Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem pivař, ale poslední dobou v lednici nic nemívám, neb si dycky zajdu tady kousek do baru na točený. Ale mám tu nějakou pálenku z pálenice, co jsem zaměřoval, tak si dám s váma frťana.

Odesláno

Já mám to "štěstí", že jsem z bermudskýho trojúhelníku moravy - od západu se táhne pivní oblast, od jihu vinná a od východu slivovicová, takže tady se pije všechno.

Letos jsem pálil trochu víc, minulej týden jsem vyzvedával 22l slivovice a zatím to vypadá na slušnej ročník...

Ještě mě kvasí jabka, ale těch bude trochu...

Odesláno

Našel jsem v ledničce nakládané olivy v sladkokyselém nálevu. Člověk by neřekl, že ke kořalce je to taková dobrota. A přitom 8 Kč za sáček.  :cheers:

Minulý týden jsem si pochutnal na kančích klobáskách a zapíjel dvouletou slivovicí. Výborná kombinace. 

Odesláno (upraveno)

Ty jo, moravskej bermudskej trojúhelník, to je pěkný :-)

No někdy to moc pěkný není, hlavně když si na oslavě nedáš pozor, dáš si na rozjezd na žízeň pivo, pak trocha vína neuškodí a najde se pár kamarádů, co si chtějí dát panáka, tak z toho máš rázem triatlon :D

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Já mám po vínu vždycky ukrutnou žízeň na pivo, takže si už nepamatuju, kdy jsem ho před spaním nezapil pivem, ale panákům se braním, i když někdy se to nepovede, ale čím jsem starší, tím to hůř nesu a pak bejvam druhej den nemocnej.

Odesláno

No jo... Onehda jsem se takhle v tom baru seknul s kuchařem a servírkou asi do 3 ráno, ale bylo to takový nenucený, neplánovaný, servírka zamkla, když to všechno skásla, no a furt bylo o čem povídat. Žádná smršť, ale byli jsme tam dlouho no.

Odesláno

Já mám pocit, že čím jsem starší, tak si dávám větší bacha a ty rána zvládám líp, ale asi i proto, že už se nepijou takový jedovatý humusy jako když frčel jelzin jabko nebo zlatej pushkin.

Z dobré slivovice většinou nějak zásadně špatně není, ale nesmí se člověk zbořit jak janovskej most...a základ je taky hodně prokládat vodou a před spaním se taky dobře napít...

Odesláno

Je pravda, že neplánovaný akce jsou nejlepší, ale to se s rodinou moc neslučuje...navíc poslední dobou jsem spíš rád, že se s těma lidma vidím a můžu v klidu pokecat, než že by se člověk chtěl vylejt jak váza...

I ty témata se mění, poslední dobou jsou to samý baráky, děcka, .... o politice už se raději nikdo v hospodě nebaví, aby se nepohádal :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...