straspol Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Tak kde je chlubeni,ukázat!!!!Dočkej času, zatím si dělej jinou radost, jako já ..
prim-ky Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Zdravím.Patří na tyto hodinky ty ručky a vteřinovka,?Mi se to nějak nezdají,na svých mám štíhlejší ručky.Tak jestli to není skládačka.Děkuji za Váš názor.
Honza.manta Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Tyhle hodinky už mne míjejí, ale připadá mi to OK.
prim-ky Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Já je mám doma s takovýma ručkama a vteřinovkou.Ty hrubé a červená vteřinovka mi tam nějak nesedí.
Čibi Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Nedávno se prodávaly za dvanáct- a funkční nebo si to špatně pamatuju? minule se prodaly asi za 28 funkční, ne?
JR_2010 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Další varianta "Leteckých", už to ani nerejou, ale berou to tamponem... zdroj Aukro Odkaz TADY
villain83 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Další varianta "Leteckých", už to ani nerejou, ale berou to tamponem... 4125999260.jpeg MPM ma inspiraci:-)4125999260_3.jpegzdroj Aukro Odkaz TADY
JR_2010 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 A navíc, jsou z ČSA, které patří dnes pod Korean Airlines, tedy z vojenského prostředí transfer do civilního sektoru, doufám, že aspoň sloužily na Airbusu...
Perun73 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Další varianta "Leteckých", už to ani nerejou, ale berou to tamponem... 4125999260.jpeg 4125999260_3.jpegzdroj Aukro Odkaz TADY ... Nabídka byla odstraněna zaměstnancem Aukra ... ... a já si tak chtěl přihodit
koromant1 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Zdravím.Patří na tyto hodinky ty ručky a vteřinovka,?Mi se to nějak nezdají,na svých mám štíhlejší ručky.Tak jestli to není skládačka.Děkuji za Váš názor.Takové ručky tam nepatří.Prodejce na Aukru prodává více takových ,,netknutých v NOS stavu,, krásné nové pouzdra,cifry,ale ručky už asi nenašel co tam patří.
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) Nějaký důkaz pro takové silné tvrzení nejlépe ve formě obrázku z dobového katalogu by nebyl? Třeba takový Straspol chce po mě písemné důkazy i pro drobná dobová zjištění učiněná na základě osobních rozhovorů s pamětníky výroby a servisu Primek.. Hodinky vystavené v aukci jsou moje a byly už takto získané od bývalého zaměstnance. Je klidně možné, že se přesně s těmito silnými ručkami sériově nevyráběly, ale vteřinovky se rozhodně dávaly jak oranžové, tak bílé. Pokud by si někdo náhodou chtěl ty hodinky koupit a toužil po oněch "správných" titěrných a k velikosti indexů moc neladících ručkách, přidám mu je navíc zdarma i s bílou vteřinovkou a může si to sám předělat dle libosti. Mám na skladě úzké hůlkové ručky jak bílé tak černé.. Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem Nirmalita
straspol Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Nějaký důkaz pro takové silné tvrzení nejlépe ve formě obrázku z dobového katalogu by nebyl? Třeba takový Straspol chce po mě písemné důkazy i pro drobná dobová zjištění učiněná na základě osobních rozhovorů s pamětníky výroby a servisu Primek.. Hodinky vystavené v aukci jsou moje a byly už takto získané od bývalého zaměstnance. Je klidně možné, že se přesně s těmito silnými ručkami sériově nevyráběly, ale vteřinovky se rozhodně dávaly jak oranžové, tak bílé. Pokud by si někdo chtěl ty hodinky koupit a toužil po oněch "správných" titěrných a k velikosti indexů moc neladících ručkách, přidám mu je navíc zdarma i s bílou vteřinovkou a může si to sám předělat dle libosti. Mám na skladě úzké hůlkové ručky jak bílé tak černé..Straspol nechce- Straspola jenom zajímá jak to SKUTEČNĚ s těmi opravami a ciferníky bylo, a tak si řekl, že kde se najde takový skvostný přístroj, tam budou taky doklady o tom co se na něm dělalo, no. On tomu vážně chce jenom přijít na kloub...jestli to časově souhlasí s případnými opravami Eltonů, nebo ne. Samotná existence přístroje je sice úžasný poznatek, ale těch vodotěsných hodinek tady běhalo vcelku dost na to, abychom mohli tvrdit, že si je do té provozovny pořídili kvůli Primkám-rusové se vozili ve velkém, Klenoty prodávaly i Omegy a Tuzex frčel... V těchto pouzdrech a s těmito ciferníky se mi ve sbírce vyskytují exempláře s tenkými ručkami jednobarevnými, i exempláře s o maličko silnějšími ručkami s barvenými konečky. Vteřinovky chromové, bílé i oranžovo / červené, podle ruček. Červených nejmíň.. Nejsem z toho sám moudrý, skoro bych řekl že se klidně mohly dělat obě varianty. Nakoupil jsem je i po bazárcích i na Aukru v dřevních dobách, kdy se ani tak moc nebastlilo. Ale stejně tak jsem i nakoupil třeba taky staré Prim sport II automaty ,,ze starých zásob, zaručeně pravé přímo z Eltónu" a nedávno vyplynulo na povrch, že původně se dělaly jen ve ,,vykousnutých" pouzdrech. No tak se nedivím, že mají lidi strach že se spálí, protože se na Aukru už pomalu nedá věřit ničemu, a radši se zeptají. Ale s ručkama bych fakt takové štráchy nedělal, nejsou to Igeny nebo Diplomaty, aby se o nich tak bádalo..
koromant1 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Nějaký důkaz pro takové silné tvrzení nejlépe ve formě obrázku z dobového katalogu by nebyl? Třeba takový Straspol chce po mě písemné důkazy i pro drobná dobová zjištění učiněná na základě osobních rozhovorů s pamětníky výroby a servisu Primek.. Hodinky vystavené v aukci jsou moje a byly už takto získané od bývalého zaměstnance. Je klidně možné, že se přesně s těmito silnými ručkami sériově nevyráběly, ale vteřinovky se rozhodně dávaly jak oranžové, tak bílé. Pokud by si někdo náhodou chtěl ty hodinky koupit a toužil po oněch "správných" titěrných a k velikosti indexů moc neladících ručkách, přidám mu je navíc zdarma i s bílou vteřinovkou a může si to sám předělat dle libosti. Mám na skladě úzké hůlkové ručky jak bílé tak černé..Já je viděl jen s takovýma tenkýma ručkama.Pokud si to nějak upravil zaměstnanec,tak už je to bastl.Mám bílé i černé a ručky tenké.
koromant1 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) Pro ukázku pár dalších co prošly aukrem Pro ukázku pár dalších co prošly aukrem Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem koromant1
koromant1 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Nějaký důkaz pro takové silné tvrzení nejlépe ve formě obrázku z dobového katalogu by nebyl? Třeba takový Straspol chce po mě písemné důkazy i pro drobná dobová zjištění učiněná na základě osobních rozhovorů s pamětníky výroby a servisu Primek.. Hodinky vystavené v aukci jsou moje a byly už takto získané od bývalého zaměstnance. Je klidně možné, že se přesně s těmito silnými ručkami sériově nevyráběly, ale vteřinovky se rozhodně dávaly jak oranžové, tak bílé. Pokud by si někdo náhodou chtěl ty hodinky koupit a toužil po oněch "správných" titěrných a k velikosti indexů moc neladících ručkách, přidám mu je navíc zdarma i s bílou vteřinovkou a může si to sám předělat dle libosti. Mám na skladě úzké hůlkové ručky jak bílé tak černé..A na těchto hodinkách vidím prvně takové ručky jak na leteckých.Viděl jsem je jen s ručkama ,,listové,, podobné spartakovským,viž další obrázek.Katalog nemám,snad ho někdy budu mít.Zatím mé tvrzení dokládám fotkami.
straspol Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Jojo, ty quasiletecké patří na pozdější modely. Nepatří tam, ale docela jim seknou, žejo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se