nemoc lecit a to ve krocich, jsou to takzvana tri P... Ale to uz jsem nemuzu napsat :)

Odesláno
to jako fakt? to pak ztraci na efektu. vzdyt to vysilaji po 22 hod.

Ale zas nie všetko. Daná scénka sa pokiaľ viem nedostala do vysielania, do vysielania išiel jemnejší monológ. Priznám sa, že mi sem tam niečo ujde, ale aj tak je to dosť pejoratívne :thumbsup_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...