Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

neboj mam jeste mesic lonsky dovoleny...jo a ty bloudis i pesky? ja myslel jen na kole

Občas, např. minulej rok s motosrazu z letiště, co mě trvá půl hodiny cesty střízlívímu, jsem šel rovných sedm hodin, hi hi, přes vypuštěnej rybník a ták, když jsem si chtěl zavolat o pomoc, tak jsem zjistil, že jsem ztratil tu N8, co jsem měl asi měsíc :D Když mě ráno z okna viděla mladá, málem ji trefilo"

To Kamil: Ty jsi ovšem dobrý gurmán, pěkná sada s těmi doutníčkami, hm vypadá to na hezkáý večer :smoke:

Odesláno

Občas, např. minulej rok s motosrazu z letiště, co mě trvá půl hodiny cesty střízlívímu, jsem šel rovných sedm hodin, hi hi, přes vypuštěnej rybník a ták, když jsem si chtěl zavolat o pomoc, tak jsem zjistil, že jsem ztratil tu N8, co jsem měl asi měsíc :D Když mě ráno z okna viděla mladá, málem ji trefilo"

To Kamil: Ty jsi ovšem dobrý gurmán, pěkná sada s těmi doutníčkami, hm vypadá to na hezkáý večer :smoke:

Afri, ty si kup Breitling Emergency a na stopro vím, že ty bys tu anténu vytáhnul při první příležitosti :-D Ty tvoje cesty jsou pověstný....

Odesláno

Africane, musela být polomrtvá strachy, kde jsi, ne ?

Odesláno

riskl bych to na broumovsku jsem nikdy nebyl..az se ustaly tym na firme si te pisu do diare na prvni misto..

Odesláno

Afri, ty si kup Breitling Emergency a na stopro vím, že ty bys tu anténu vytáhnul při první příležitosti :-D Ty tvoje cesty jsou pověstný....

Jo, jo nebo se nic, mám plány, no jo no, ale, že jo, ale nejdříve musím prodat Avenger, a jak si se k tomu nidko nemá :worried_anim: Pak si hodím korunou, panna - Emergency, orel-aquatimer, možná spíš ten orel, jelikož IWC je můj dětskej sen :smile_anim:

Odesláno

Jo, jo nebo se nic, mám plány, no jo no, ale, že jo, ale nejdříve musím prodat Avenger, a jak si se k tomu nidko nemá :worried_anim: Pak si hodím korunou, panna - Emergency, orel-aquatimer, možná spíš ten orel, jelikož IWC je můj dětskej sen :smile_anim:

vem ty sectovo v prodejním vlákně a nemusíš ani házet korunou smile_anim.gif

Odesláno

Africane, musela být polomrtvá strachy, kde jsi, ne ?

Polomrtvá byla první 4 roky našeho vztahu :D Teď když na ní občas koukám po sedmi letech, řekl bych, že už rezignovala :oneeyed02: Hihi" jo, ale občas ji stejně dostanu" To kámoš jednou půjčil dva koně na láskyplný vejlet, vzal manželku a jeli stanovat do lesa" Ožral se tam jak to prase, sedl ně koně, odjel pro víno a ta jeho manželka tam seděla dva dny, protože vůbec nevěděla kde je a koně moc neovládala, říkala, že kůň super, krásně se prej zblížily :gora: Dodnes na to vzpomínají"

Odesláno

vem ty sectovo v prodejním vlákně a nemusíš ani házet korunou smile_anim.gif

Ty se mi líbí moc...koukal jsem na Aquatimery v HKI, i zkoušel na ruku, ale mám strach z toho řemenu, mám citlivou kůži...

Odesláno

Afro, vím, že jsi původně Springbock :) ale kde bydlíš a ostatní gentlemani nyní :)

Broumov v Tvém případě ? To nemám daleko a bydlí mi tam kamarád...

Ta story s koněma je super :)

Odesláno

Afro, vím, že jsi původně Springbock :) ale kde bydlíš a ostatní gentlemani nyní :)

Broumov v Tvém případě ? To nemám daleko a bydlí mi tam kamarád...

Ta story s koněma je super :)

Jo, jo Broumov, vyhráváš pívo, odkud jseš ty, HK?

Odesláno

Jo, jo Broumov, vyhráváš pívo, odkud jseš ty, HK?

Ale Opata nee :)

Já jsem z Jesu (ostatně mám to v profilu) :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...