Přejít na obsah

Pomoc jsem naročný :(


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Děkuji za pochvalu hodinek. Jinak je mi 21 let. Od breitlingu k seiku jsem se dostal jen kvuli tomu, ze breitling dela letecke a povetsinou konzervativne vypadajici design. Seiko mi nabizi lepsi design (samozrejme mluvim jen za sebe). Jinak někdo se ptal jaké, že jsem si to vlastně vybral hodinky. Zde jsou fotky dvou, které jsem vybral. Raději bych ty druhé asi, ale uvidíme co kde budou mít a podle toho se rzohodne. Jinak Bílý ciferník se mi nakonec zamlouvá nejvíc.

Posted ImagePosted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

možná jsem to napsal špatně, je podivuhodné jak se každý hned na něco chytí, mým požadavků vyhovují výše uvedené hodinky a tečka. Tím bych to uzavřel a dále už nerozebíral. Byl jsem tu už dost za debila, tak si to pište třeba do SZ jakej jsem kretén, ale sem do vlákna už to prosím nepiště. Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobre si si vybral, prave som videl iny (predtym mnou spominany) model na tej kolegovej ruke - su fakt pekne. Nazaciatok si myslim je to super...a nedaj sa nikdy odradit negat. nazormi co tu boli predtym, lebo toto forum je aj o tom aby sme si navzajom poradili bez ohladu nato ci sme profici alebo zaciatocnici. Dufam ze ta potesia, ked ich kupis-to je to hlavne.:smile_anim:

BTW - znova mi neotvorilo ten jeden obrazok, asi ja mam problem s prehliadacom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tesat do kamene... Kalifx, slyšíš to?

 

 

Třeba je konzervativní myšleno od slova konzerva. Něco jako Steelfish - plechovka sardinek. Ten Tvůj Blackbird je taky piksla z roku 1964. Tak co...

 

 

Vlastně ukázkovej případ konzervativních zakonzervovanejch hodinek jsou Mrakoušovo RJ Titanic...

Upraveno uživatelem Locque
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přečetl jsem si to celé už včera a nechtěl jsem tomu věřit. Slíbil jsem si, že to nebudu komentovat - ale to se nedá. Tohle je slušný teror.

 

Vzhledem k tomu, že Jochne víceméně většinu reakcí nečte - a nebo tu odpověď nevnímá (minimálně její skutečný obsah), myslím, že to není ničí alter ego. Zkušený manipulátor luštěloidního ražení by vaše odpovědi využíval k dalšímu rozvíjení debaty žádaným směrem. Tohle je pouhá... řekněme natvrdlost. Ale ty obraty, změny směrů, přeskoky atp. jsou naprosto úžasné. Klobouk dolů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, to je podvod. Objednáš si v Číně hodinky pod vlastní rádobyzvučnou značkou, uděláš k nim honosný web, kde vypálíš cenu 30k a víc a pak je pouštíš do světa skrz eBaye a Aukra za zlomek ceny s odkazem na webové ceny. Skutečná cena těchhle a podobných hodinek je tak cca 20-50 USD...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

seš hold nejlepší to se nedá nic dělat, vnímal jsem co mi kdo psal, ale o to nejde, ať už prosím tohle vlákno někdo smaže, nebo se do mě bude pořád někdo navážet !!!

 

Jochne, ber to trochu s nadhledem, já myslím, že nikdo ty připomínky nemyslel zle, spoustu lidí se ti snažilo poradit. Jde prostě o to, že hledání ideálních hodinek bylo v tvém podání velmi vtipná záležitost a to nemyslím nijak zle :cheers:

Myslím, že je podstatné, že jsi je nakonec našel, což je samo o sobě dost pádný důvod, proč to vlákno nemazat, hlavně když je to tak veselý čtení ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už Ti tenhle vztahovačně útočný přístup někdy pomohl rychleji a lépe se s kýmkoliv dohodnout? Pokud ne - proč to děláš?

 

Pokud Tě zajímý, proč jsem napsal to, co jsi si s takovou nevolí přečetl, tak věz, že:

 

Přiřítíš se, předvedeš nám hodinky, které se Ti s výhradami líbí. Cenově mezi 50 - 100.000 Kč. Požadavek automat, celkem vysoká vodotěstnost. Opakované žádosti o určení cenové stropu jsou bez reakce.

 

Následuje malý úkrok ke stodolarovým Seikům, titanové Citizenky. První žádost o smazání vlákna. Potom hup: ML přeplácané společenské chrono. Cena se násobí deseti. Potom odlehčený námořní chronometr, pilotky... Ano jedny z nich nejsou špatné, ale ten rozmach je prostě ?biče, tyče, rakve?, jak říká jeden můj kamarád.

