Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Třeba to ten tajemný kupec koupil jen kvůli dýnku.Myslím, že se v minulosti nějaké někde stratily a nemůže s nima na světlo.Toto by byla dobrá investice.Vyměnit jen dýnko a šup s nima na aukro za 100k a ještě může prodat šrotové zbytky bez dýnka za dvacet. Berte to prosím jako doměnku.Nenapadá mě totiž co by z těchto dost jetých kousků někdo mohl udělat.

To je sice zvláštní myšlenka, ale jistá pravděpodobnost tu může být. Jdu si cvičně stáhnout fotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chachá, tak teď jsi to trefil. Až je někde za těch patnáct stováků koupím, budu se tady bít v prsa a psát, že by měly stát alespoň stodvácu.Máš naprostou pravdu :lol2:

Ano, také jsem si to pár let myslel. No, a pak jsem je začal raději normálně nakupovat. Přeji mnoho štěstí.

Odkaz ke komentáři

Jsem vážně nas...ý. Celé dny jsem sledoval tuto aukci a když chci přihazovat, tak mi aukro napíše, že nejsem přihlášen. Je to vážně ..... kdo uhodne proč?

Tak vás snad trochu potěším - co se těch fialovejch big tv týče, byl jsem včera u hodináře a pogratuloval mi, že tak zničenej strojek ještě neviděl :-)

- z mého pohledu - rotor upadlej, nejdou natáhnout ani ručně, při štelování netočí minutovkou a překlápí datum někde okolo šestky... takže je to na "novej" strojek, jeden mám doma - rotor sice taky už v ložisku kvedlá jako talíř u žongléra na tyči, ale ono to s tím ojetým pouzdrem bude tak akorád.

Takže předchozí majitel nelhal, když říkal, že jsou našrot.

Odkaz ke komentáři

Já bych řekl, že za tím nákupem stojí Prodejce sandrumila  (86). Všimněte si, že na prakticky všech hodinkových aukcích je tajemný m...6*(926) jako první nebo druhý příhozce.

http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=27638395

Prodejce Orlíků Guderian10 - bydliště Lipník nad Bečvou, Sandrumila - bydliště Lipník nad Bečvou.

Špatná spekulace, přepálený prodej, nebo kupující ušetří na dopravě?

Odkaz ke komentáři

Kdo vydražil tohle: http://aukro.cz/stare-hodinky-i3110633792.html ?

(já byl ten druhej)

:whistling:  tak ty si mi to zvednul... Celou dobu žádný příhoz a nakonec malá bitvička... Jsem zvědavý jak budou vypadat v reálu. Podle fotek by to mohl být dobrý kauf nebo taky ne :-)

Odkaz ke komentáři

Já bych řekl, že za tím nákupem stojí Prodejce sandrumila  (86). Všimněte si, že na prakticky všech hodinkových aukcích je tajemný m...6*(926) jako první nebo druhý příhozce.

http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=27638395

Jestli se dobre pamatuji,tak asi pred mesicem se objevila sanrumila na aukru s silenym mnozstvim hodinek a mela 0 aukci a v popisu zbozi psala -nejsem zadna zacatecnice, jsem taky tento a tento prodejce a uvedla 2 nicky.Takze profik. Co se tyce m..6, to jsem uz tady taky rikal a on se mi tu ozval, co proti tomu mam.Bylo to nejak v prvni polovine lonskeho roku

Odkaz ke komentáři

:whistling:  tak ty si mi to zvednul... Celou dobu žádný příhoz a nakonec malá bitvička... Jsem zvědavý jak budou vypadat v reálu. Podle fotek by to mohl být dobrý kauf nebo taky ne :-)

Jo, já už taky doufal, že si jich nikdo nevšimne... a pak to skočilo dřív než jsem stačil dohodit další kilo. No, cena je dobrá, snad budou ok. Tak ať slouží.

Odkaz ke komentáři

....

Edit: tak nakonec 65k, tolik uz jsem necekal.

To cislo v zavorce u aukronicku znamena pocet transakci?

Takze zadny ucho...

Teda zkušeně to vyšponoval, klobouk dolů takhle vyblbnout dav :)

Tak pánové, kdo je má ?

Pokud se nepletu tak je členem našeho tábora a mnozí z nás možná vlastní jeho hodinky ať už PRIM nebo jiné značky. Vždyť přeci který magor může koupit totálně jetý Primky za 65 tisíc - jedině CHRONOMAGOR :D (a podotýkám, že toto není myšleno jako urážka, protože bych musel urazit i sám sebe)

Třeba to ten tajemný kupec koupil jen kvůli dýnku.Myslím, že se v minulosti nějaké někde stratily a nemůže s nima na světlo.Toto by byla dobrá investice.Vyměnit jen dýnko a šup s nima na aukro za 100k a ještě může prodat šrotové zbytky bez dýnka za dvacet. Berte to prosím jako doměnku.Nenapadá mě totiž co by z těchto dost jetých kousků někdo mohl udělat.

Prodejce Orlíků Guderian10 - bydliště Lipník nad Bečvou, Sandrumila - bydliště Lipník nad Bečvou.

Špatná spekulace, přepálený prodej, nebo kupující ušetří na dopravě?

se domluvili,nikdo je neprehodil a orliky zustaly zase doma.Jestli se objevi znovu, tak je to jasne!

... Co se tyce m..6, to jsem uz tady taky rikal a on se mi tu ozval, co proti tomu mam.Bylo to nejak v prvni polovine lonskeho roku

Aukro má určitou chybu v logice utajování identit :ph34r: , takže pokud vás to opravdu zajímá, tak tajemný m...6 = marper256. Je zde naším kolegou a například na německé e-Bay jede také ve velkém.

Odkaz ke komentáři

Aukro má určitou chybu v logice utajování identit :ph34r: , takže pokud vás to opravdu zajímá, tak tajemný m...6 = marper256. Je zde naším kolegou a například na německé e-Bay jede také ve velkém.

:) taky znám jeden způsob, ale prozatím jsem v pátrání neměl dost konkrétních indícií :D

Odkaz ke komentáři

Co si myslíte o tomhle? http://aukro.cz/prim-pekne-i3118029860.html

Vypadají jako 97, ale nejsou. Ovšem takovýhle design televizí jsem ještě neviděl. Skládačka? Parexo? Raritka?

Probihajici aukce se nekomentuji. Vetsinou dochazi ke zbytecnemu zdrazovani predmetu.... nepsane pravidlo tohoto fora...

Nebo mozna je i nekde napsane, jen jsem ho nehledal :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Co si myslíte o tomhle? http://aukro.cz/prim-pekne-i3118029860.html

Vypadají jako 97, ale nejsou. Ovšem takovýhle design televizí jsem ještě neviděl. Skládačka? Parexo? Raritka?

stačí se podívat na to, odkud prodejce pochází, a zkus si to dát do souvislostí

od bývalých zaměstnanců Elton n.p. jsem měl už v ruce leccos

Odkaz ke komentáři

Probihajici aukce se nekomentuji. Vetsinou dochazi ke zbytecnemu zdrazovani predmetu.... nepsane pravidlo tohoto fora...

Nebo mozna je i nekde napsane, jen jsem ho nehledal :D

Je domluvené v sekci Prim a není to psané pravidlo, ale budemeli se jím řídit, tak výrazně ušetříme.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...