Jump to content

kolko je tu majitelov ORISIEK

jamikadze

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Pár let pokukuji po Oriskách. Tyhle mě zaujaly. A že je v nich Sellita ? To mi vůbec nevadí. Naopak, tisíci kusy odladěný strojek. A při opravě si nemusíte brát úvěr. 

334C6B99-5C47-4218-BEDA-935ADE646325.jpeg

79283136-3A0B-4891-9678-C53FFC4EBE2D.jpeg

Pár let pokukuji po Oriskách. Tyhle mě zaujaly. A že je v nich Sellita ? To mi vůbec nevadí. Naopak, tisíci kusy odladěný strojek. A při opravě si nemusíte brát úvěr. 

Pěkné je máš.
S tou bronzovou lunetou se mi také moc líbí.

Když by se Ti povedlo foto na venkovním světle, určitě bych se koukl :) Díky.

Sent from my SM-A320FL using Tapatalk

V 3. 11. 2020 v 10:22, farbakp napsal:

PetrM: pekne chameleony..)) mam modre, ale aj tie Tvoje su fajn..

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro

Dík, zatím jsem velmi spokojen. Jsou mimořádně pohodlné. Zelenáče jsem chtěl, modrých a černých pár mám, takže změna.

před 21 hodinami, kybacz napsal:

Tak nakonec 3500kc doplatek z Artixu na Aquise. Parada! 👌

20201109_145935.jpg

Hulky za desetinu. Měl jsme je na ruce. Kdybych si nekoupil před rokem a půl nové SMPéčka, vzal bych si Aquisy taky

• 1 month later...

Dobrý den pánové, svoje Aquisky už chvíli mám, ale až teď jsem se odhodlal taky přispět. Chtěl sem nějaké sportovní a i trochu divočejší. Ty oranžové nebo červené. Ale co čert nechtěl byl jsem na dovče na kanárech a tam mi ukázali tuhle limitku jednoho z jejich ostrovů. Super hodinky se super vzpomínkou. 

72BBF6E4-F722-4854-ACD9-FDAB7171A983.jpeg

před 42 minutami, adam.ra napsal:

Dobrý den pánové, svoje Aquisky už chvíli mám, ale až teď jsem se odhodlal taky přispět. Chtěl sem nějaké sportovní a i trochu divočejší. Ty oranžové nebo červené. Ale co čert nechtěl byl jsem na dovče na kanárech a tam mi ukázali tuhle limitku jednoho z jejich ostrovů. Super hodinky se super vzpomínkou. 

72BBF6E4-F722-4854-ACD9-FDAB7171A983.jpeg

I takhle se dá rozhodovat 😉 - chybu si určitě neudělal, krásné hodinky v ne tak často vídané verzi. Tak ať ti dělají radost, Adame!

před 2 hodinami, Radek Cigi napsal:

I takhle se dá rozhodovat 😉 - chybu si určitě neudělal, krásné hodinky v ne tak často vídané verzi. Tak ať ti dělají radost, Adame!

Díky, pokukoval jsem původně jiným směrem. Např. po BigCrown.  Ale s finálním výběrem jsem maximálně spokojený. Jsou pohodlné, lehké a vypadají skvěle k džínům i řekněme business casual. 

• 3 weeks later...