Přejít na obsah

PRIM v inzerci.


Doporučené příspěvky

Uložit takové peníze do původních Orlíků,které mají svoji zajímavou historii,byly vyrobeny v malé sérii,jsou očíslovány je jistota.A co Rolex? Který bych si měl pořídit,aby jejich cena pořád stoupala?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě není - je to proti pravidlům Aukra. A je možné takovou aukci nahlásit za porušení. Nicméně reálně žádný postih není, max mu zruší účet.

 

https://faq.aukro.cz/clanek/19165/kdy-jak-mohu-zrusit-prihozeni-pripadne-celou-nabidku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, opravuji se, ten důvod ponechání si nabízeného zboží je proti pravidlům. Nicméně kdyby uvedl důvod poškození či zničení, nic mu v tom nebrání. Sice by to teoreticky měl, pokud by to někdo vyžadoval, doložit, ale to už je spíš v právní rovině.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V právní rovině, by teoreticky šla zažalovat tzv. "předsmluvní odpovědnost", kdy tím, že jedna strana dala hodinky k prodeji a druhá strana přihazovala na kupní ceně, byl zde zřejmý zájem uzavřít "smlouvu", obchod. Jestliže jedna ze stran i přes důvodné očekávání druhé strany zmaří uzavření "smlouvy" bez spravedlivého důvodu, jedná tato strana nepoctivě a odpovídá druhé straně za vzniklou škodu. Jenže je zde otázka jaká reálná škoda vznikla druhé straně, která přihazovala na kupní cenu...Tedy v reálu nehrozí nic a to by muselo fakt "bavit" se do takového sporu pustit....:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím, že mám ještě velké mezery v přehledu o Prim modelech a zamrzí to hlavně, když jde o "více než legendární model"...

Může mi někdo, kdo ví, o co jde, odkázat na více info k tomuto nevídanému skvostu?

 Sice stejně nekoupím, ale zajímá mě to... :whistling:

 

Díky.

 

http://aukro.cz/nevidany-skvost-prim-black-white-i6831084736.html

 

Popis:

NEVÍDANÝ SKVOST! PRIM BLACK/WHITE! Pěkné a plně funkční, více než legendární model, průměr 3,3cm. Kdo ví o co jde, tomu myslím není co vysvětlovat, kdo neví, tak ten většinou stejně nekoupí.

post-51454-0-80896800-1495566223_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Shakur
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...