Traveller Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Ja to asi nechapu ... Taky jsem to dlouho prohlížel, ale asi má paní na hlavě igelitku...
FiXilVer Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 ano, tesco tasku uz som videl vela predmetov, ktore ludi pouzili ako "striesku" pred dazdom, ale igelitku a takto pekne podfuknutu este nie, v tej chvili mi to prislo vtipne
Diamondking Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Vědci zveřejnili alarmující studii, která varuje před velmi závažným celospolečenským nebezpečím pocházejícím z konzumace chleba. Prokazují to následující spolehlivě doložená fakta: * Více než 98% pachatelů trestné činnosti patří k pravidelným konzumentům chleba. * 50% násilných činů bylo spácháno pod přímým vlivem chleba do tří hodin po jeho konzumaci. * Téměř polovina dětí, které vyrostly v rodinách, kde se často konzumuje chléb, dosahuje v testech IQ podprůměrných výsledků. * Chléb je prokazatelně návykový. Skupině dobrovolníků vědci při testování podávali vodu a odepřeli jim chleba. Všichni testovaní se nejpozději do dvou dnů chleba vehementně dožadovali. * Chléb je často pouze přestupní stanicí ke konzumaci mnohem tvrdších drog, jako je například máslo, marmeláda nebo čokoláda. * Je prokázáno, že chléb absorbuje vodu. Lidské tělo obsahuje vody kolem 70%. Nadměrná konzumace chleba proto logicky může mít za následek, že vaše tělo bude tímto nebezpečným potravinářským výrobkem zcela vysušeno a vy se během pár minut změníte v mumii. * Novorozenci se v nestřežené chvíli mohou chlebem zadusit. * Primitivní kmenová společenství, která neznají chléb, trpí v nesrovnatelně menší míře rakovinou, stresem, Parkinsonovou chorobou, osteoporózou a dalšími civilizačními chorobami. V Parlamentu je už připraven zákon, který zahrnuje opatření jako: * Chléb se bude prodávat v neprůhledném obalu, jehož nejméně jednu třetinu bude zabírat varování ministerstva zdravotnictví o jeho škodlivosti na organismus. * Zákaz prodeje chleba nezletilým osobám. * 200 procentní spotřební daň, z jejíchž výnosů se budou hradit škody, které chléb ve společnosti napáchá. * Zákaz používat v reklamě na chléb zobrazení zvířat, pohádkových motivů a pestrých barev, neboť tyto motivy výrazně působí na děti. * Zřízení bezchlebových zón v blízkosti škol, aby děti a mládež nepropadly tomuto pokušení v příliš útlém věku
skalis Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Vědci zveřejnili alarmující studii, která varuje před velmi závažným celospolečenským nebezpečím pocházejícím z konzumace chleba. Prokazují to následující spolehlivě doložená fakta: A to jeste neni vsechno. Bylo zjistena i skodlivost chleba zdravi, protoze u vetsiny zesnulych bylo prokazano, ze pozili chleba nejdele 48 hodin pred smrti.
chacharoid Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 (upraveno) raději nic Upraveno 5. července 2010 uživatelem chacharoid
grakij Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
grakij Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Pánové a už máte hodinky ke svému novému obleku? http://www.youtube.com/watch?v=v0atTBsFjJk
vanderB. Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Pánové a už máte hodinky ke svému novému obleku? pochopil jsem to správně, že se objednávají ne na kusy, ale na krabice??? jinak neni na LED Panerai viz 2:01
Dantechno Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 Pánové a už máte hodinky ke svému novému obleku? Prej " .. tyhle mas k tomu obleku.. " ....Silikonovy oblekovky
grakij Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Odesláno 7. července 2010 @vanderB. Netuším, ale někde na webu jsem viděl možnost objednání rovnou deseti kusů (v krabici) takže to asi jde. Přeci nechceš troškařit Panerai mě taky hned praštily
vanderB. Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 @Grakij no ja bych prave chtel 200 deka hodinek v celku... nebo nakrajet??
Patrik Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Prej " .. tyhle mas k tomu obleku.. " ....Silikonovy oblekovky Což o to, ale mě dostalo tohle: Naše hodinky jsou voděodolné do 3 ATM, na léto ideální k vodě! K vodě možná, ale do vody určitě ne
Jarett Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 Co dělat, když potkáte v lese medvěda ? Nic ... medvěd si už poradí sám. 1
skalis Odesláno 8. července 2010 Nahlásit Odesláno 8. července 2010 (upraveno) Ad brocolli, walnut a mushroom: Ctyri sourozenci z Ciny se prestehuji do Ameriky, zeme zaslibene. A aby si pojistili svuj zivotni uspech, tak si zmeni sva puvodni jmena na americka. Z Chu se stane Chuck, z Bu Buck. No a Fu se svoji sestrou Su se radeji vrati zpatky. Upraveno 8. července 2010 uživatelem skalis
tarmi Odesláno 9. července 2010 Nahlásit Odesláno 9. července 2010 - "Kolik je hodin?"- "Za pět minut."- "Za pět minut kolik?"- "Nevím, mám jen velkou ručičku!" 3
VS Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Když je zedník placen v naturáliích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pevo Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Tak jeden tématickej: Vleze chlápek do restaurace, zmerčí pěknou kost na baru, přisedne si vedle, objedná si pití a pak hodinu mlčí a furt šteluje hodinky.Slečna to už nevydrží:" Co to s těma hodinkama pořád děláte?""To jsou strašně složitý hodinky," vysvětluje chlapík, "těch funkcí je tolik, že je problém to dobře nastavit, já třeba díky nim teď vím, že na sobě nemáte spodní kalhotky...""Jéžiš, ale ty já přece mám?" diví se slečna.Chlap na hodinky zaklepe: "Sakra, že by mi šly napřed?" 3 1
Kalifx Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Snad to tady nebylo (v tomhle vlákně už se ani hledat nedá), ale dnes jsem se děsně nasmál u tohohle videa. Partička nadšenců ve Francii se rozhodla, že na nějakým župním přeboru mezi francouzskou Dolní a Horní lhotou udělají fotbalistům atmosféru jako na lize mistrů...
emte Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Snad to tady nebylo (v tomhle vlákně už se ani hledat nedá), ale dnes jsem se děsně nasmál u tohohle videa. Partička nadšenců ve Francii se rozhodla, že na nějakým župním přeboru mezi francouzskou Dolní a Horní lhotou udělají fotbalistům atmosféru jako na lize mistrů... To je predsa Remi Gaillard http://en.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9mi_Gaillard. Ten sa dokonca votrel na oslavu poharoveho titulu ako hrac a gratuloval mu prezident Chirac
Doporučené příspěvky