odjinud Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Radši bych je hned, bejt tebou, spočítal osobně. Jen tak pro klid duše... Vem šroubovák a jdi do toho... :-) Jsou, stroj je dobrej, myslím že je jen zatuhlý olej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Radši bych je hned, bejt tebou, spočítal osobně. Jen tak pro klid duše... Vem šroubovák a jdi do toho... :-)Nojo, kamarád nechám to spočítat hodináře, až to bude čistit, a pak dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Jestli chceš, tak já ti je přepočítám - naprosto nezištně a v zájmu vědy. Dokonce ti je pro možnost zpětné kontroly správnosti všechny vyndám, aby to bylo průkazné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Jestli chceš, tak já ti je přepočítám - naprosto nezištně a v zájmu vědy. Dokonce ti je pro možnost zpětné kontroly správnosti všechny vyndám, aby to bylo průkazné. No, to je najednou pomocníků dík, to není žlučník, aby se kamínky vyndávaly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 No, to je najednou pomocníků dík, to není žlučník, aby se kamínky vyndávaly.. To se mýlíš, milý Watsone - ve žlučníku se kamínky rozbíjejí ultrazvukem. To bych asi byl taky schopný zařídit, ale blbě by se to pak počítalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 To se mýlíš, milý Watsone - ve žlučníku se kamínky rozbíjejí ultrazvukem. To bych asi byl taky schopný zařídit, ale blbě by se to pak počítalo. No to kdybych byl býval věděl, byl bych se těm jizvám vyhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Gratuluji, Spartaky já můžu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Gratuluji, Spartaky já můžu! Nojo, ale už zase ten vnitřní boj...já šel původně po tom pouzdru, to jsem poznal. Už jsem se těšil že některé z mých Spartaků dostanou lepší kabátek (ono to na fotkách tak nevypadá, ale pouzdro je fakt na ta léta v moc dobrém stavu). Logo mě praštilo do očí až když jsem je už měl v ruce. No a teď je mi nějak líto je rozebrat, když mi došlo, že jsem čekal skládačku a asi místo toho koupil původní kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 gratuluju "orlimu oku", jsou nad ocekavani velmi hezke a zachovale a hlavne ne tak rozsirene!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Nedávno, je to pár dní, jsem na Aukru koupil hromádku šrotu kvůli těmhle hodinkám. Pak jsem se pár dní bál, protože mi je jeden z nových členů v mailu pohanil a tvrdil, že jsou to určitě postspartaky. Nějak se mi podařilo z nic moc fotky odhadnout správný úhel nožek a ve zbytek jsem doufal. Mimo jiné jsou v konvolutu například překrásné "Orientex" s kalibrem ZJS, který se mi samozřejmě hodí. Hodinky na fotkách nebudu víc komentovat, srdce sběratele plesá. Na vnitřní straně dýnka je znak chronotechny a uvnitř je schovaný kalibr K25 Můžeš prosím napsat výrobní číslo strojku uvedené pod můstkem setrvačky ? Díky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Můžeš prosím napsat výrobní číslo strojku uvedené pod můstkem setrvačky ? Díky předem.No to je právě ten problém, mám už doma úplný zástup strojů které plánuju přečíst a poslat Ti to do seznamu, ale to se musí sundat ta setrvačka, viď? Při mojí chromotě bych to určitě zničil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) Hmm, když už se to tu nakouslo, taky mám doma pár strojku, jejichž čísla bych rád poslal do vašich seznamů, ale mám stejný problém s montáží můstku setrvačky. Na nefunkčních strojích jsem procvičil sborku i rozborku kalibru až na základ, ale jediné, co mě ničí, je právě ta setrvačka, nakonec tam osičku vždycky n?jak lapim, ale není to čistá práce a ložiska (kameny) asi dost trpí. Pokud by se někde v Praze ci okolí dělala nalejvarna pro ty, kdo chtějí dávat čísla schovaná pod setrvačkou a nevědí přesně jak na to, rad se zúčastním.Edit : překlep Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 No to je právě ten problém, mám už doma úplný zástup strojů které plánuju přečíst a poslat Ti to do seznamu, ale to se musí sundat ta setrvačka, viď? Při mojí chromotě bych to určitě zničil.. Hmm, když už se to tu nakouslo, taky mám doma pár strojku, jejichž čísla bych rád poslal do vašich seznamů, ale mám stejný problém s montáží můstku setrvačky. Na nefunkčních strojích jsem procvičil sborku i rozborku kalibru až na základ, ale jediné, co mě ničí, je právě ta setrvačka, nakonec tam osičku