Přejít na obsah

PRIM v inzerci.


Doporučené příspěvky

Tak máš v podpisu, že si fanoušek značky Prim. Tos ještě nikde, ani tady na fóru, nenarazil na diskuse týkající se nových dílů vyráběných přímo v Eltonu a novodobých čínských kopií? To je totiž trochu rozdíl. Jak v kvalitě, tak v ceně. Proto "nová výroba" znamená u primek dvě možnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přiznám se, že jsem tohle nevěděl a děkuji za vysvětlení. Rozhodně příjemnější ve dvou větách vysvětlit, než označit titulem " máš divné chápání " a jít od toho. V popisu mám fanoušek, ale nikoliv odborník. Prostě se mi staré Primky líbí, ale absolutně nic o nich technicky nevím, proto jsem tady, abych si rozšířil obzory. A tímto se omlouvám za plevelení tohoto vlákna a odskočení od tématu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Petr.S

Zbytečně tu diskusi posouváš do osobní roviny a stavíš se do role ublíženého, nikdo Tě nenapadá a to, že jsem napsal, že máš divné chápání navazovalo na předchozí komunikaci, tedy nešlo o nějaký výkřik a "odchod od toho". Moje první reakce byla na to, že jsi pochválil prodejce na Aukru, jak je férový, protože napíše, že ciferník je nová výroba a když jsem oponoval, že pro neznalého kupujícího není rozdílu, jestli prodávající napíše, že ciferník je nová výroba bez specifikace jaká, nebo tím, že nenapíše nic a nechá to na jeho posouzení, reagoval jsi, že Ti to stačí, protože nová výroba rovná se pro Tebe čína. Jsi na fóru o hodinkách zaregistrovaný, vyjadřuješ tady svoje názory a ostatní tedy předpokládají, že nějaké povědomí o problematice máš, a pokud ne, tak ostatní to nemohou vědět, potom se nemůžeš čertit, že když Ti někdo oponuje, nedokládá svá tvrzení nějakým sáhodlouhým rozborem. Nakonec je tady dobře vidět, jak je tohle téma částečně honem na čarodejnice, jelikož stejně, jako to nevíš Ty, to nemusí vědět ani ten prodávající, to je jedna věc, a hlavně, pokud chce někdo koupit hodinky na nošení proto, že se mu prostě líbí, pak nevím, jakou roli hraje, jak a z čeho jsou poskládané, je ochotný zaplatit za to, co vidí a ne za to, co se v určité komunitě považuje za to jediné, košér provedení. Naproti tomu, pokud se chce někdo věnovat sběratelství a howno tomu rozumí, tak by se měl nejdřív věnovat studiu a ne za každou cenu chtít sestavit za 14 dnů sbírku těch nejžádanějších modelů, nakupovat každou kravinu, kterou někdo poskládá, jak pomatenej, ať to stojí, co to stojí. Zvyšuje tím, jako řada dalších,  poptávkovou křivku a jelikož je logicky nabídková křivka stále strměji nižší, vede to k nárůstu ceny a s tím současně k nárůstu snahy obchodníků, využít té situace a nabídku uměle zvyšovat pomocí různých metod (skládačky, plagiáty, renovace, podvody, atd.). Tolik tedy asi k celé věci, abys neměl pocit, že jsem od toho odešel a pokud bys měl nějakou otázku, klidně se zeptej, nemám problém Ti odpovědět, pokud to budu umět.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prim skeleton na aukru - ke skeletonům jsem si zatím cestičku nenašel a jako to vypadá, ještě hodně dlouho nenajdu, hezký cifr mi na hodinkách tohoto typu prostě chybí... Ceny dříve nabízených mi přišly přemrštěné, konečnou cenu těchto považuju za přiměřenou, prodejce možná čekal víc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to JR_2010

O. K. Pokud budu potřebovat poradit, rád se na Tebe obrátím. :)

A hlavně,začni tady poctivě pročítat vlákna,kde se píše o typech Primek a sám zjistíš co a jak má vypadat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před pár lety jsem něco podobného nakupoval cca po třech stovkách , protože jsem potřeboval vykanibalizovat díly do jiného (neobřezaného)  čínského strojku ZJS, který mám v PS2. Na tenhle stroj se člověk normálně jen podívá a něco se na něm hned pokazí. Úroveň zpracování je tragická a na nic jiného než na rozebrání to dobré není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, tyhle samolepky znám z dětství. Jako kluk jsem dostal tuhle stavebnici letadla, kde jich byl celý aršík. Lepil jsem je taky všude :)

https://www.bazos.cz/img/1m/150/74742150.jpg

Ale dávaly se i k jiným letadlům a možná i jiným hračkám ze 70. let.

 

A jak vidím, pořád se to vyrábí a dá koupit jako modelářské obtisky:

http://www.peckamodel.cz/content/files/images/eshop-produkty/5209/f647522.jpg

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na Antikprimu se objevil další skvost z dílny paní (?) Ireny. Tentkorát uchvátné Parexa bratru za 14k.

Kdo se zapíše na zdejší seznam majitelů leteckých s číslem 000215?

 

Popis opět nezklamal:
NADHERNE FUNKCNI  LEGENDARNI LETECKE  PRIM AUTOMATIC 21 JEWELS  V TOP KRASNEM STAVU JAK NOVE  VSE VIZ FOTO  HODINKY VYCISTENE U HODINARE VODOTESNE ZKOUSENO SLAPOU PRESNE A DOBRE KRASNY KOUSEK TOP PRIM!!!

post-51454-0-39229700-1498488253_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Shakur
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tam by asi měl Accutron nějak nastavit fake filtr.

Accutron to smazal a dal prodejci IRENA poslední varování. Pokud ještě jednou nabídne něco podobného, tak budou smazány všechny jeho nabídky. V nabídce to bylo necelé dvě hodiny. Díky Vám.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...