Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj plánujem si kúpiť svoje prvé hodinky.Prečítal som tu veľa podobných tém v tejto cenovej kategórii ale neviem sa rozhodnúť ktoré. Nejaké som si už aj vybral. Quarz alebo automat to je jedno. Budem ich používať na bežné nosenie k tričkám, košeliam, jeansom sem tam oblek čiže také ku všetkému. Cena by mala byť tak okolo 180 eur. Mali by byť športového vzhľadu. Možno by som zmenil názor keby ste mi poradili niečo v tejto kategórii. A tu sú moji favoriti:

Festina

SEIKO SNZD13K1

Seiko Monster

Vostok Europe K-3 Submarine

Swiss Military Hanowa 6-5154.04.007

SWISS Military 20075 ST-1M

SWISS Military 20079-ST-2M

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no tie sa aj mne dosť páčia a čítal som že sú aj dosť dobré a ako je to v porovnaní s kvalitou voči Seiko monster a asi so Swiss Military Hanowa 6-5154.04.007 sa to porovnávať nedá keďže jedny sú automaty a druhé Quartz

Posted

ahoj, asi bych se z toho výběru také přiklonil k Vostokům, ale řada Seiko 5 je rozmanitá a cena je slušná za to co dostaneš, tak to neuspěchej zbytečně. No základní myšlenku, kterou bych si vyjasnil je quartz nebo automat, přeci jenom rozdíly zde jsou...

Posted

no rozdiel tam to určite ale je mi to jedno či to bude automat alebo Quartz na tých jedných swiss millitary hanowa je záruka na batériu 2-10 rokov takže je to v pohode, zase automat batériu tam meniť nemusím to je jasne, a zase Quartz budu presnejšie ale mne je to jedno či to bude automat alebo na baterku

Posted (edited)

Z tebou postovanych fotek bych asi nosil vse. Mas vybrany vkus, jako ja:-)

Jen upozorneni - Seiko Monster nejni dneska jako Seiko Monster. Kdyz by jsi se rozhodnul pro ne, osobne radim poridit klasicky model. Treba ta luneta se mi nelibi vubec.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by cody
Posted

kdybys kapku došetřil, tak za nějakých 250 éček pořídíš tyhle Trasery. Myslím, že jsou kvalitativně výš než ostatní. Na černém řemenu budou pěkný...

Posted

tie seiko monster orange som tam len hodil tak ako prve som ich našiel ale skôr by som šiel do tých čo tu niekto predával v burze napríklad takéto:

Posted

no zo zahranicia sa mi moc objednavat nechce lebo este nikdy som zo zahranicia neobjednaval a seika monster a samurai kupim asi uz len v zahranici takze asi budem brat tie co mam v prvom prispevku vostok cierno cervene s ocelovym remienkom kozeny sa mi moc nelubi, alebo pozeram aj tu na fore v predaji

Posted

ahoj takže dnes som bol v žiline pozrieť nejaké tie hodinky naživo a výber som zúžil už len na tieto dva modely Seiko SNZD13K1 a Vostok Europe K3 Submarine takže ktoré budu lepšie kvalitou, cena je zhruba ta istá páčia sa mi oboje len tie vostoky neviem či ešte tu na slovensku zoženiem to musim ešte zavolať či ich majú takže ktoré podľa vás