Jump to content

HUMOR [2006-2020]

Recommended Posts

Sorry pánové, ale to moralizování nad mužatkou už mi fakt připomíná Borata, jak mu v TV studiu vysvětlovali že v pokrokové a uvědomělé společnosti je absolutně nepřípustné utahovat si z tchýní, kriplů, buzerantů, feministek, židů... 

Protože jsem jednoduchý, tak mně ty fotky těch chlapíku tady na posledních dvou stranách pobavili.

Ale co mně fakt sere, že tady musí stále někdo moralizovat a poučovat ostatní. To mi přijde zbytečné !

Edited by long

mně by zajímalo, jakou výdrž mají tihle kulturisté v těžkých manuálních pracích - třeba nakládání těžkých břemen, nošení uhlí nebo kopání výkopů.

8 kopnutí krumpáčem po 5 opakováních. Na tuto akci spotřebuje 2 proteinové kokteily, krabičku BCAA aminokyselin, dvě vaničky tvarohu a ampuli nandrolonu ... :D 

Přijde žena za doktorem. Doktor dopisuje papíry po předchozím pacientovi. Lehce zvedne oči, podívá se na pacientku a povídá: "Tak co, mladá paní, jak pokračuje naše hormonální léčba? Vidím, že máte trochu chlupatá ňadra." Žena odpoví: "No, pane doktor, táhne se to až dolů ke koulím a to je věc, o které bych s váma chtěla mluvit."

Přijde žena za doktorem. Doktor dopisuje papíry po předchozím pacientovi. Lehce zvedne oči, podívá se na pacientku a povídá: "Tak co, mladá paní, jak pokračuje naše hormonální léčba? Vidím, že máte trochu chlupatá ňadra." Žena odpoví: "No, pane doktor, táhne se to až dolů ke koulím a to je věc, o které bych s váma chtěla mluvit."

:-)))

• adasek locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...