Přejít na obsah

ZENITH DEFY CLASSIC OPEN


Doporučené příspěvky

Gratuluji k vytříbenému vkusu :-D

 

Přesně vím, o čem píšeš, prožíval jsem to loni. I s tou pochybností při čekání, jestli jsem moc nepřestřelil. A jak řikáš: jak jsem je vybalil, přirostli mi k zápěstí a střídám je pouze minimálně.

 

Mám naprosto shodný model a ani po roce nošení se neomrzely. Je to se mnou dokonce tak, že mě tyto hodinky natolik vyladily, že po letech hledání, kupování a prodávání, zkrátka po pár letech takového toho zde normálního chronošílenství, jsem již rok nekoupil žádné hodinky (no dobrá, jedny quartz na těžkou práci a nějaké ty vintage Zenith přibyly). Zdá se, že v mém případě ZENITH DEFY CLASSIC OPEN jsou hodinky léčivé a s nimi na zápěstí se již jevím vcelku zdráv...

 

Takže ještě jednou velká gratulace a doufám, že s nimi budeš spokojen tak, jako já.

 

edit: a velikost, pokud to s nimi myslíš vážně, je úplně v pořádku. Pro normální nošení jsou až dost velké (a to musím dodat, že jsou to moje nejmenší hodinky, které nosím, a že mám zápěstí 21 cm)

 

 

post-2687-086984700 1293618414.jpg

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky gratuluji k výborném vkusu! :cheers:

 

Rád slyším, žes měl podobnou zkušenost a že tě ani po roce neomrzely. Velikost mi přijde akorát, ale jelikož nosim oblek 5 dní v týdnu, tak to pro mě není úplně ideální. Nicméně musim popravdě říct, že jak jsem dříve nosil jenom oblekovky k obleku, tak tento týden jsem měl na ruce pouze a jenom tyto Zenithy :oneeyed02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...