mondeo2 Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Odesláno 7. května 2011 (upraveno) Jsem se teď vrátil,celý den na IAC revize požárních čidel a potom u Tchýně oslava narozenin v úzkém rodinném kruhu spojená s grilováním tak jsem nějak nestíhal.jdu si něco nalít a skočit do vany Upraveno 7. května 2011 uživatelem mondeo2
FrantisekH Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 chlapi pojďte na pivo. .už mi ten hokej leze krkem
Matthew Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 chlapi pojďte na pivo. .už mi ten hokej leze krkem zrovna valim na jedno reálný s buřtem k ohni
brett Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Tak co místní štamgasti? Hokej máme úspěšně za sebou. Pivečko chutná o to víc. Není to tak špatný :-)
FrantisekH Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 já nějak hokej nesleduju jen mam za sebou rozhovor z rodiného stylu..mohl bys mi prosím půjčit....a následovat by měl panák něčeho silného
tnedelka Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Tak mně Matthew při příležitosti koupě jeho Revue Thommen pozval do virtuální hospody. Takže zde umísťuji svůj první post, po téměř 2 letech příprav a pročítání fóra. Všechny zdravím!
brett Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Obávám se, že tu je dost mrtvo.Nicméně - vítej nově příchozí !
brett Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Ale možná jsi měl do chlubího vlákna napráskat pár fotek s novým přírůstkem :-)
FrantisekH Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 tak je tu dost mrtvo ale kazda duse dobra.
Matthew Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Tak mně Matthew při příležitosti koupě jeho Revue Thommen pozval do virtuální hospody. Takže zde umísťuji svůj první post, po téměř 2 letech příprav a pročítání fóra. Všechny zdravím! no to je dost tohle bylo moje první osobní předání na Chronomagu, proto to beru tak emotivně ještě očekávám tvůj příspěvek TADY
tnedelka Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 (upraveno) Díky. Rád se pochlubím :-) Upraveno 8. května 2011 uživatelem tnedelka
FrantisekH Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 a hlavne at se hodinky libi a dobre slapou
tnedelka Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 Jj, ale já nejsem tak rychlej :-). Nechce se mi to fotit na mobil, pohraju si s tím se svou zrcadlovkou a šoupnu do chlubícího vlákna své všechny 3 kusy. Ale líp než Matthewova fotografka to asi nezvládnu ;-)
Matthew Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Odesláno 8. května 2011 (upraveno) Jj, ale já nejsem tak rychlej :-). Nechce se mi to fotit na mobil, pohraju si s tím se svou zrcadlovkou a šoupnu do chlubícího vlákna své všechny 3 kusy. Ale líp než Matthewova fotografka to asi nezvládnu ;-) to je fakt to je těžká meta i když Longines se jí teď tolik nepovedly... jinak dnešní den byl super, jeden Mekáč, jeden stůl... a 4 chronomagoři dobrej zážitek.... my to potom dotáhli do konce chvíli na to co si odešel, v bankomatu v metru jedno nedělní odpoledne a mně zbyly doma poslední Seiko 5 Upraveno 8. května 2011 uživatelem Matthew
Joe Lemonade Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 Nebo otvírám? Toť otázka...takhle brzy snad ještě ne.
FrantisekH Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 brej večer.. jsem si sem přišel na hemenex a vrchní žádnej...
Matthew Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 brej večer.. jsem si sem přišel na hemenex a vrchní žádnej... hemenex se tu hází v chlívě prasatům, v chronospodě se jí kaviár
FrantisekH Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 sorry tak to sem chodit nebudu chci chodit do vidlácký hospody.. šunka z dvoutýdenních selátek a vejce ptáka ohniváka mi postačí
mondeo2 Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Odesláno 9. května 2011 stejně mu na ten hemenex došly lanýže,ale stejně jsem na něj taky dostal chuť,no nic tak já si ho udělám jen tak .......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se