Jan_Jan_2006 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Tak teď čučím i já!!! O strojcích ZJS v automatu jsem tedy zatím nikdy neslyšel...Prosím o důkaz!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Tak já se tady hrabu v hodinkách, dělám tu sborku a rozborku a při úplně blbém světle lampičky tady dělám úplně blbé fotky, místo abych se duševně připravoval na Pražský sraz Chmagu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bohužel zrovna ZJS jsou slepé, ale stejně je vidět, jak tam číňan zapomněl nápis 17 jewels z manuálních ciferníků, i když tam je taky 21. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Dušek Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Přátelé, co si myslíte o tomto? Někdy minulý týden se na Aukru dražily PRIM Sport Letecké - nefunkční, v nálezovém stavu. Aukci vyhrál uživatel s nickem AukroMiLi, viz. zde: http://aukro.cz/letecke-hodinky-prim-sport-csla-i3685495720.html. (Za nějakých 7k!!) Jelikož je sháním, odebírám RSS z Aukra - dnes se tam objevily jedny 215 od stejného uživatele AukroMiLi za bratru hezkých 20k, viz. zde: http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-letecke-csla-top-stav-i3712893323.html. Ty 215 vypadají, že mají originální ciferník a asi přechromované pouzdro - ptám se tedy: Začíná nová doba padělání leteckých Sportů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Přátelé, co si myslíte o tomto? Někdy minulý týden se na Aukru dražily PRIM Sport Letecké - nefunkční, v nálezovém stavu. Aukci vyhrál uživatel s nickem AukroMiLi, viz. zde: http://aukro.cz/letecke-hodinky-prim-sport-csla-i3685495720.html. (Za nějakých 7k!!) Jelikož je sháním, odebírám RSS z Aukra - dnes se tam objevily jedny 215 od stejného uživatele AukroMiLi za bratru hezkých 20k, viz. zde: http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-letecke-csla-top-stav-i3712893323.html. Ty 215 vypadají, že mají originální ciferník a asi přechromované pouzdro - ptám se tedy: Začíná nová doba padělání leteckých Sportů? Ty "padělaný" letecký jsou z Parexa. Někdo tomu říká aftermarket, ale je to obyčejný padělek. Prodává se to jako sada za cca 1800. Sada je s originálním leteckým ciferníkem ze starých zásob, zbytek je echt Čína. Arnovák, ocelové pouzdro(vypadá jako ocucaný pochromovaný), korunka, dýnko (všechny mají stejný číslo). Na tohle téma už tu něco proběhlo, dá se to dohledat.Asi dotyčný koupil origo a šunty prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Dušek Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Ty "padělaný" letecký jsou z Parexa. Někdo tomu říká aftermarket, ale je to obyčejný padělek. Prodává se to jako sada za cca 1800. Sada je s originálním leteckým ciferníkem ze starých zásob, zbytek je echt Čína. Arnovák, ocelové pouzdro(vypadá jako ocucaný pochromovaný), korunka, dýnko (všechny mají stejný číslo). Na tohle téma už tu něco proběhlo, dá se to dohledat.Asi dotyčný koupil origo a šunty prodal Katalog Parexo jsem viděl, a vlákna o legendárních 215 poctivě přečetl. Nevěděl jsem ovšem o tom, že se v té Parexo sadě dá pořídit originální číselník, viděl jsem jen ten s pseudo-znakem vzdušných sil ČSLA a nepovedenou pětkou. Ovšem, AukroMiLi sleduji dále, přihazuje v mraku aukcí, které mám ve sledování.. Máte s tímto prodejcem někdo zkušenost? Ve fóru "Zkušenosti s prodejci.. " jsem tento nick nenašel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Tak kluci, přiznejte se, kdo koupil ty Orlíky 45 L.E z prodejního vlákna pro začínajícího Primkaře ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Tak kluci, přiznejte se, kdo koupil ty Orlíky 45 L.E z prodejního vlákna pro začínajícího Primkaře ? Rad bych se prihlasil,tohle je nejhezci reedice puvodnich legend,ale ja to,bohuzel,nebyl:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Presne tohle jsem prave zapalene vypravel manzelce, ale kupodivu ji to nechalo zcela chladnou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 AukroMiLi ukončil prodej, asi bude nějaká úúprava nebo oprava? http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-letecke-csla-top-stav-i3712893323.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 AukroMiLi ukončil prodej, asi bude nějaká úúprava nebo oprava? http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-letecke-csla-top-stav-i3712893323.html Doufam,ze to neni nikdo zdejsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Tak kluci, přiznejte se, kdo koupil ty Orlíky 45 L.E z prodejního vlákna pro začínajícího Primkaře ? No přece Kerob, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Me by zajimala finalni cena, alespon řadově. Klidne do sz.O Kerobovi si porad myslim, ze to ma v hlave v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 (upraveno) Me by zajimala finalni cena, alespon řadově. Klidne do sz.O Kerobovi si porad myslim, ze to ma v hlave v poradku to tady ale Davide nemá asi nikdo... Edit: Bůhví jak tahle obrácená aukce dopadla. Taky by mě to zajímalo. Upraveno 14. listopadu 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Tak já se tady hrabu v hodinkách, dělám tu sborku a rozborku a při úplně blbém světle lampičky tady dělám úplně blbé fotky, místo abych se duševně připravoval na Pražský sraz Chmagu. Díky! Tak tenhle strojek (ZJS v automatu) vidím prvně.Co se člověk ještě nedozví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Me by zajimala finalni cena, alespon řadově. Klidne do sz.O Kerobovi si porad myslim, ze to ma v hlave v poradku....a hlavně, Kerob není žádný začátečník ;-). V souvislosti mi pořád v hlavě šustí nějaký Orlí plány ....Honza.manta určitě bude vědet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 to tady ale Davide nemá asi nikdo...:-) no jo no. Jen jestli tohle není trochu mocAle jsme pacoši Chápu i prodávajícího, má jen jedny a snažil se realizovat nejlepší možnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 :-) no jo no. Jen jestli tohle není trochu mocAle jsme pacoši Chápu i prodávajícího, má jen jedny a snažil se realizovat nejlepší možnou cenunono,uz se to neda poslouchat/cist, uvedena cena byla pro mne vysoka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 nono,uz se to neda poslouchat/cist, uvedena cena byla pro mne vysokaNo a ještě se o ně málem poprali. Teda píše se že bylo více zájemců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 No a ještě se o ně málem poprali. Teda píše se že bylo více zájemců.To píše každej, že prodává zboží za který mu lidi trhají ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Zdarec Měl bych dotaz??Všiml jsem si, že se před vánocema na aukcích vyrojilo celkem dost Primek (Sapartaků) se strojkama K25.Nebo i bez označení?!Proto se ptám, jak moc si mám při nákupu dávat majzla??Je to normál,nebo už ciferníky začal někdo tisknout(parexo aj.) a jestli se vyskytují i falza pouzder...???Doufám, že mě nesejmete, že dělám reklamu, kdyžtak to smažte?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se