Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Tak já se tady hrabu v hodinkách, dělám tu sborku a rozborku a při úplně blbém světle lampičky tady dělám úplně blbé fotky, místo abych se duševně připravoval na Pražský sraz Chmagu.  :wallbash:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Bohužel zrovna ZJS jsou slepé, ale stejně je vidět, jak tam číňan zapomněl nápis 17 jewels z manuálních ciferníků, i když tam je taky 21.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé, co si myslíte o tomto? Někdy minulý týden se na Aukru dražily PRIM Sport Letecké - nefunkční, v nálezovém stavu. Aukci vyhrál uživatel s nickem AukroMiLi, viz. zde: http://aukro.cz/letecke-hodinky-prim-sport-csla-i3685495720.html. (Za nějakých 7k!!) Jelikož je sháním, odebírám RSS z Aukra - dnes se tam objevily jedny 215 od stejného uživatele AukroMiLi za bratru hezkých 20k, viz. zde: http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-letecke-csla-top-stav-i3712893323.html. Ty 215 vypadají, že mají originální ciferník a asi přechromované pouzdro - ptám se tedy: Začíná nová doba padělání leteckých Sportů?

Odkaz ke komentáři

Přátelé, co si myslíte o tomto? Někdy minulý týden se na Aukru dražily PRIM Sport Letecké - nefunkční, v nálezovém stavu. Aukci vyhrál uživatel s nickem AukroMiLi, viz. zde: http://aukro.cz/letecke-hodinky-prim-sport-csla-i3685495720.html. (Za nějakých 7k!!) Jelikož je sháním, odebírám RSS z Aukra - dnes se tam objevily jedny 215 od stejného uživatele AukroMiLi za bratru hezkých 20k, viz. zde: http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-letecke-csla-top-stav-i3712893323.html. Ty 215 vypadají, že mají originální ciferník a asi přechromované pouzdro - ptám se tedy: Začíná nová doba padělání leteckých Sportů?

Ty "padělaný" letecký jsou z Parexa. Někdo tomu říká aftermarket, ale je to obyčejný padělek. Prodává se to jako sada za cca 1800. Sada je s originálním leteckým ciferníkem ze starých zásob, zbytek je echt Čína. Arnovák, ocelové pouzdro(vypadá jako ocucaný pochromovaný), korunka, dýnko (všechny mají stejný číslo). Na tohle téma už tu něco proběhlo, dá se to dohledat.

Asi dotyčný koupil origo a šunty prodal

Odkaz ke komentáři

Ty "padělaný" letecký jsou z Parexa. Někdo tomu říká aftermarket, ale je to obyčejný padělek. Prodává se to jako sada za cca 1800. Sada je s originálním leteckým ciferníkem ze starých zásob, zbytek je echt Čína. Arnovák, ocelové pouzdro(vypadá jako ocucaný pochromovaný), korunka, dýnko (všechny mají stejný číslo). Na tohle téma už tu něco proběhlo, dá se to dohledat.

Asi dotyčný koupil origo a šunty prodal

Katalog Parexo jsem viděl, a vlákna o legendárních 215 poctivě přečetl. :) Nevěděl jsem ovšem o tom, že se v té Parexo sadě dá pořídit originální číselník, viděl jsem jen ten s pseudo-znakem vzdušných sil ČSLA a nepovedenou pětkou. Ovšem, AukroMiLi sleduji dále, přihazuje v mraku aukcí, které mám ve sledování.. Máte s tímto prodejcem někdo zkušenost? Ve fóru "Zkušenosti s prodejci.. " jsem tento nick nenašel..

Odkaz ke komentáři

Tak já se tady hrabu v hodinkách, dělám tu sborku a rozborku a při úplně blbém světle lampičky tady dělám úplně blbé fotky, místo abych se duševně připravoval na Pražský sraz Chmagu.  :wallbash:

Díky! Tak tenhle strojek (ZJS v automatu) vidím prvně.

Co se člověk ještě nedozví...   :cool02:

Odkaz ke komentáři

Me by zajimala finalni cena, alespon řadově. Klidne do sz.

O Kerobovi si porad myslim, ze to ma v hlave v poradku

....a hlavně, Kerob není žádný začátečník ;-). V souvislosti mi pořád v hlavě šustí nějaký Orlí plány ....Honza.manta určitě bude vědet ;)

Odkaz ke komentáři

:-) no jo no.  Jen jestli tohle není trochu moc

Ale jsme pacoši

Chápu i prodávajícího, má jen jedny a snažil se realizovat nejlepší možnou cenu

nono,uz se to neda poslouchat/cist, uvedena cena byla  pro mne vysoka

Odkaz ke komentáři

Zdarec :)

Měl bych dotaz??

Všiml jsem si, že se před vánocema na aukcích vyrojilo celkem dost Primek (Sapartaků) se strojkama K25.

Nebo i bez označení?!

Proto se ptám, jak moc si mám při nákupu dávat majzla??

Je to normál,nebo už ciferníky začal někdo tisknout(parexo aj.) a jestli se vyskytují i falza pouzder...???

Doufám, že mě nesejmete, že dělám reklamu, kdyžtak to smažte?!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...