Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník cecil
Odesláno

Té značky se bát rozhodně nemusíš, Orient je prakticky Seiko a kvalita je přinejmenším srovnatelná hlavně co se týče řady Orient Star, ta je na špičkové úrovni.Jinak Suma rozhodně modrá, ale i když ty Alpinisty jsou také krásné hodinky...

Odesláno

mne sa pacia modre, ale ako hlavne hodinky by som si modre nekupoval /bez ohladu na to co to je/. a pokial ide o dosetrenie na MM300, rozhodne schvalujem tuto alternativu.

Na kolik ty mm se vsim vsudy prijdou? Ted je nakej ital na chronu24 prodava novy za 39. Co myslis?

Odesláno

Původně jsem chtěl modrá Suma a nakonec jsem vzal černá a nelituji toho.Dokoupil jsem Seiko gumu a sem tam to točím s tahem.Asi by to chtělo mít v ruce oboje a pak se rozhodnout.

klik

Odesláno

Jinak je pravda se ty alpinisty pro denni noseni jsou asi lepsi nez suma.

jj, Alpinisty mám jako hlavní denní hodinky.
Odesláno

To Chumpus: Mohl by jsi pouze stručně popsat jednotlivé plusy a mínusy u obou hodinek,určitě tušíš,proč mě to zajímá.:D

Vemu ti je na sraz a určitě na to přijdeš sám ;)
Odesláno (upraveno)

Na kolik ty mm se vsim vsudy prijdou? Ted je nakej ital na chronu24 prodava novy za 39. Co myslis?

mna stali nejakych 1700-1800eur, mozno viacej, ja som to moc spätne nepocital. kupoval som tu: http://www.higuchi-i...om/sbdx001.html o presnu cenu napis higuchimu: katsu@higuchi-inc.com. pridaj si dph a mas to.

edit: pocitaj so zlavou z tych cennikovych 250tis jenov

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Ted jsem si cetl clanek o historii alpinist. Nema nekdo zkusenost z sarb017. Prijde mi ze to budou dost male hodinky. Ale kdyz se k nim da kovovy tah tak nevypadaj spatne. To jen takovej dotaz pro zajimavost.

Odesláno

Jinak je pravda se ty alpinisty pro denni noseni jsou asi lepsi nez suma.

já jsem se rozhodoval právě mezi alpiny a sumy - hodinky na každodenní nošení. pouzdro alpinistů je prakticky shodné se skx007, tudíž o něco menší než suma. oboje moc pěkné, ale alpy mi přijdou překombinovaný, nejspíš těmi diskutovanými znaky na vnitřní lunetě. suma na mě působěj vyváženěji, pouzdro má krásný křivky :).

jsem rád, že jsem vzal modrý, v závislosti na světle je to odstín od skoro černé do střední modři, struktura ciferníku je jakoby sametová.

Odesláno

já jsem se rozhodoval právě mezi alpiny a sumy - hodinky na každodenní nošení. pouzdro alpinistů je prakticky shodné se skx007, tudíž o něco menší než suma. oboje moc pěkné, ale alpy mi přijdou překombinovaný, nejspíš těmi diskutovanými znaky na vnitřní lunetě. suma na mě působěj vyváženěji, pouzdro má krásný křivky :).

jsem rád, že jsem vzal modrý, v závislosti na světle je to odstín od skoro černé do střední modři, struktura ciferníku je jakoby sametová.

S těmi znaky si dovolím nesouhlasit,jsou velmi drobné,že při prvním pohledu na hodinky to člověk ani nezaregistruje,natož aby to prznilo vzhled hodinek.Je to ale pouze můj názor,chápu,že to někomu při podrobném zkoumání vadit může.

Suma se mě také líbí,bohužel jsem je naživo nevděl,ale už se na tom pracuje:D

• Po roku...
Odesláno

Pěkné Seiko Shogun video!

Chtěl bych je vidět na živo. Pokud to zpracování je až tak kvalitní a odolné, tak si tu cenu vcelku zaslouží. Plus, že má konečně 22mm tah.

Ale MM ručky jim sluší více!

• po 4 týdnech...
Odesláno

Včera prohlidnuty v seiko centru v parizi a na živo vypadají poradne. Vypadají určitě dodelaneji nez suma a luxusneji!! Jinak moc doporučuji návštěvu seiko centra. Modelu grand seiko, galante, credor co si u nás jen tak neprohlidnem!!

Odesláno

Neosahal jsem si je, nechtel jsem to pokouset!.Byly vystavene vedle Sum a je tam velký rozdíl v plynulosti přechodu od lunety k tahu. Luneta je trochu užší a tah ma 22mm. Byly tam MM, sbdc007 a suma vystavené v tomto poradi a na první pohled bylo vidět proc jsou rozdíly v cene.

Sorry za diakritiku, pisu z ipadu a občas se to autocorrectuje :)

Odesláno

Neosahal jsem si je, nechtel jsem to pokouset!.Byly vystavene vedle Sum a je tam velký rozdíl v plynulosti přechodu od lunety k tahu. Luneta je trochu užší a tah ma 22mm. Byly tam MM, sbdc007 a suma vystavené v tomto poradi a na první pohled bylo vidět proc jsou rozdíly v cene.

Sorry za diakritiku, pisu z ipadu a občas se to autocorrectuje :)

Nepamatuješ si, prosím, za kolik tam mají Suma (vůbec se divím, že je tam mají), u nás je nemůžu už dlouho sehnat, tak si holt nechám zaplatit služebku do Paříže... :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Myslím že cca 600-650e.

Super, díky moc! Levné to úplně není, ale pořád levnější, než když si je nechám poslat z Japonska a pak je proclím... Navíc mám zrovna k Saint-Germain-des-Pres dost blízký vztah...

Edit: Ještě jednou díky, to je fakt krásná zpráva, už se vidím, jak si kupuji oblíbené hodinky na oblíbeném místě...

Upraveno uživatelem bassman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...