stanik73 Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Před několika lety mě jeden sběratel varoval před jistým prodejcem a popsal mi jeho praktiky nejen na Aukru, ale i to co obchod následovalo poté včetně výhrůžek atd.Jsem moc rád, že dodržuji moje interní memorandum o neobchodování s ním a že se následně odkopal i na fórum. Puzzle do sebe nádherně zapadají..........Howgh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Hodně lidí tady poskytuje informace třeba o Primkách. Obětují tomu čas i peníze a dávají sem své poznatky zdarma a to z lásky k hodinkám, k historii a určité hrdosti třeba k CZ značce PRIM. Pokud je někdo odsud sebere, pak je "upraví nebo překroutí" tak, že jsou zavádějící ba ještě hůře nepravdivé, upraví fotky, že na pouzdrech není vidět opotřebení, dá pak vše do svého prodeje na Aukru, tak IMHO parazituje. Nevím, jestli to je tvůj případ. Já jsem přestal kvůli takovým na Aukro chodit. Přeber si to jak chceš, každopádně jsi vystoupil ze stínu, některé věci objasnil a to se cení. Pokud si najdeš čas a chuť, tak pochopíš, že toto fórum má něco do sebe a proto sem často lezu a díky svobodě projevu i píšu. Jestli si dobře přečteš můj příspěvek, na který reaguješ, tak je psán v obecné rovině, stejně jako tento. Ježiš, nebuď ho, on už dávno spí. Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 .......taky dodržování zákonů čr, za což se porušování autorskýho zákona dá považovat a děláte do docela často. K soudu nejde přispěvatel závadnýho příspěvku, ale provozovatel serveru..Dost silná slova, chtělo by to být konkrétní. Porušením autorského zákona není citace s uvedením zdrojem: většina fotek zde takto postnutých je odkazem na aukci a na zdroj a lze je tedy za citaci považovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Před několika lety mě jeden sběratel varoval před jistým prodejcem a popsal mi jeho praktiky nejen na Aukru, ale i to co obchod následovalo poté včetně výhrůžek atd.Jsem moc rád, že dodržuji moje interní memorandum o neobchodování s ním a že se následně odkopal i na fórum. Puzzle do sebe nádherně zapadají..........HowghAno jsem to přesně já co jsem v minulosti vyhrožoval lidem co mě o něco odrbali ale rozhodně to nebylo bez důvodu a už bych to jen velice nerad rozmazával protože lidi se můžou změnit. Nikdy jsi za ty roky co jsem od 2008 registrovanej jako Antik-GSM na Aukru nekoupil? Škoda ale nevadí to. A neodkopal jsem se ale dobrovolně vystoupil ze stínu podsvětí. A to je sakra rozdíl. Kapišto? Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem Antik-GSM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Dost silná slova, chtělo by to být konkrétní. Porušením autorského zákona není citace s uvedením zdrojem: většina fotek zde takto postnutých je odkazem na aukci a na zdroj a lze je tedy za citaci považovat. Mám na mysli především fotky. Zjisti si to v příslušném paragrafu. Klidně si je kraďte ale nezlobte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 To jsou ony.To je vážně tak zachovalý originální ciferník nebo je to fake? Že ručky nejsou původní vím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 (upraveno) Teď jak koukám na fotku, tak už ani tak zachovalý není asi potřebuju brejle. ...ale stejně mi přijde nějakej divnej... Upraveno 22. listopadu 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Antik-GSM Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Hodně lidí tady poskytuje informace třeba o Primkách. Obětují tomu čas i peníze a dávají sem své poznatky zdarma a to z lásky k hodinkám, k historii a určité hrdosti třeba k CZ značce PRIM. Pokud je někdo odsud sebere, pak je "upraví nebo překroutí" tak, že jsou zavádějící ba ještě hůře nepravdivé, upraví fotky, že na pouzdrech není vidět opotřebení, dá pak vše do svého prodeje na Aukru, tak IMHO parazituje. Nevím, jestli to je tvůj případ. Já jsem přestal kvůli takovým na Aukro chodit. Přeber si to jak chceš, každopádně jsi vystoupil ze stínu, některé věci objasnil a to se cení. Pokud si najdeš čas a chuť, tak pochopíš, že toto fórum má něco do sebe a proto sem často lezu a díky svobodě projevu i píšu. Jestli si dobře přečteš můj příspěvek, na který reaguješ, tak je psán v obecné rovině, stejně jako tento. Já sem například dávám zdarma fotky mých hodinek i když je to nedobrovolně. Tak jakýpak parazitování z mojí strany? Hodinky sbírám 10 let. A dost věcí co seženou a nabízej šmelináři by lidi jinak vyhodili do popelnice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Mám na mysli především fotky. Zjisti si to v příslušném paragrafu. Klidně si je kraďte ale nezlobteNo spíše bych očekával, že mi ten paragraf uvedeš, když se tak oháníš AZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Dík za fotku, ale moudrej z toho nejsem- ty indexy na tom mém se mi nějak nezdají, ale jinak se mi tisk zdá stejnej. Co nevidim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Řekl bych, že cifr je v pořádku a že jen někdo indexy opravoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Řekl bych, že cifr je v pořádku a že jen někdo indexy opravoval.AQha. Takže je stejně zničenej. Neva za to dýnko to stejně stálo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 me spekulanti ani smelinari nevadi, je to normalni, kazdej se snazi, jak umi, primky jdou uplne mimo me, ale vadi mi tvuj ton a vyhruzky, antiku. takze bud trochu zmirni svy vypady a se straspolem si to vyridte po SZ, nebo budu muset zakrocit. to neni vyhruzka, to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 No spíše bych očekával, že mi ten paragraf uvedeš, když se tak oháníš AZ.Za mě taky, dej paragraf ať neumřu blbej??!