Jump to content

Štědrovečerní pokrm  

125 members have voted

1. 1. Co jste si dali na Štědrý večer?

• Kapra
      65
    • Řízek
      22
    • Jinou rybu, například mořskou
      31
    • Něco jiného - specifikujte co
      7

Recommended Posts

Posted

Až do letošního roku to je rybí polévka /dělám fakt výbornou/ a smažený kapr se salátem. Ale letos jsem to odbyl vepřovým řízkem. Ale ani amur nemá chybu /cibuli, česnek a koření/.

Posted

Kazdy rok mame kapustnicu s domacou klobasou, rybie file a zemiakovy salat, tohto roku aj bravcovy rezen a zemiakovu kasu a nejake tie kolace.

Posted

k obědu zelňačku s klobáskou a pečivem a na večeři křenovou omáčku se šunkou a klasicky kapra se salátem, ale u té večeře nejde ani tak o to jídlo, ne? :)

Posted

tak u nás klasika,rybí polévka s opečenou houskou,smažený kapr nebo řízek a salát

btw rybí polévku mám mooc rád

Posted

Klasika. Rybí polévka a kapr. A protože po dlouhé době trávíme s přítelkou vánoce u mé mámy, mohu směle prohlásit: kam se hrabe Bouillabaise ? la Marseillaise na máminu polívku :-)

Posted

Domaci vietnamske zavitky s cesnekovou omackou. Umotali jsme jich 170, takze mame co dlabat cele vanoce... :thumbsup_anim:

Luxusni zalezitost - a kdy jindy si na ni clovek najde cas, kdyz ne o tehle prapodivne dovolene. :)

Posted

Předkrm kaviárové vejce (letos se mi podařil sehnat ruský Malosol - sice "jen" z lososa, ale moc prima ;o)), rybí polévka s opečeným rohlíkem, steak z tuňáka a smažený kapr. Samozřejmě bramborový salát. A teď až do neděle hladovka... :smile_anim:

Posted

My mávame kapustnicu, zemiakový šalát s rybou a moje najobľúbenejšie vianočné jedlo - opekance s makom :)) Na to sa vždy teším. No a pravdaže nemôžem zabudnúť na koláče, oblátky, med.

Inak, Šťastné a veselé Vianoce Vám prajem :)

Posted

My jenom kapra a dva druhy bramb. salatu, vinne klobasky byly k obedu. Kaviar rusky lososovy mam taky rad, prece jenom pravy jeseterovy je opravdu drahy, plechovcicka 4.5 tis. neni zrovna malo :)

Posted

Polévka knedlíčková (tmavé, světlé), bramborový salát, pečený pstruh.