Arthur N. Posted October 8, 2020 Report Share Posted October 8, 2020 Tak se hlasim do klubu ORIS a na chvili opoustim SEIKO vody:) Big Crown Complication Moonphase 38mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba558 Posted October 13, 2020 Report Share Posted October 13, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farbakp Posted October 21, 2020 Report Share Posted October 21, 2020 po dlhsej dobe opät vlnky..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted October 21, 2020 Report Share Posted October 21, 2020 farbakp - parádní diversky, ocel nebo titan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farbakp Posted October 22, 2020 Report Share Posted October 22, 2020 je to ocel, poriadny kus hodiniek.. ale aj vzhladom na to sa nosia velmi dobre... tah je na dotyk velmi prijemny..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marosc72 Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 Titan full... Odoslané z LYA-L29 pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 Pár let pokukuji po Oriskách. Tyhle mě zaujaly. A že je v nich Sellita ? To mi vůbec nevadí. Naopak, tisíci kusy odladěný strojek. A při opravě si nemusíte brát úvěr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal. Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 Pár let pokukuji po Oriskách. Tyhle mě zaujaly. A že je v nich Sellita ? To mi vůbec nevadí. Naopak, tisíci kusy odladěný strojek. A při opravě si nemusíte brát úvěr. Pěkné je máš.S tou bronzovou lunetou se mi také moc líbí. Když by se Ti povedlo foto na venkovním světle, určitě bych se koukl Díky.Sent from my SM-A320FL using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 Neskutečně blbě se ta barva fotí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 Tak teď si myslím, že jsem tu barvu trefil. To je i jeden z důvodů, proč je mám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal. Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 Díky. Vážně moc pěkné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farbakp Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 PetrM: pekne chameleony..)) mam modre, ale aj tie Tvoje su fajn..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 V 3. 11. 2020 v 10:22, farbakp napsal: PetrM: pekne chameleony..)) mam modre, ale aj tie Tvoje su fajn.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Dík, zatím jsem velmi spokojen. Jsou mimořádně pohodlné. Zelenáče jsem chtěl, modrých a černých pár mám, takže změna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted November 6, 2020 Report Share Posted November 6, 2020 Jsou návykové. A nechce se jim z ruky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farbakp Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 kybacz: super, krasna svieza zelena farba.. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 před 21 hodinami, kybacz napsal: Tak nakonec 3500kc doplatek z Artixu na Aquise. Parada! Hulky za desetinu. Měl jsme je na ruce. Kdybych si nekoupil před rokem a půl nové SMPéčka, vzal bych si Aquisy taky Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam.ra Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 Dobrý den pánové, svoje Aquisky už chvíli mám, ale až teď jsem se odhodlal taky přispět. Chtěl sem nějaké sportovní a i trochu divočejší. Ty oranžové nebo červené. Ale co čert nechtěl byl jsem na dovče na kanárech a tam mi ukázali tuhle limitku jednoho z jejich ostrovů. Super hodinky se super vzpomínkou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Cigi Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 před 42 minutami, adam.ra napsal: Dobrý den pánové, svoje Aquisky už chvíli mám, ale až teď jsem se odhodlal taky přispět. Chtěl sem nějaké sportovní a i trochu divočejší. Ty oranžové nebo červené. Ale co čert nechtěl byl jsem na dovče na kanárech a tam mi ukázali tuhle limitku jednoho z jejich ostrovů. Super hodinky se super vzpomínkou. I takhle se dá rozhodovat - chybu si určitě neudělal, krásné hodinky v ne tak často vídané verzi. Tak ať ti dělají radost, Adame! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam.ra Posted December 14, 2020 Report Share Posted December 14, 2020 před 2 hodinami, Radek Cigi napsal: I takhle se dá rozhodovat - chybu si určitě neudělal, krásné hodinky v ne tak často vídané verzi. Tak ať ti dělají radost, Adame! Díky, pokukoval jsem původně jiným směrem. Např. po BigCrown. Ale s finálním výběrem jsem maximálně spokojený. Jsou pohodlné, lehké a vypadají skvěle k džínům i řekněme business casual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe75 Posted December 29, 2020 Report Share Posted December 29, 2020 Jsou doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts