Jump to content

PRIM v inzerci.

sodik

Recommended Posts

Tu musí bavit, znehodnocovat hodinky a pak je prodávat za nižší cenu, než by se prodaly kdyby s tím nic nedělal. Moc to nechápu, asi nějaký blázen:)

To je hnus velebnosti! Uplna katastrofa!!! 

Dle mého názoru by se hodinky s díly Parexo, byť přiznanými, na AP nabízet neměly, na to jsou jiné inzertní servery. Jenže ohlídat to není lehké a prodejcům samým soudnost chybí... 

Píše po kompletní renovaci, a díly Elton a Parexo. To ale není pravda, tohle je komplet polská produkce, jen ten strojek je origo.

edit: to samé prodávají poláci na burzách za 3kczk.

Edited by zekon7302

Píše po kompletní renovaci, a díly Elton a Parexo. To ale není pravda, tohle je komplet polská produkce, jen ten strojek je origo.

edit: to samé prodávají poláci na burzách za 3kczk.

Aj ja by som sa bol nachytal, keby mi zekon neporadil. Cosi nerealne, predpokladat, ze dnes niekto bude falsovat Primky, ktore za socializmu boli synonymom lacnych a dostupnych hodiniek pre masy! 

Guest Ondra

Uz jsemno tom klikrat premyslel a fospelnk zaveru, ze kdyz Primkdy tehdy stali zhruba 500 Kčs, tak to dnes odpovida 5.000 Kč. Tahle suma ma dnes pro ruzne vrstvy vobyvatel ruznou hodnotu.

Když jsem nastupoval v 1994 do fabriky,tak jsem měl kolem 20kč na hodinu :-)   Výplata byla kolem 1800-2000 :-) 

Tak ti stačilo dělat dva dny ( 20kčs x 16h = 320kčs ) a mohl jsi navštívit Klenoty a koupit si Primky!

Ještě by ti zůstalo 10kčs na piva, rohlíky, mléko a noviny ))))