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Řekl bych, že cifr je v pořádku a že jen někdo indexy opravoval.Nojo, vůbec nesvítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Prosim - v zadnem pripade nepromazavat predchozi prispevky Antika! Sam, jak pise, vylezl ze stinu podsveti - at tedy i ostatni budouci kupujici/prodavajici maji moznost mit informaci, s kym budou mit tu cest. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Tak klidni hormon, nebo chronomag zažaluju za porušování autorskejch práv jako to kdysi udělal Kibi. Taky končí veškerá sranda...Kibi nikdy Chronomag nezaloval protoze by to byl nesmysl a nemel zadnou sanci neco vysoudit. Za mě taky, dej paragraf ať neumřu blbej??!! Taky by me to zajimalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Přátelé, je šábes, a já jsem strašně línej. Takže jen v krátkosti: Diskutující by měli cizí autorská díla, především pak díla obrazová (překládám do češtiny: fotky) postovat v takovém režimu, aby nebyla narušována autorská práva zakotvená v zákoně 121/200 Sb. Návodem k úspěšnému postování (které nebude ohrožovat ani Vás, ani provozovatele serveru) je ustanovení předmětného zákona uvedené v § 34, který pro přesnost cituji: § 34 Úřední a zpravodajská licenceDo práva autorského nezasahuje ten, kdo užijea) v odůvodněné míře dílo na základě zákona pro účely veřejné bezpečnosti, pro soudní nebo správní řízení nebo k jinému úřednímu účelu nebo pro parlamentní jednání a pořízení zápisu o něm,b )dílo ve spojitosti se zpravodajstvím týkajícím se aktuálních událostí, a to v rozsahu odpovídajícím informačnímu účelu,c) v odpovídající míře dílo v periodickém tisku, televizním či rozhlasovém vysílání nebo jiném hromadném sdělovacím prostředku zpřístupňujícím zpravodajství o aktuálních věcech politických, hospodářských nebo náboženských, uveřejněné již v jiném hromadném sdělovacím prostředku nebo jeho překlad; takto převzaté dílo a jeho překlad lze i jinak užít; převzetí ani jiné následné užití podle tohoto ustanovení však není přípustné, je-li zapovězeno,d) politický projev nebo úryvky veřejné přednášky nebo podobných děl v rozsahu odpovídajícím informativnímu účelu; právo autora na užití takových děl v souboru zůstává nedotčeno;v případech podle písmen b ) až d) je vždy nutno uvést jméno autora, nejde-li o dílo anonymní, nebo jméno osoby, pod jejímž jménem se dílo uvádí na veřejnost, a dále název díla a pramen, ledaže je to v případech podle písmen b ) a d) nemožné. Z podtržené textace je snad jasné, jak postupovat. Jestliže tedy primárním účelem je podat ostatním uživatelům serveru Chronomag zprávu o tom, co dělá ten či onen prodejce na Aukru, fotky vlepte, a uveďte jméno autora, nejde-li o dílo anonymní, nebo jméno osoby, pod jejímž jménem se dílo uvádí na veřejnost, a dále název díla a pramen. V praxi tedy napište Nick prodejce, dílo je patrně bez názvu ? takže tady se s tím nemusíte moc párat, a pramen je Aukro. Doporučuji spíše vypsat, nikoli pouze linkovat, protože fotka v budoucnu na serveru zůstane, kdežto link na Aukro může být slepý.Co se Vašich osobních komentářů týče, doporučuji zdrženlivost ve vulgarismech a jiných podobných hanobících projevech včetně nekalosoutěžních praktik, neboť toto by mohlo být hodnoceno jako primárně rozpoznatelné protiprávní jednání a tudíž byste svými pejorativy mohli způsobit určité nesnáze nejen sami sobě, ale i provozovateli serveru Chronomag. Závěrem si dovolím pár reakcí na posty člena Antik ? GSMAntik ? GSM : ? Tak klidni hormon, nebo chronomag zažaluju za porušování autorskejch práv jako to kdysi udělal Kibi. Taky končí veškerá sranda...BERT: Kibi nikdy Chronomag nezažaloval.Antik ? GSM: ? v pondělí jdu za právníkem co mě bude zadarmo zastupovat Antik-GSM vs.Chronomag ?.BERT: Miluji právníky, kteří pracují zadarmo. Většinou jsou to odborníci na svém místě, kteří mají úžasné skóre ve sporech proti renomovaným advokátům ?..Antik ? GSM: ? Druhá možnost je že si nebudeme dál veřejně překážet a nechte si všechny moje fotky i texty co jich tady je.BERT: Copak? Že by nabídka ke smíru? Jak by sis představoval to další nepřekážení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Díky Berte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se