Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Tak kdo vysrouboval tu cenu i tech leteckych automatu na aukru. Netusil jsem ze v tomhle stavu vylezou tak nahoru.

Myslím si,že ceny letí vzhůru díky místním znalcům a sběratelům ( ty nemám a já je tak chci ). Taky hodinky    pohraniční stráže   se prodaly za dost peněz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kdo vysrouboval tu cenu i tech leteckych automatu na aukru. Netusil jsem ze v tomhle stavu vylezou tak nahoru.

No každopádně hodně štěstí novému majiteli. Jednou se mi dostaly do rukou letecké přesně s tímhle tuningem strojku - vlásek úplně chyběl. Jenže nebyl vyjmutý, ale dostal se do cesty rotoru samonátahu a ten ho potrhal na menší kusy a ty se rozmístily různě po strojku. Najít a vyndat všechno byla přímo lahůdka. Tohle na mne působí podobným dojmem.

Odkaz ke komentáři

Myslím si,že ceny letí vzhůru díky místním znalcům a sběratelům ( ty nemám a já je tak chci ). Taky hodinky    pohraniční stráže   se prodaly za dost peněz.

Většina sběratelů letecký už dávno má, někteří i v několika exemplářích.

Čokl se probírá v jiným vlákně jako "reedice"

Odkaz ke komentáři

No každopádně hodně štěstí novému majiteli. Jednou se mi dostaly do rukou letecké přesně s tímhle tuningem strojku - vlásek úplně chyběl. Jenže nebyl vyjmutý, ale dostal se do cesty rotoru samonátahu a ten ho potrhal na menší kusy a ty se rozmístily různě po strojku. Najít a vyndat všechno byla přímo lahůdka. Tohle na mne působí podobným dojmem.

Atelier Knespl a Majzlik to určitě zvládne

Odkaz ke komentáři

Krásná renovace, akorát na ni není záruka, to vem ale čert, u takové starožitnosti..budoucí majitel získá i hlavolam, jak přidělat řemen:

http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i-07-i3820727578.html

No prodejce je pěkný vykuk. Taky jsem to zaregistroval. Má přechromovaný pouzdra včetně prožranin, které tam vznikly zubem času. Ty ostatní kousky jsou taky celkem zajímavý. :o

Odkaz ke komentáři

Krásná renovace, akorát na ni není záruka, to vem ale čert, u takové starožitnosti..budoucí majitel získá i hlavolam, jak přidělat řemen:

Pouzdro je kompletně renovováno... :D :D

To snad není pravda...Spíše mě zaráží, že tam přihazuje 7 osob a tím to určitě neskončí.  :death:

Odkaz ke komentáři

Jak to tak může prodávat? Nebo spíš, jak to tak může vůbec někdo koupit.

Za poslednich par dni jsem potkal dva chlapiky,co se zajimaji o hodinky,konkretne o Primky a tomhle foru nikdy neslyseli,pravda,borci okolo 60,ale i tak jsem docela koukal,jakej maj prehled...takze ne kazdej to hned pozna,jako vetsina clenu zde.

Odkaz ke komentáři

To je hnus velebnosti!!

A pardon, jestli si někdo nevšimne těch prožraných otvorů pro stěžejky a přihazuje, tak si to zaslouží.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...