vždycky n?jak lapim, ale není to čistá práce a ložiska (kameny) asi dost trpí. Pokud by se někde v Praze ci okolí dělala nalejvarna pro ty, kdo chtějí dávat čísla schovaná pod setrvačkou a nevědí přesně jak na to, rad se zúčastním.Edit : překlep Normálně si chlapci vezměte lupu, nakloňte si ten strojek tak, abyste nos zapíchli do pouzdra těsně pod setrvačkou, sluníčko musíte mít v zádech a to číslo se dá přečíst bez demontáže. Jestli nemáte lupu, tak se tady po různých vláknech toulá exot, kterej do všeho krafe, všude byl, kde ne, tam bude zítra, a ten vám lupu sežene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Normálně si chlapci vezměte lupu, nakloňte si ten strojek tak, abyste nos zapíchli do pouzdra těsně pod setrvačkou, sluníčko musíte mít v zádech a to číslo se dá přečíst bez demontáže. Jestli nemáte lupu, tak se tady po různých vláknech toulá exot, kterej do všeho krafe, všude byl, kde ne, tam bude zítra, a ten vám lupu sežene... kdopak to tak muze bejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 No, dneska jsem ty staspolovy Primky viděl naživo, napřed jsem přemýšlel, jak je jaksi neopatrně upustit na zem a při pokusu o zvednutí je jen tak mimoděk rozšlápnout. A když bych se roztržitě od země zvedal, strašákovi ramenem mimoděk pár zubů vyrazit. Zkusil jsem to jinak, že je čestně koupím, má nabídka 8000 Kč se však setkala jen se škodolibým smíchem. To pouzdro je fakt docela nevídané, já mám jen dvoje Spartaky lepší. Mě ale zajímal ten cifr, to je další hodnota navíc. A s ohledem na ceny Spartaků nabízených na Aukru v poslední době je to kousek ojedinělý. Mohu tedy potvrdit, straspol jako muzikant hovno slyší, zato však skvěle vidí. Nabízím mu tímto v rámci vědeckých služeb pro accutrona otevření všech Primek včetně demontáže setrvačky z přátelství zdarma. Alespoň ty čepy se mi snad podaří vzteky zlámat, než mu hoďky vrátím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 No, dneska jsem ty staspolovy Primky viděl naživo, napřed jsem přemýšlel, jak je jaksi neopatrně upustit na zem a při pokusu o zvednutí je jen tak mimoděk rozšlápnout. A když bych se roztržitě od země zvedal, strašákovi ramenem mimoděk pár zubů vyrazit. Zkusil jsem to jinak, že je čestně koupím, má nabídka 8000 Kč se však setkala jen se škodolibým smíchem. To pouzdro je fakt docela nevídané, já mám jen dvoje Spartaky lepší. Mě ale zajímal ten cifr, to je další hodnota navíc. A s ohledem na ceny Spartaků nabízených na Aukru v poslední době je to kousek ojedinělý. Mohu tedy potvrdit, straspol jako muzikant hovno slyší, zato však skvěle vidí. Nabízím mu tímto v rámci vědeckých služeb pro accutrona otevření všech Primek včetně demontáže setrvačky z přátelství zdarma. Alespoň ty čepy se mi snad podaří vzteky zlámat, než mu hoďky vrátím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 kdopak to tak muze bejt...Raději nepátrej nebo dostaneš mikrošok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) No, dneska jsem ty staspolovy Primky viděl naživo, napřed jsem přemýšlel, jak je jaksi neopatrně upustit na zem a při pokusu o zvednutí je jen tak mimoděk rozšlápnout. A když bych se roztržitě od země zvedal, strašákovi ramenem mimoděk pár zubů vyrazit. Zkusil jsem to jinak, že je čestně koupím, má nabídka 8000 Kč se však setkala jen se škodolibým smíchem. To pouzdro je fakt docela nevídané, já mám jen dvoje Spartaky lepší. Mě ale zajímal ten cifr, to je další hodnota navíc. A s ohledem na ceny Spartaků nabízených na Aukru v poslední době je to kousek ojedinělý. Mohu tedy potvrdit, straspol jako muzikant h...o slyší, zato však skvěle vidí. Nabízím mu tímto v rámci vědeckých služeb pro accutrona otevření všech Primek včetně demontáže setrvačky z přátelství zdarma. Alespoň ty čepy se mi snad podaří vzteky zlámat, než mu hoďky vrátím....Von Mischa slyší taky napitschu, ale zase je upřímnej a to se taky cení nojo, kamarád... kdyby teď neměl oči jen pro mladou krásnou vílu, asi bychom se o tyhle hoďky dost na AUKRu poprali... ale holt nedával pozor Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) Jéžišmarjá, já si snad radši nechám pár zubů vytrhnout v narkóze a pošlu Vám je poštou, surovci... i Ty, Brute ... Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Hele nemluv tady o trhání zubů - mně pomalu ale jistě dochází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se