Chorche Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) Tak já už jen pro pořádek vysvětlím zkratku MI, jelikož i kdyby začal Jonda googlit, tak to tam asi nenajde. MI = machr index, více tady Skvělá je, Jondo, také funkce hledání vpravo nahoře, ne vždy asi najdeš vše, ale spoustu dotazů se tu opakuje a odpovědi na ně tam najdeš. A pokud jde o tvoje požadavky na hodinky a výběr, přikláněl bych se také k Certinám, za ty peníze je tam kvalita, splňují víceméně vše, cos požadoval, je to swiss made, mají safír. Ty zmiňované výhody Citizenů jsou především prodejní argumenty daného prodavače, ano delší záruka a méně častá výměna baterie je dobrá, ale nevynahradilo by mi to pocit pořádného kusu oceli a vkusného sportovního chronografu od Certiny...a se swiss made. Pokud preferuješ kovový tah, ok, ale argument proti koženému řemenu (rychlé opotřebování a drahá výměna) je celkem nepravdivý, ano levný nekvalitní řemen se opotřebuje rychle, ale kvalitní řemen ti vydrží dlouho, tudíž větší investice po delším čase bude dávat smysl. Navíc tě možná za čas přestane bavit kovový tah a dobrý a vkusně vybraný řemen dovede udělat s hodinkami vzhledově zázraky. Já k jedněm hodinkám střídám 4 řemeny podle nálady a např. oblečení (a 4 je ještě málo, jsou tu mnohem horší případy ), takže nosím v podstatě každý den trochu jiné hodinky a řemeny se moc neopotřebují, protože jsou často střídány. Tak to jen, aby ses tomu tak nebránil Jo, a i když bys kupoval hodinky přes internet, určitě si je běž někde tady v ČR do obchodu vyzkoušet, ať pak nejsi zklamaný. Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem Chorche
hopkirk Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Ještě bych se mrknul na produkci fy. Atlantic, jsou swiss made, tradice slušná a do limitu se v pohodě vejdeš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se