KFL Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 tak takhle jsem se už dlooouho nepobavil! Výborný tip ! (na druhou stranu, za ty prachy nevím, co by ti pacoši ještě chtěli? Aby jim snad dělala kafe a možná i ještě něco dobrého k tomu ) Recenzi muze na Alze napsat kdokoliv, nejen majitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 No to je mi jasný.... ani vteřinu mě nenapadlo, že by to byli uživatelé... dokonce si myslím, že to byl jeden člověk, kterej si takhle hezky vyhrál, protože ho naštvalo, že někdo (Alza) je takový hňup, že nabízí TV za 5,5 mega.... a že jistě existuje ještě megahňup, který si ji koupí.... Ale pobavil jsem se fest , o tom žádná ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Jako nechat odtáhnout auto na základě vlastního rozhodnutí? To jako jde? To snad ne...Tak jsem našel např:http://www.brno-airport.cz/download/ProvozniRadParkoviste.pdf část III bod 4Může, když porušíš provozní řád. Nevidím v tom nic závadného. Sorry za OT, končím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Tak jsem našel např:http://www.brno-airport.cz/download/ProvozniRadParkoviste.pdf část III bod 4Může, když porušíš provozní řád. Nevidím v tom nic závadného. Sorry za OT, končím.To něco dokazuje? Zajištění odtahu vozidla, který někdo nechá na parkingu víc než 30 dní, se stoprocentně nemůže dít jinak než za účasti PaCHů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 odtah a kam? Kdo ho zaplatí? Možná teoreticky, prakticky asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 I když nevím jestli to zrovna patří do sekce humor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Po pěti Sunarech bych na tom nebyl líp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Kéž by každej pošťák, kterej se takhle chová k mým zásilkám, hodil aspoň takovouhle držku.... :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Ten paleťák ma úplne odrovnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Kéž by každej pošťák, kterej se takhle chová k mým zásilkám, hodil aspoň takovouhle držku.... :-) :-) :-)Tak to mě rozsekalo víc než to video- díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Tak ten pošťák je super. Ruce připažit a hubou napřed. To mě připomíná mého tátu, kterému doktor po plastice kolena mluvil do duše stylem : příště musíte padat na hubu pane, nohy do vejšky a na hubu. Tu ještě opravíme, to koleno už podruhý néé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 I když nevím jestli to zrovna patří do sekce humor... Rozhodně, odrůda "černý humor". I když až na to dojde (pokud se důchodu dožijeme), legrácky nás možná přejdou. V tom balíku na pásu jsou hodinky - automaty, je třeba je před doručením natáhnout. Je to nová služba přepravce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Paleťák zabíjí. Teď jsem to ukazoval našmu řidičovi a tlemili jsme se tomu jak blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Recenze telky me sundaly ze zidle ))http://www.alza.cz/105-samsung-ue105hu9500-d2194014.htm#recenzerecenze dobrý. co si mam ale představit pod pojmem "televize prohnutelná"?to jako že si jí můžu prohejbat podle nálady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 koukam na toho s tou ledničkou a je mi ho normálně líto. Ten šel čistě na hubu, ani se nesnažil brzdit to rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 koukam na toho s tou ledničkou a je mi ho normálně líto. Ten šel čistě na hubu, ani se nesnažil brzdit to rukama to neni lednice, vypada to na stoh papiru nebo tak neco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 To by byla lednice z moduritu, kdyby se to mělo takto rozložit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 lednice to rozhodně není.. 80 kilo by myslim že svou vahou udržel..tohle bude papír nebo něco těžkýho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky