Jump to content

PRIM v inzerci.

sodik

Recommended Posts

Ja si tady to ctu vo tech primkach a sem fakt zmatenej. Ten nejakej Malda xx prodava fejky a ten nejakej manik tady Valjoux myslim, co vyrabi nejaky nerezovy pouzdra igen, co vypadaj jak original, nebo sou vetsi nebo mensi nebo ja nevim co, tak to je v pohode a hladime se po sulinkach, jak sou to pekny hodinky.. Tvl to je schiza jak prase.

Tady si to skoro nikdo nechce říct nahlas - nová výroba pouzdra, ne z Primu, tak bohužel to je fejk .

Možná to dávat do vlákna k MPM. Co na to místní říkáte?

Jsem zvědav na názory.

Hezké Vánoce všem !

No, hlavně je to nesmysl, nová výroba pouzdra a čehokoli dalšího, není fejk, protože se k tomu nevztahujou žádný práva, to by se dalo nazvat spíš renovací, a je jedno, odkud to pochází, to je jen o kvalitě. Ale asi není v souladu se zákonem na něco dávat značku, která někomu patří, tedy požívá zákonnou ochranu.

Ja si tady to ctu vo tech primkach a sem fakt zmatenej. Ten nejakej Malda xx prodava fejky a ten nejakej manik tady Valjoux myslim, co vyrabi nejaky nerezovy pouzdra igen, co vypadaj jak original, nebo sou vetsi nebo mensi nebo ja nevim co, tak to je v pohode a hladime se po sulinkach, jak sou to pekny hodinky.. Tvl to je schiza jak prase.

Milisi, po dlouhé době se mýlíš. Zatímco MaldaCZE prodával hodinky s číselníkem, na kterém byl nápis Prim, tedy prodával FAKE, Valjoux dělá pouzdra. Já na tom pouzdru žádný nápis PRIM neviděl, pouzdro jako takové není chráněno. Pro mne je to tedy možná námět k diskuzi, ale rozhodně nikoli více.

Svou schízu si užij.

Tak nové pouzdra vyrobené v Polsku, v Číně nebo v Česku mužů klidně dát tady do vlákna,je to jen druhovýroba nebo renovace.

Jasně, to samý pouzdra od Valjouxe, nebo z Parexa. A můžeme se bavit o kvalitě, vzhledu, případně adekvátní ceně. Dokud si Prim nezačne dávat logo i na pouzdra (jako například Breitling) je to v pořádku. Ale MaldaCZE prodával kompletní hodinky s padělanými ochrannými známkami. 

Jasně, ale s pouzdrem od Valjouxe se tady každej rád pochlubí, páč je to šikovnej kluk od nás a svoje pouzdra nevydává za nejakou druhovýrobu nebo renovaci Eltonu a jistě jich nebude chrlit tisíce za pár flinců. A to se nedá říct o napalovačách s Parexem nebo s polskýma falzifikátama na inzertních a aukčních stránkách, vydávající falzifikáty za hodinky z Eltonu.

Koromant1, klidně je sem dávej, ale nečekej, že tady budeš s něčím takovým oslavován. 

Příklad?

příklad čeho ? ..... pouzdro z druhovýroby je pouzdro z druhovýroby ..... je prostě jedno jestli ho vyrobil pepík, maucetung, nebo andrzej ....je to furt druhovýroba v různé kvalitě...... tečka

Ypo, o něco výše jsem napsal toto:

Milisi, po dlouhé době se mýlíš. Zatímco MaldaCZE prodával hodinky s číselníkem, na kterém byl nápis Prim, tedy prodával FAKE, Valjoux dělá pouzdra. Já na tom pouzdru žádný nápis PRIM neviděl, pouzdro jako takové není chráněno. Pro mne je to tedy možná námět k diskuzi, ale rozhodně nikoli více.

Svou schízu si užij.

Myslím tedy, že pouze jinými slovy vyjadřuješ i můj názor. Já jsem ale žádal koromanta o příklad nestejného metru na fóru.

Ypo, o něco výše jsem napsal toto:

Svou schízu si užij.

Myslím tedy, že pouze jinými slovy vyjadřuješ i můj názor. Já jsem ale žádal koromanta o příklad nestejného metru na fóru.

já jsem to četl, ale neztotožňuji se s tím .... i pouzdro od Valžuka je fejk i když na tom není nějaký nápis ... je to druhovýroba a je úplně jedno v jaké kvalitě .... jako sběratel mi jistě rozumíš, že je lepší mít originál pouzdro na sračky než vyvoněnou druhovýrobu .... tedy skládačku v místním slengu

Jasně, ale s pouzdrem od Valjouxe se tady každej rád pochlubí, páč je to šikovnej kluk od nás a svoje pouzdra nevydává za nejakou druhovýrobu nebo renovaci Eltonu a jistě jich nebude chrlit tisíce za pár flinců. A to se nedá říct o napalovačách s Parexem nebo s polskýma falzifikátama na inzertních a aukčních stránkách, vydávající falzifikáty za hodinky z Eltonu.

Koromant1, klidně je sem dávej, ale nečekej, že tady budeš s něčím takovým oslavován. 

A tady máš druhý metr v poslední větě.

Ypo, jako sběratel Ti naprosto rozumím. Pouzdro od Valjouxe samozřejmě do sbírky nepatří, a ani ho tam mít nebudu. Ale zatímco MaldaCZE prodával fejk (porušoval práva ochranné známky), Valjoux, potažmo ostatní výrobci pouzder (píši pouze o pouzdrech) se podobného prohřešku nedopouštějí.

Co potom způsobí nepoctivý prodejce svým záměrně matoucím textem je věc druhá, to však již není porušování práva ochranné známky, ale je to uvedení někoho v omyl.

Mimochodem, teď mne napadlo, že by nebyla špatná sbírka fejků PRIMU s názvem: O co všechno Elton hodinářská svou laxností přišla .....

Přečti si kousek vlákna Nová šance pro PS2.....

No, tak jsem si těch 6 stránek právě přečetl. Vůbec nechápu, proč to taháš sem, protože tohle, co Valjoux prezentuje není ani druhovýroba stávajícího, ale jiné pouzdro. Vkládám odkaz na příspěvek:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/131413-nová-šance-pro-ps-ii/?p=2391067

kde jsou rozdíly jasně patrné.

Nebudu se zlobit, pohoda. Ale myslím,že ti to snad Bert dostatečně vysvětlil a jak jsem psal výše, klidně sem dávej fejkový Primky, uvidíš, jaký to tady bude mít ohlas.Tak už se na to vyprdni a svátkuj. Zítra na značkách, zdar.  :)