Polo21 Posted May 27, 2021 Report Share Posted May 27, 2021 Gratulujem, tiez som s Aquismi spokojny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted May 27, 2021 Report Share Posted May 27, 2021 A trochu barvy jim taky nechybí - no taky už jsem na ně koukal, ale obávám se, že tahle značka mě asi nakonec mine. A možná je to škoda, vybral bych si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Regulerně nejlepší hodinky co jsem doposud měl. Co se týče pohodlí a vzhledu lunety a sklíča se k nim přiblížily jen Wardy Trident pro 60. Mám je od středy pořád na ruce a nemůžu je sundat.. Jo včera na práci kolem domu jsem si vzal Casia abych nekecal.. ale hned jak jsem se vopláchl tak s velkým natěšením šup pro Orisky jsou super nízký, na gumě lehoučký...ta guma mimochodem je prostě mazec..krásně obepíná ruku a nastavení na sponě je 100% dokonalosti. Něco mi říká že toto jsou mý poslední "masterwatche" a spíš k nim občas přikoupím něco na hraní...ale tyhle už nikomu nedám Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam.ra Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Poslední dobou jsem je zanedbával, ale jak tu koukám na ty fotky, musely zas na ruku… El Hiero Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 před 42 minutami, Spongebob napsal: Mám je od středy pořád na ruce a nemůžu je sundat.. Jo včera na práci kolem domu jsem si vzal Casia abych nekecal.. ale hned jak jsem se vopláchl tak s velkým natěšením šup pro Orisky Mam to podobne, mam ich nieco vyse mesiaca a neboli na ruke len zoparkrat. Aj to z objektivnych dovodov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor261069 Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Nádherný ciferník. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 To teda!! Brutál vidím prve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 před 1 hodinou, igor261069 napsal: Nádherný ciferník. před 1 hodinou, Spongebob napsal: To teda!! Brutál vidím prve... Dik chlapi Sponge sa divim, ze prvykrat. Daval som ich denne kdekade po fore. Az mi to bolo blbe, ze tu s nimi stale prudim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Ja do Oris vlakna raději moc nelezl Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior300 Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 tiez do niektorych radsej neleziem, len by som zbytocne fibriloval.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaem Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 před 3 hodinami, junior300 napsal: Mam to podobne, mam ich nieco vyse mesiaca a neboli na ruke len zoparkrat. Aj to z objektivnych dovodov. K tejto limitke by som si vedel predstavit kozenny remen z raje (rejnoka), napr. niečo taketo: P.S. uz premyslam, ze ked dojdu moje objednane Aquis, ze si dam ten remen na nich upravit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polo21 Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 před 8 hodinami, Spongebob napsal: Regulerně nejlepší hodinky co jsem doposud měl. Co se týče pohodlí a vzhledu lunety a sklíča se k nim přiblížily jen Wardy Trident pro 60. Mám je od středy pořád na ruce a nemůžu je sundat.. Jo včera na práci kolem domu jsem si vzal Casia abych nekecal.. ale hned jak jsem se vopláchl tak s velkým natěšením šup pro Orisky jsou super nízký, na gumě lehoučký...ta guma mimochodem je prostě mazec..krásně obepíná ruku a nastavení na sponě je 100% dokonalosti. Něco mi říká že toto jsou mý poslední "masterwatche" a spíš k nim občas přikoupím něco na hraní...ale tyhle už nikomu nedám Tiez som ich dnes musel dat dole, na bajk by som sa neodvazil nechat si ich na ruke, ale ja aspon mozem vyskusat ci vydrzia bezat aspon cely vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Máte to pěkný kluci! Musím je zítra taky provětrat. Mel jsem pokušení je pustit,ale určitě by mě to pak mrzelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted May 30, 2021 Report Share Posted May 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polo21 Posted May 30, 2021 Report Share Posted May 30, 2021 Oranzova s ciernou je paradna kombinacia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted May 30, 2021 Report Share Posted May 30, 2021 před 5 hodinami, Pivas napsal: Vida bráška na tahu zajímala by mě ještě varianta na oranž gumě.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted May 30, 2021 Report Share Posted May 30, 2021 Na mě už by to bylo určitě moc. Ale na černé gumě vypadají moc dobře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaem Posted June 1, 2021 Report Share Posted June 1, 2021 (edited) Aj ja sa hlasim do klubu majitelov ORIS Dnes je Den deti, dorazil balicek, a aj ked uz mam nejake tie sediny, tesim sa jak male decko K ORIS Aquis Date Calibre 400 som hned vzal aj origo kaucuk (ked uz to ma ten rychlovymenny system), ktory vonia po vanilke! Nadherne hodinky. Uzasne spracovanie a ta hra svetla na modrom ciferniku je doslova uhranciva! Edited June 1, 2021 by Jaem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted June 1, 2021 Report Share Posted June 1, 2021 jo ty si šel rovnou do těch pětideních jooo??? tak to je luxus samozřejmě... kdyby mojě měly delší rezervu tak si pískám Velká gratulace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaem Posted June 1, 2021 Report Share Posted June 1, 2021 před 9 minutami, Spongebob napsal: jo ty si šel rovnou do těch pětideních jooo??? tak to je luxus samozřejmě... kdyby mojě měly delší rezervu tak si pískám Velká gratulace. No... Objednal som ich pred dvoma tyzdnami, len som cakal kym predajca doobjedna aj kaucuk s rychlovymennym systemom a dosli az dnes, takze som nic nehovoril dopredu A dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts