Jump to content

HUMOR [2006-2020]

Recommended Posts

Hele vy konspirátoři, tohle je seriózní kulinářský byznys s věcmi pro debily, kteří neumí vzít do ruky ten nůž. :)

Prostě TEN typ lidí co jsou schopní si malířskou štětkou prostřelit koleno . . . prostě univerzální kuchyňskej lempl potřebuje kromě super kráječe výše ještě taky:

post-49277-0-31905200-1554185249_thumb.png

post-49277-0-04160700-1554185274_thumb.png

post-49277-0-07517000-1554185293_thumb.png

divnej humor Lynx :frusty:  15?

Divnej vulgární prezident..... za kterýho se jako Čech stydím...... máš recht, to je spíš k pláči, mít takového prezidenta....

Dlužno podotknout že (navzdory zde převažujícímu sluníškovo-kavárenskému zaslepení) ten "poťouchlej arogantní dědek" skutečně smysl pro humor má - co vím tak povedené vtípky o sobě svého času i sbíral, protože i u "bonmotů" se jeden potřebuje od něčeho odpíchnout... nevolil jsem ho ani ho neobhajuju, ale chceme-li být "gentlemani", tak aspoň k oponentům kteří nám neusilují o krk bychom měli chovat trošku respektu, jinak budeme stejná hovádka "jako oni". 

A jestli chcete vidět präsidenta za kterého je potřeba se opravdu stydět (a kterého si lidi taky zvolili v přímých volbách), koukněte na Turecko - zrovna včera jsme se o tom bavili se skupinkou tureckých studentů co jsou u nás na Erasmu a do jednoho z něj byli na prášky, protože marast "despotické kleptokracie" co zavádí není na 5, ale 25 let...  -_-

(sorry za nehumorný offtopic)

Takze mame byt vlastne radi, ze to stoji za hovno, ale mohlo by byt jeste hur?

Fuj, to se me ulevilo.

Edited by Prochy68

Takze mame byt vlastne radi, ze to stoji za hovno, ale mohlo by byt jeste hur?

Přesně tak, třeba v Severní Koreji, tam si nemůžou stěžovat:-D

Já se dostal do stavu, že mi ho je líto. Byť názorově jsme se asi neshodli nikdy, tak měl období, kdy to byl charismatický a schopný chlap. Tohle mi přijde nedůstojné. Vlastně si myslím, že se dost trápí a ta sebranka kolem ho zneužívá a snaží se za každou cenu udržet v pro ně výhodné pozici.

Jo, když mu bylo 50, nebyl pod vlivem té squadry azzury na hradě a nebyl senilní, možná někdy vtipnej byl. Teď už se o to jen zoufale snaží a je to v lepším případě trapné a v tom horším strašná ostuda.

Erdogan je jestě jiná liga, ale kdoví co by tady vyváděl Miloš v soucasné formě s Nejedlým za zády, pokud by mu to místní zákony umožňovaly. Léty ustálený výklad Ústavy si ohýbá už teď.....

Edited by varjag

Pobavilo mě vyjádření té "ženy na mateřské dovolené" z uvedeného odkazu: "Zoufalý Miroslav Kalousek tak porušuje své vlastní pravidlo a chce podat trestní oznámení na ženu na mateřské dovolené s jediným cílem: ovlivnit případ střetu zájmů Andreje Babiše..." :-D Ale na koblihy to platí...

• adasek locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...