Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Často tady nepřispívám, ale tentokráte mi to zkrátka nedá :-)

Prolétl jsem pár stránek zpět a jen kroutím hlavou, jestli je to vůbec možné, že aukro-obchodník typu Antik si tu stěžuje na praktiky na Aukru. Mám pocit, že svět se už opravdu zbláznil...

Rád bych využil tohoto, poněkud zvláštního, tématu k otázce na Antika, a sice, co mají znamenat aukce typu "Hovninky" nebo "Hodinky, co svět neviděl, s vodotryskem"...  Jestli to má být jako vtipné, provokující nebo jestli to dělá v opilosti... Jen jestli může vyjevit svoje motivy, protože to zkrátka nechápu.

Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Antik-GSM

Po lahvi červeného mohu zodpovědně prohlásit že to musí být výplody napitého překupníka.

Jak psal jeden kolega v jiném vlákně, jednomu je i trapný jak se tady do sebe lidi naváží . . .

očumuju tady pár měsíců, ale jsou vlákna ze kterej bych blil velebnosti . . .

Ale jen se pěkně vybli třeba na svůj koberec tommasi a uleví se ti! Určitě se potřebuješ vyčistit jako všichni. Jestli tady ze mě chceš udělat psychicky narušenýho chudáka co se vožírá a pak sjetej vystavuje aukce na hodinky s vodotryskem tak tě můžu ujistit že to tak není. Už je tomu pár let co sem se nedokt ani piva vyjma Pita víš..

Odkaz ke komentáři

Prolétl jsem pár stránek zpět a jen kroutím hlavou, jestli je to vůbec možné, že aukro-obchodník typu Antik si tu stěžuje na praktiky na Aukru. Mám pocit, že svět se už opravdu zbláznil...

Rád bych využil tohoto, poněkud zvláštního, tématu k otázce na Antika, a sice, co mají znamenat aukce typu "Hovninky" nebo "Hodinky, co svět neviděl, s vodotryskem"...  Jestli to má být jako vtipné, provokující nebo jestli to dělá v opilosti... Jen jestli může vyjevit svoje motivy, protože to zkrátka nechápu.

Dík.

Ale jen se pěkně vybli třeba na svůj koberec tommasi a uleví se ti! Určitě se potřebuješ vyčistit jako všichni. Jestli tady ze mě chceš udělat psychicky narušenýho chudáka co se vožírá a pak sjetej vystavuje aukce na hodinky s vodotryskem tak tě můžu ujistit že to tak není. Už je tomu pár let co sem se nedokt ani piva vyjma Pita víš..

Malinko jsi minul otázku. Otázka byla v bodu jedna. To je to teď v mém příspěvku nahoře. Napřed vysvětli a potom se teprv rozpovídej o tvém vztahu k alkoholu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Antik-GSM

Dík.

Hele hele kudrnáči já se semka mezi jakože ty lepší "slušné lidi a spořádané občany" nějak extra nehodlám montovat. Svůj postoj jsem vyjádřil a hotovo. Já si na nic nestěžuju asi sis to špatně přečet. Já pouze věci pojmenovávám a to je sakra rozdíl. Špinavý prádlo se má prát v soukromí ale někdy jiná možnost prostě není. Jen proto jsem na chvíli "vystoupil ze stínu šmelinářského podsvětí" (nikoli kriminálního jak to někdo dost blbě pochopil šmelina přece není ilegální jako za bolševiků). Pamatuj si že nikdo není čistej a úplně každej člověk má aspoň malinkou špínu za nehtama.. Pokud bude mít v budoucnu někdo na srdci něco nepříliš důležitýho typu hovninky s vodotryskem ať raděj napíše soukr. zprávu a v rámci možností odpovím.

K tvojí otázce aukcí hovninek a vodotrysku: Bylo to vystavený vždy pouze z důvodu nestíhání fotek kvůlia času nebo blbýho světla ale když chceš aby aukce končila určitej den tak ji musíš prostě votevřít. Nic jinýho v tom nebylo a pár lidí psalo že je to docela dobrá zábava a pobavilo je to. Pro někoho to byl ale asi sakra dráždivej rébus..

Odkaz ke komentáři

Nedávno, je to pár dní, jsem na Aukru koupil hromádku šrotu kvůli těmhle hodinkám. Pak jsem se pár dní bál, protože mi je jeden z nových členů v mailu pohanil a tvrdil, že jsou to určitě postspartaky. Nějak se mi podařilo z nic moc fotky odhadnout správný úhel nožek a ve zbytek jsem doufal. Mimo jiné jsou v konvolutu například překrásné "Orientex" s kalibrem ZJS, který se mi samozřejmě hodí. Hodinky na fotkách nebudu víc komentovat, srdce sběratele plesá. Na vnitřní straně dýnka je znak chronotechny a uvnitř je schovaný kalibr K25  :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

I podle čísla na dýnku to bude jeden z prvních "pospartaků" a asi takové jako pokusné první PRIM logo. Nebál bych se to nazvat prototyp. Chtělo by to vyjádření Accutrona a Stanika - ti určitě vědí víc. A tebe ty strašdopole asi vůbec nemám rád. :furious:

Tojotojo- a jsou ještě v docela pěkně zachovalém spartačím pouzdře..

Aha, má doma ještě jedny stejné, ale mají už psaný počet šutrů.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...