 

Potom bum, hodinky na zakázku? Následuje druhá žádost o smazání vlákna. Je cítit lehká nestabilita.

 

Na scéně se objevuje Seiko Kinetic a opouští se od náročnosti typu rádiové řízení času atp. Je to překvapující. Zvlášť, když do té doby byl jedním z hlavních požadavků automat. Mamutí rozměr hodinek pro mladého sportovce také padá. Seika mají pod 40mm, ale to nevadí. Panerai mají všechny stejný ciferník, Breitling dělá konzervativní letecký design.

 

Ta cesta od: něco jako tyhle breitlingy za sto, kdyby se lehce doladily přes odporné titanové citizenky až k seiko s kineticem je obdivuhodná. Osobně tam vidím jedinou chybu - to je ten Breitling na začátku. Proto asi také nikdy nezazněl ten cenový limit. Podle mě Ti v určitém okamžiku došlo, že na konci je o nulu víc, než překousneš a řešilo se, jak z toho. Potom už přestala být důležitá vodotěstnost, ve strojku se nám objevil kondenzátor a už to lítalo...

 

Kdyby ses nad tímhle zamyslel hned na začátku, mohlo to být všechno o kus jednodušší. Že je z poloviny těch příspěvků cítit taková ublížená vztahovačnost, toho si všimlo dost kolegů. Většinu dotazů na upřesnění jsi ignoroval. Vyzobnul sis příspěvky s fotkou a přidal další - opět jiným směrem.

 

To neznamená, že bychom si tady museli cituji ?psát SZ o tom, jaký jsi kretén?. To nikdo nedělá. Jenom je potřeba víc vnímat. Být samostatnější, semtam si něco zjistit a ptát se spíš na detaily. A hlavně - držet směr. Déle, než pár minut. Jinak to všechny kolem zmate. A potom už opravdu nikdo nedokáže poradit - i kdyby chtěl. Když se pokusíš tímto řídit, bude Tvůj život tady na fóru daleko jednodušší.

 

A neber se tak strašně vážně. Celé to bylo i trochu zábavné, nikomu jsi nenadával a víceméně Tě tady všichni berou normálně. Kluk hledá svoje první hodinky. Za poslední dobu se tady objevila řada nováčků, kteří to nezvládli zdaleka tak, jako Ty. A hlavně - Ty svoje první, pořádné a pravé jsi nakonec našel. A to je na tomhle fóru asi to nejdůležitější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

You You mMako ma pravdu,zaklad je ze si tu nasiel co si hladal..Od tohto je tu toto forum !! Najpodstatnejsie je ale vela citat,aby si si bol isty ze vies co kupujes a hlavne bol hrdy na to co nosis (nj neskor to zachadza do extremu [ chronomagorina :)) ]...ale to je zase dalsia story..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mmako: nemá cenu řešit tohle, jak říkaš že jsi četl celé fórum tak hned na začátku je uvedena část hodinek a přidaná fotka pro představu. tzn. že jsem neukazoval breitling jako chtěnný produkt, ale jako ukázku například řemínku atd....

já jsem uznal, že jsem vše neuvedl na pravou míru, ale ke konci už jsme se k něčemu dostali a mám vybráno. Jsou lidi, kterým děkuji, že mi pomohli si vybrat, ale jsou zde i lidé, kteří tě jen nemístnými poznámkami postrkuji po schodech směrem dolu.

Opět uznávám, že jsem toto téma nejen špatně nazval, ale ze začátku i špatně vedl a neměl sem ani tucha co bych chtěl.

Pokud si chce ještě někdo rejpnout tak prosim, ale opakovaný vtip není vtipem.

BTW: první hodinky to nejsou, ale první lepší hodinky....

Upraveno uživatelem Jochne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jochne kasli na vsetko negativne, budes mat pekne hodinky - to je dolezite.

 

Sledujem to od zaciatku aj som sa snazil poradit (sice som novy na fore ale mam uz nieco doma) a sa mi zda ze ta rozprava vybrala zly smer --ale musim podotknut ze asi az po tom co si Jochne vybral hodinky. Potom to byl barak na vodstrel :D

No nevadi toto vlakno preslo do vlakna o vysvetlovani chapania predoslych prispevkov...a asi bude lepsie to tak nechat.:lamo:

 

Bavme sa RADSEJ o hodinkach.:D Co vy nato???

 

:war:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...