koromant1 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Ja si tady to ctu vo tech primkach a sem fakt zmatenej. Ten nejakej Malda xx prodava fejky a ten nejakej manik tady Valjoux myslim, co vyrabi nejaky nerezovy pouzdra igen, co vypadaj jak original, nebo sou vetsi nebo mensi nebo ja nevim co, tak to je v pohode a hladime se po sulinkach, jak sou to pekny hodinky.. Tvl to je schiza jak prase.Tady si to skoro nikdo nechce říct nahlas - nová výroba pouzdra, ne z Primu, tak bohužel to je fejk .Možná to dávat do vlákna k MPM. Co na to místní říkáte? Jsem zvědav na názory. Hezké Vánoce všem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 No, hlavně je to nesmysl, nová výroba pouzdra a čehokoli dalšího, není fejk, protože se k tomu nevztahujou žádný práva, to by se dalo nazvat spíš renovací, a je jedno, odkud to pochází, to je jen o kvalitě. Ale asi není v souladu se zákonem na něco dávat značku, která někomu patří, tedy požívá zákonnou ochranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Spis nez renovace to je aftermarket, nahradni vyroba, nebo druhovyroba. Jak to ma na cifru, nebo na dynku logo vyrobce, je to padělek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koromant1 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Tak nové pouzdra vyrobené v Polsku, v Číně nebo v Česku mužů klidně dát tady do vlákna,je to jen druhovýroba nebo renovace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Přesně tak, řada lidí bude ohrnovat rypák, ale to je tak asi všechno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Ja si tady to ctu vo tech primkach a sem fakt zmatenej. Ten nejakej Malda xx prodava fejky a ten nejakej manik tady Valjoux myslim, co vyrabi nejaky nerezovy pouzdra igen, co vypadaj jak original, nebo sou vetsi nebo mensi nebo ja nevim co, tak to je v pohode a hladime se po sulinkach, jak sou to pekny hodinky.. Tvl to je schiza jak prase. Milisi, po dlouhé době se mýlíš. Zatímco MaldaCZE prodával hodinky s číselníkem, na kterém byl nápis Prim, tedy prodával FAKE, Valjoux dělá pouzdra. Já na tom pouzdru žádný nápis PRIM neviděl, pouzdro jako takové není chráněno. Pro mne je to tedy možná námět k diskuzi, ale rozhodně nikoli více. Svou schízu si užij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Tak nové pouzdra vyrobené v Polsku, v Číně nebo v Česku mužů klidně dát tady do vlákna,je to jen druhovýroba nebo renovace. Jasně, to samý pouzdra od Valjouxe, nebo z Parexa. A můžeme se bavit o kvalitě, vzhledu, případně adekvátní ceně. Dokud si Prim nezačne dávat logo i na pouzdra (jako například Breitling) je to v pořádku. Ale MaldaCZE prodával kompletní hodinky s padělanými ochrannými známkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Jasně, ale s pouzdrem od Valjouxe se tady každej rád pochlubí, páč je to šikovnej kluk od nás a svoje pouzdra nevydává za nejakou druhovýrobu nebo renovaci Eltonu a jistě jich nebude chrlit tisíce za pár flinců. A to se nedá říct o napalovačách s Parexem nebo s polskýma falzifikátama na inzertních a aukčních stránkách, vydávající falzifikáty za hodinky z Eltonu.Koromant1, klidně je sem dávej, ale nečekej, že tady budeš s něčím takovým oslavován. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koromant1 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Takové pouzdro nemám. Pro mne je druhovýrobé pouzdro stejné jestli je Parexo, České nebo Polské. Jen tady se mi zdá na fóru, že metr není stejný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Příklad? Edit. Přesněji: prosím, napiš sem příklad nestejného metru. K zpřesnění dotazu mne navedl Ypo svým příspěvkem, viz. níže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YPO Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Příklad?příklad čeho ? ..... pouzdro z druhovýroby je pouzdro z druhovýroby ..... je prostě jedno jestli ho vyrobil pepík, maucetung, nebo andrzej ....je to furt druhovýroba v různé kvalitě...... tečka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Ypo, o něco výše jsem napsal toto: Milisi, po dlouhé době se mýlíš. Zatímco MaldaCZE prodával hodinky