Gustaf Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Frantíku, a kde ses vůbec toulal?? Sem tě tady dlouho nečetl?
FrantisekH Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 (upraveno) neni nejak cas chut a nalada chodit...a s temi co jsem ochoten komunikovat je jen par jedincu Upraveno 18. ledna 2013 uživatelem FrantisekH
African Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 neboj mam jeste mesic lonsky dovoleny...jo a ty bloudis i pesky? ja myslel jen na kole Občas, např. minulej rok s motosrazu z letiště, co mě trvá půl hodiny cesty střízlívímu, jsem šel rovných sedm hodin, hi hi, přes vypuštěnej rybník a ták, když jsem si chtěl zavolat o pomoc, tak jsem zjistil, že jsem ztratil tu N8, co jsem měl asi měsíc Když mě ráno z okna viděla mladá, málem ji trefilo" To Kamil: Ty jsi ovšem dobrý gurmán, pěkná sada s těmi doutníčkami, hm vypadá to na hezkáý večer
Gustaf Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 aha...tak to je pochopitelny...kurna, skoda ze sem chcipak...bych si dal s tebou panacka
Gustaf Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Občas, např. minulej rok s motosrazu z letiště, co mě trvá půl hodiny cesty střízlívímu, jsem šel rovných sedm hodin, hi hi, přes vypuštěnej rybník a ták, když jsem si chtěl zavolat o pomoc, tak jsem zjistil, že jsem ztratil tu N8, co jsem měl asi měsíc Když mě ráno z okna viděla mladá, málem ji trefilo" To Kamil: Ty jsi ovšem dobrý gurmán, pěkná sada s těmi doutníčkami, hm vypadá to na hezkáý večer Afri, ty si kup Breitling Emergency a na stopro vím, že ty bys tu anténu vytáhnul při první příležitosti :-D Ty tvoje cesty jsou pověstný....
FrantisekH Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Davide bydlis za kopcem a jednema serpentinama nekd si ho dame radsi zive...
zhrado Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 tak aj tretia noha je dôležitá. :-) františkovi prajem všetko dobre. Hlavne zdravie. Tak na zdravie :-) chlapci
TomCZ Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Africane, musela být polomrtvá strachy, kde jsi, ne ?
FrantisekH Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Občas, např. minulej rok s motosrazu z letiště, co mě trvá půl hodiny cesty střízlívímu, jsem šel rovných sedm hodin, hi hi, přes vypuštěnej rybník a ták, když jsem si chtěl zavolat o pomoc, tak jsem zjistil, že jsem ztratil tu N8, co jsem měl asi měsíc Když mě ráno z okna viděla mladá, málem ji trefilo" To Kamil: Ty jsi ovšem dobrý gurmán, pěkná sada s těmi doutníčkami, hm vypadá to na hezkáý večer riskl bych to na broumovsku jsem nikdy nebyl..az se ustaly tym na firme si te pisu do diare na prvni misto..
African Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Afri, ty si kup Breitling Emergency a na stopro vím, že ty bys tu anténu vytáhnul při první příležitosti :-D Ty tvoje cesty jsou pověstný.... Jo, jo nebo se nic, mám plány, no jo no, ale, že jo, ale nejdříve musím prodat Avenger, a jak si se k tomu nidko nemá Pak si hodím korunou, panna - Emergency, orel-aquatimer, možná spíš ten orel, jelikož IWC je můj dětskej sen
Gustaf Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Davide bydlis za kopcem a jednema serpentinama nekd si ho dame radsi zive... Ok ok...až pořeším to bajka, tak na něm někam sjedem ;-)
Gustaf Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Jo, jo nebo se nic, mám plány, no jo no, ale, že jo, ale nejdříve musím prodat Avenger, a jak si se k tomu nidko nemá Pak si hodím korunou, panna - Emergency, orel-aquatimer, možná spíš ten orel, jelikož IWC je můj dětskej sen vem ty sectovo v prodejním vlákně a nemusíš ani házet korunou
African Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Africane, musela být polomrtvá strachy, kde jsi, ne ? Polomrtvá byla první 4 roky našeho vztahu Teď když na ní občas koukám po sedmi letech, řekl bych, že už rezignovala Hihi" jo, ale občas ji stejně dostanu" To kámoš jednou půjčil dva koně na láskyplný vejlet, vzal manželku a jeli stanovat do lesa" Ožral se tam jak to prase, sedl ně koně, odjel pro víno a ta jeho manželka tam seděla dva dny, protože vůbec nevěděla kde je a koně moc neovládala, říkala, že kůň super, krásně se prej zblížily Dodnes na to vzpomínají"
TomCZ Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 vem ty sectovo v prodejním vlákně a nemusíš ani házet korunou Ty se mi líbí moc...koukal jsem na Aquatimery v HKI, i zkoušel na ruku, ale mám strach z toho řemenu, mám citlivou kůži...
African Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Pánové, odpusťte, odkud kdo jste ? Hádej
TomCZ Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Afro, vím, že jsi původně Springbock ale kde bydlíš a ostatní gentlemani nyní Broumov v Tvém případě ? To nemám daleko a bydlí mi tam kamarád...Ta story s koněma je super
African Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Afro, vím, že jsi původně Springbock ale kde bydlíš a ostatní gentlemani nyní Broumov v Tvém případě ? To nemám daleko a bydlí mi tam kamarád...Ta story s koněma je super Jo, jo Broumov, vyhráváš pívo, odkud jseš ty, HK?
TomCZ Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Jo, jo Broumov, vyhráváš pívo, odkud jseš ty, HK? Ale Opata nee Já jsem z Jesu (ostatně mám to v profilu)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se