Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jsem se teď vrátil,celý den na IAC revize požárních čidel a potom u Tchýně oslava narozenin v úzkém rodinném kruhu spojená s grilováním tak jsem nějak nestíhal.jdu si něco nalít a skočit do vany

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Tak mně Matthew při příležitosti koupě jeho Revue Thommen pozval do virtuální hospody. Takže zde umísťuji svůj první post, po téměř 2 letech příprav a pročítání fóra. Všechny zdravím!

Odesláno

Tak mně Matthew při příležitosti koupě jeho Revue Thommen pozval do virtuální hospody. Takže zde umísťuji svůj první post, po téměř 2 letech příprav a pročítání fóra. Všechny zdravím!

no to je dost :) tohle bylo moje první osobní předání na Chronomagu, proto to beru tak emotivně :D

ještě očekávám tvůj příspěvek TADY :)

Odesláno

Jj, ale já nejsem tak rychlej :-). Nechce se mi to fotit na mobil, pohraju si s tím se svou zrcadlovkou a šoupnu do chlubícího vlákna své všechny 3 kusy. Ale líp než Matthewova fotografka to asi nezvládnu ;-)

Odesláno (upraveno)

Jj, ale já nejsem tak rychlej :-). Nechce se mi to fotit na mobil, pohraju si s tím se svou zrcadlovkou a šoupnu do chlubícího vlákna své všechny 3 kusy. Ale líp než Matthewova fotografka to asi nezvládnu ;-)

to je fakt to je těžká meta :) i když Longines se jí teď tolik nepovedly...

jinak dnešní den byl super, jeden Mekáč, jeden stůl... a 4 chronomagoři :D dobrej zážitek.... my to potom dotáhli do konce chvíli na to co si odešel, v bankomatu v metru :) jedno nedělní odpoledne a mně zbyly doma poslední Seiko 5 :D

Upraveno uživatelem Matthew

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...