s číselníkem, na kterém byl nápis Prim, tedy prodával FAKE, Valjoux dělá pouzdra. Já na tom pouzdru žádný nápis PRIM neviděl, pouzdro jako takové není chráněno. Pro mne je to tedy možná námět k diskuzi, ale rozhodně nikoli více. Svou schízu si užij. Myslím tedy, že pouze jinými slovy vyjadřuješ i můj názor. Já jsem ale žádal koromanta o příklad nestejného metru na fóru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YPO Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Ypo, o něco výše jsem napsal toto: Milisi, po dlouhé době se mýlíš. Zatímco MaldaCZE prodával hodinky s číselníkem, na kterém byl nápis Prim, tedy prodával FAKE, Valjoux dělá pouzdra. Já na tom pouzdru žádný nápis PRIM neviděl, pouzdro jako takové není chráněno. Pro mne je to tedy možná námět k diskuzi, ale rozhodně nikoli více. Svou schízu si užij. Myslím tedy, že pouze jinými slovy vyjadřuješ i můj názor. Já jsem ale žádal koromanta o příklad nestejného metru na fóru.já jsem to četl, ale neztotožňuji se s tím .... i pouzdro od Valžuka je fejk i když na tom není nějaký nápis ... je to druhovýroba a je úplně jedno v jaké kvalitě .... jako sběratel mi jistě rozumíš, že je lepší mít originál pouzdro na sračky než vyvoněnou druhovýrobu .... tedy skládačku v místním slengu Link to comment Share on other sites More sharing options...
koromant1 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Příklad? Edit. Přesněji: prosím, napiš sem příklad nestejného metru. K zpřesnění dotazu mne navedl Ypo svým příspěvkem, viz. níže.Přečti si kousek vlákna Nová šance pro PS2..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koromant1 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Jasně, ale s pouzdrem od Valjouxe se tady každej rád pochlubí, páč je to šikovnej kluk od nás a svoje pouzdra nevydává za nejakou druhovýrobu nebo renovaci Eltonu a jistě jich nebude chrlit tisíce za pár flinců. A to se nedá říct o napalovačách s Parexem nebo s polskýma falzifikátama na inzertních a aukčních stránkách, vydávající falzifikáty za hodinky z Eltonu.Koromant1, klidně je sem dávej, ale nečekej, že tady budeš s něčím takovým oslavován. A tady máš druhý metr v poslední větě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Ypo, jako sběratel Ti naprosto rozumím. Pouzdro od Valjouxe samozřejmě do sbírky nepatří, a ani ho tam mít nebudu. Ale zatímco MaldaCZE prodával fejk (porušoval práva ochranné známky), Valjoux, potažmo ostatní výrobci pouzder (píši pouze o pouzdrech) se podobného prohřešku nedopouštějí. Co potom způsobí nepoctivý prodejce svým záměrně matoucím textem je věc druhá, to však již není porušování práva ochranné známky, ale je to uvedení někoho v omyl. Mimochodem, teď mne napadlo, že by nebyla špatná sbírka fejků PRIMU s názvem: O co všechno Elton hodinářská svou laxností přišla ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 A tady máš druhý metr v poslední větě. Koromante, Daftra není ani Admin, ani Moderátor. Na tomto fóru Daftra nikomu nic neměří (tedy aspoň doufám :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Přečti si kousek vlákna Nová šance pro PS2..... No, tak jsem si těch 6 stránek právě přečetl. Vůbec nechápu, proč to taháš sem, protože tohle, co Valjoux prezentuje není ani druhovýroba stávajícího, ale jiné pouzdro. Vkládám odkaz na příspěvek: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/131413-nová-šance-pro-ps-ii/?p=2391067 kde jsou rozdíly jasně patrné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koromant1 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Koromante, Daftra není ani Admin, ani Moderátor. Na tomto fóru Daftra nikomu nic neměří (tedy aspoň doufám :-)Použil jsem hned první jiný ,,metr,, co jsem viděl.Snad se Daftra nebude zlobit, že jsem použil jeho názor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Nebudu se zlobit, pohoda. Ale myslím,že ti to snad Bert dostatečně vysvětlil a jak jsem psal výše, klidně sem dávej fejkový Primky, uvidíš, jaký to tady bude mít ohlas.Tak už se na to vyprdni a svátkuj. Zítra na značkách, zdar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts