geometr Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 No je pravda, že František to tu chvíli zodpovědně táhnul, tak nějak na to měl talent. Hospodskýho by to chtělo.
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Tak třeba aspoň dneska se tu chvilku bude svítit, jen toho Frantu jsem tu nestihl...ukladal jsem dceru
geometr Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Já jsem pivař, ale poslední dobou v lednici nic nemívám, neb si dycky zajdu tady kousek do baru na točený. Ale mám tu nějakou pálenku z pálenice, co jsem zaměřoval, tak si dám s váma frťana.
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Franta se nominoval hospodským sám. jmenovaný hospodský je k ničemu. Dlouho jsem tu nebyl, ale dneska hlásím účast. Šírázek došel, tak na dobré spaní domácí moravskou hruštičku. Na zdraví!
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Já mám to "štěstí", že jsem z bermudskýho trojúhelníku moravy - od západu se táhne pivní oblast, od jihu vinná a od východu slivovicová, takže tady se pije všechno.Letos jsem pálil trochu víc, minulej týden jsem vyzvedával 22l slivovice a zatím to vypadá na slušnej ročník...Ještě mě kvasí jabka, ale těch bude trochu...
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Nazdar Honzo, máš recht, hospodskej to musí chtít sám, ne že to dostane befelem...
Hardslimer Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Našel jsem v ledničce nakládané olivy v sladkokyselém nálevu. Člověk by neřekl, že ke kořalce je to taková dobrota. A přitom 8 Kč za sáček. Minulý týden jsem si pochutnal na kančích klobáskách a zapíjel dvouletou slivovicí. Výborná kombinace.
geometr Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Ty jo, moravskej bermudskej trojúhelník, to je pěkný :-)
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Jo, olivy mám taky rád, ty v těch sáčcích jsme dokonce tahaly na čundry Těch kanců tady je poslední dobou nějak hodně ....
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) Ty jo, moravskej bermudskej trojúhelník, to je pěkný :-) No někdy to moc pěkný není, hlavně když si na oslavě nedáš pozor, dáš si na rozjezd na žízeň pivo, pak trocha vína neuškodí a najde se pár kamarádů, co si chtějí dát panáka, tak z toho máš rázem triatlon Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem Lamiczka
geometr Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Já mám po vínu vždycky ukrutnou žízeň na pivo, takže si už nepamatuju, kdy jsem ho před spaním nezapil pivem, ale panákům se braním, i když někdy se to nepovede, ale čím jsem starší, tím to hůř nesu a pak bejvam druhej den nemocnej.
Hardslimer Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Tak ono to je klasika........ dáš si pivo, pak někdo objedná panáka, ty to otočíš a rázem je 3 ráno a ty na kaši.
Hardslimer Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 No a ve 3 ráno bych mohl klidně jít s klukama na casting..
geometr Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 No jo... Onehda jsem se takhle v tom baru seknul s kuchařem a servírkou asi do 3 ráno, ale bylo to takový nenucený, neplánovaný, servírka zamkla, když to všechno skásla, no a furt bylo o čem povídat. Žádná smršť, ale byli jsme tam dlouho no.
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Já mám pocit, že čím jsem starší, tak si dávám větší bacha a ty rána zvládám líp, ale asi i proto, že už se nepijou takový jedovatý humusy jako když frčel jelzin jabko nebo zlatej pushkin. Z dobré slivovice většinou nějak zásadně špatně není, ale nesmí se člověk zbořit jak janovskej most...a základ je taky hodně prokládat vodou a před spaním se taky dobře napít...
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 No a ve 3 ráno bych mohl klidně jít s klukama na casting.. tvl ten poslední měl i hodinky...
geometr Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Já si to taky hlídám, ale když se to takhle nenuceně seběhne, je to většinou super, akorát poslední dobou tak nějak vzácný v týhle době, kdy je všechno těžce dopředu naplánovaný.
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 Je pravda, že neplánovaný akce jsou nejlepší, ale to se s rodinou moc neslučuje...navíc poslední dobou jsem spíš rád, že se s těma lidma vidím a můžu v klidu pokecat, než že by se člověk chtěl vylejt jak váza... I ty témata se mění, poslední dobou jsou to samý baráky, děcka, .... o politice už se raději nikdo v hospodě nebaví, aby se nepohádal
Lamiczka Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2018 co ten manták, se nějak zapomněl u těch panáků. Shirázek vždycky pocucával a teď tu prolítl jak vítr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se