Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Kdes to vzal, hoď sem odkaz. To je fejsbúk? A Marek Svoboda alias kibi???

cesta byla spletitá :) - přes konkurenční web, kde mě zaujal "kibiho fanda a kibisan" - he he - jsem se proklikal až na fejsbůk, který má anoncovaný v podpisu
Odesláno

"A co se dělo dál? Kiwi šel světem a viděl spoustu krásných míst a namaloval spoustu krásných obrázků."

Mě se zdá, že dál se dělo spíše to, že se z toho to Kiwi zbláznilo.

Odesláno (upraveno)

nevim co jste si chlapi udělali/řekli, ale mějte na paměti:

Posted Image

:smile_anim:

Přesně to byl důvod, proč jsem měl slavného fotografa na "ignore listu" - a mám dopsud :-)

Upraveno uživatelem brett
Odesláno

Ranní emajl:

Od: Dr.Steve Jones.

Bankovní vejce Plc, London.

Dobrý den Vážení!

Jak se vy a vaše rodina? Doufám, že můj dopis se setká vevaší nejlepší náladu.

Jmenuji se Dr. Steve Jones, operace / Regionální pobočkaVedoucí manažer vejce bankovnictví Plc Londýně. Rozhodl jsem se hledattajemství vrcholu / důvěrné spolupráce-operace s vámi v provedení transakceřešení zde popsané pod-pro naše oba vzájemné výhodnosti. Během roční bankovníaudity, jsem zjistil, opuštěné / nevyzvednuté fondů, celkový součet ?21.500,000 GBP (dvacet jeden milion pět set tisíc britských librách) v účtu,který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků (Pozdní David McDowellBrown) Američan z Arlingtonu, Virginie, který bohužel přišel o život jeden scelou posádkou 1. února 2003 přes jižní Spojené státy raketoplánu Columbia.

Zjistil jsem, že on dělal žádnou zvláštní osobu blízkounebo bude příjemci na jeho účet po procházejí jeho spis v naší bance. Upřímně avědomě usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / bude příjemcem nazemřelého tak, aby součet oceněný u ? 21,5 milionu britských liber šterlinkůbudou převedeny na vás, která bude sdílená v těchto procentuální poměr: 50% promě a 40% na vás, respektive, zatímco 10% je pro všechny výdaje vzniklé vprůběhu transakce.

Potřebuji vaše upřímné spolupráce-operace, důvěře amaximální utajení, aby nám tuto transakci provést úspěšně. Ujišťuji a slíbit,že tato transakce bude popraven za legitimní uspořádání, které bude chránit vász jakéhokoli porušení zákona, jak v zemi, a tady v Londýně jako fond jepřeveden na váš bankovní účet nominován. Po zvážení a přijetí této nabídky,prosím dopředu mi tyto informace neprodleně na můj soukromý e-mailovou adresupro bližší důvěrnosti:

drstjones@hotmail.co.uk

Odesláno

Ranní emajl:

Od: Dr.Steve Jones.

Bankovní vejce Plc, London.

Dobrý den Vážení!

Jak se vy a vaše rodina? Doufám, že můj dopis se setká vevaší nejlepší náladu.

Jmenuji se Dr. Steve Jones, operace / Regionální pobočkaVedoucí manažer vejce bankovnictví Plc Londýně. Rozhodl jsem se hledattajemství vrcholu / důvěrné spolupráce-operace s vámi v provedení transakceřešení zde popsané pod-pro naše oba vzájemné výhodnosti. Během roční bankovníaudity, jsem zjistil, opuštěné / nevyzvednuté fondů, celkový součet ?21.500,000 GBP (dvacet jeden milion pět set tisíc britských librách) v účtu,který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků (Pozdní David McDowellBrown) Američan z Arlingtonu, Virginie, který bohužel přišel o život jeden scelou posádkou 1. února 2003 přes jižní Spojené státy raketoplánu Columbia.

Zjistil jsem, že on dělal žádnou zvláštní osobu blízkounebo bude příjemci na jeho účet po procházejí jeho spis v naší bance. Upřímně avědomě usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / bude příjemcem nazemřelého tak, aby součet oceněný u ? 21,5 milionu britských liber šterlinkůbudou převedeny na vás, která bude sdílená v těchto procentuální poměr: 50% promě a 40% na vás, respektive, zatímco 10% je pro všechny výdaje vzniklé vprůběhu transakce.

Potřebuji vaše upřímné spolupráce-operace, důvěře amaximální utajení, aby nám tuto transakci provést úspěšně. Ujišťuji a slíbit,že tato transakce bude popraven za legitimní uspořádání, které bude chránit vász jakéhokoli porušení zákona, jak v zemi, a tady v Londýně jako fond jepřeveden na váš bankovní účet nominován. Po zvážení a přijetí této nabídky,prosím dopředu mi tyto informace neprodleně na můj soukromý e-mailovou adresupro bližší důvěrnosti:

drstjones@hotmail.co.uk

No vidiš, konečně se na tebe usmálo štěstí. (Na mě už asi pětkrát) :D

Odesláno

No vidiš, konečně se na tebe usmálo štěstí. (Na mě už asi pětkrát) :D

Já do toho nejdu, co bych dělal s takovym balíkem, ale fakt mě pobavilo bankovní vejce atd :D

Odesláno (upraveno)

Ono to zas taková sranda není, když se to vejce snaží tvářit jako existující online banka.

Egg Banking plc (účty, karty, úvěry atd...).

Njn, pokud člověk někam pošle svoje osobní údaje udělá velkou chybu. A za chyby se holt platí.

Taky na internetu neklikám na každej banner, kde bliká free ###### xxx **** adult atd, páč jsem si vědom následků.

ach jo, použil jsem samý slova z blacklistu :D

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...