Jump to content

Recommended Posts

Posted

Já ne, ale jsem zvědavý, jaké nástrahy jste na sebe nachystali :D.

• Upvote 1
Posted (edited)

mám - že už sem nepáchnu a jestli to poruším tak se ukouřím a upiju k smrti (za trest)

EDIT:rači s tím trestem začnu hned a za trest se ještě přežeru

Edited by YPO
Posted

Tak to aby si začal, to už si snad říkal víckrát než já ;).

Posted

Tak to aby si začal, to už si snad říkal víckrát než já ;).

zas na druhou stranu to je výzva - můžete si mně ještě 5 hodin užít :D
Posted

mám - že už sem nepáchnu a jestli to poruším tak se ukouřím a upiju k smrti (za trest)

EDIT:rači s tím trestem začnu hned a za trest se ještě přežeru

taky mam--ze si te letos najdu a vocucham si te nazivo---nechapu,jak nekdo s tak uklidnujicim a duveru budicim jmenem,jako je Miroslaf(coz dneska propich Kalikrufix)muze bejt takova nesnasenliva a po funkci dychtici bestie....hodne stesti u chlastani
Posted

zas na druhou stranu to je výzva - můžete si mně ještě 5 hodin užít :D

Neber to zase doslova, s kým bych se příští rok dohadoval :D.

zkusím se porvat s cigárama...už zase(jako obvykle) :lol:

:eek: :eek: :eek: h...o, Ty i začal kouřit a nepřiznal ses (!!!), srabe jeden, to já držel korouhev tabákového průmyslu hrdě vztyčenou pořád dál.

Posted

taky mam--ze si te letos najdu a vocucham si te nazivo---nechapu,jak nekdo s tak uklidnujicim a duveru budicim jmenem,jako je Miroslaf(coz dneska propich Kalikrufix)muze bejt takova nesnasenliva a po funkci dychtici bestie....hodne stesti u chlastani

pocucat se můžem - bude to eňoňůňo - žeru česnek, piju big shock a ty budeš v sobě mít určitě půlku vepřový hlavy - mňam :D
Posted

pocucat se můžem - bude to eňoňůňo - žeru česnek, piju big shock a ty budeš v sobě mít určitě půlku vepřový hlavy - mňam :D

miluju tyhle energeticky sracky co kdyz dotycni vypijou,smrdi jim z drzky jak po dvou deci pannensky moce........kdyz mi vyplnis prani este letos,muzu si dat na pristi rok jinej ukol.Posli mi fotku ty kulicky co mas na krku a budu mit splneno jeste letos.Ale prosim pohni,za pul hodky jdu chlastat a nevim jak to bude casove s navratem
Posted

ty wole to je seznamka :) - najdi si mně na fejzbůku a dovoluji ti si mne povesit nad postel - :D

Posted

ty wole to je seznamka :) - najdi si mně na fejzbůku a dovoluji ti si mne povesit nad postel - :D

us sem to pruboval -zadal sem- MIREK 110-60-80...DELKA 38-PRUMER 7....a vylitla mi takova banda buzentu,ze to svet nevidel......TAKZE SE MI NEDARI,JEDINY INFORMACE CO MAM JE MENO A TO,ze ses zbytecne bohatej parchant co lita po republice
Posted

us sem to pruboval -zadal sem- MIREK 110-60-80...DELKA 38-PRUMER 7....a vylitla mi takova banda buzentu,ze to svet nevidel......TAKZE SE MI NEDARI,JEDINY INFORMACE CO MAM JE MENO A TO,ze ses zbytecne bohatej parchant co lita po republice

:D - tak štastnej a veselej - jo a pozdravuj ptáka