Přejít na obsah

Výběr diverek


Doporučené příspěvky

Hele kup si Monstra-na začátek dobrý,dost toho vydržej a nějakej ten šrám jim nevadí.Tobě jako studentovi budou určit stačit,naděláš s nima parádu a ta lumi je bohovská.pokud chceš pěkný hodinky s dobrým poměrem výkon-cena a nechceš mít o ně strach,tak běž do nich je to legenda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kup Monstra, budou se ti líbit.

V ČR na AZwatch nebo tady člen Yvaine.

 

PS - chyby v I/Y nemají nic společného s rychlostí psaní nebo spěchem!!!

 

díky , ale mají Posted Image

kdybych byl až tak blbej tak nemam ve škole dvojky a jedničky z kontrolních diktátů a pravopisných cvičení Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou mi nabízeny tyto : http://21jewels.com/productsdetail.asp?getproductid=1251&start=46&getbrand=1&getproducttype=0 co na ně říkáte co se tyče vzhledu ....v porovnání s monsterama? A eště jsme se chtěl zeptat, zda někdo neví kde se daji sehnat a kolik asi stoji Seiko Landmonster , ty mě zde na fóru hodně moc zaujmuly Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Landmonstra si myslím budou na tvou tlapku trochu velké.Jinak já je koupil v sekci prodej :D .Zkus si podat inzerát v sekci koupím,on se ti určitě někdo ozve.Jinak ty poslední Atlasy jsem měl také,ale mě moc nesedly.

Upraveno uživatelem Juraj11
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připojuji se k Orient Mako, když jsem se tu v létě zaregistroval a hledal nějaké hodinky pro začátek, tak jsem do nich šel. Dělají mi velkou radost dodnes a to mám již troje další. Jsou sportovní (bazén a podobně), ale dají se vzít i ke košili do práce a podobně. Vypadají výborně a bitelně. Určitě s nimi nic nepokazíš.

 

Další co mě napadá je buď na ebay nebo přes již zmiňovaného člena Yvaine koupit nějaké starší Seika.

Jsou ohromně čučavé, dají se pořídit kolem dvojky a určitě dobře poslouží

Předělávají se v různých barvách ciferníků, vypadají jako nové a zamiluješ si je.

Najdeš je např. TADY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem pro monstry nebo 007. Máš výhodu, že máš malý pazour, takže velikost 42 ti bude sedět akorát. Oboje jsou to legendární hodinky a za ty prachy jsou to snad nejlepší hodinky co můžeš koupit.

 

edit: nehledě na to, že jsou to oblíbené hodinky moderů, takže až se ti zevšední vzhled, můžeš si sehnat náhradní díly a nechat je předělat na úplně jiný vzhled

Upraveno uživatelem miccalek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem chtěl zde na foru napsat ,že shanim monstra,ale mam problém že ještě nemůžu napsat inzerát či co...Posted Image Takže se ptám zde, zda někdo nenabízí nové monstery na tahu s černým ciferníkem ? popř. zda o někom nevíte . Děkuji

Upraveno uživatelem Patrikd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to jiste od 01.01.? Jsem v nejakych zpravach slysel, ze od 01.03...

 

Aktualne.cz

Chystáte-li se na větší nákup v e-shopu mimo Evropskou unii, vyplatí se jej stihnout do konce března. Od dubna totiž výrazně klesne hranice pro osvobození od daně z přidané hodnoty.

Novelu zákona o DPH schválili v pátek poslanci. Limit pro daňové osvobození zásilek zaslaných z nečlenských zemí EU klesne z dosavadních 150 na 22 eur, počítá se vždy úhrnná hodnota zásilky.

Zboží v hodnotě přibližně od 550 do 3800 korun tak vyjde většinou o pětinu dráž než dosud, nicméně často stále levněji než v Česku.

Chce to Evropská unie

Výrazné snížení limitu není výmyslem české vlády, ale vyplývá z unijní směrnice, kterou Česko musí přijmout. Původně měla být novela účinná už od Nového roku, kvůli zdržení (způsobeném jinými body) ale poslanci posunuli účinnost na 1. dubna.

Limit se tak vrací tam, kde byl až do konce listopadu 2008. Teprve od předloňského prosince totiž vzrostl právě ze 22 na 150 eur. Výjimkou z osvobození jsou alkoholické nápoje, tabák a tabákové výrobky, parfémy či toaletní vody.

Pro osvobození od cla platí i nadále vyšší limit, tedy 150 euro

 

Sorry za OT:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus se podívat tady: http://www.creationw...l?keyword=Diver Mají tam slušný výběr diverek. Kupoval jsem u nich Seika za 285 USD (+ doprava FedExem až domů za 19 USD). Za 4 dny jsem je měl doma, po celou dobu jsem sledoval na webu FedExu, kde se aktuálně pohybují. Deklarováno jako dárek. Žádné clo ani daň jsem neplatil.

 

 

Docela drahej obchod,díval jsem se tam na Suma,mají je tam o 122USD dražší než c-watch.co.jp

Upraveno uživatelem Carllos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...