Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Přeji zdraví, i štěstí bude potřeba :-) Já zkusím žít dál tak nějak stejně, protože velké změny smrdí průserem...no, klape to tak proč to měnit. Jak vlcacka, ženská jedna, abstinentka :-) Přeji ti extra vše nej do nového roku, protože ženských tu moc není a když už se ukážou, tak rychle zmizí :-( jenom decebal zůstala :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Afri pripijal som blandy's madeira 10y :) chuti mi viac ako bublinky.

Edit jo, keď to klape netreba meniť. Lenže ja som sa prave rozhodol ze to klapat už bude :)

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jen doplním k zamčenému vláknu, ohledně těch petard ve městě, že jsme právě museli volat hasiče, protože parta slavících, veselých lidí, v souladu se silvetrovskou tradicí střílení rachejtlí, zapálila sousedům barák...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@African Já jsem naopak taková trubka, že většinou lezu do skoro ryze mužských koníčku a ještě se mi tam většinou dost a dlouho líbí. :-) Moje předsevzetí se vůbec netýkají změn váhových - potřebuju dořešit bolavou ruku, se kterou laboruju doma už dva měsíce (to si tak uženu tenisový loket a páni doktoři mi řeší páteř) a na to navazuje zbytek - vrátit se do práce, dopsat druhý román a odevzdat nakladateli (tam je tak z 90% hotovo ale nechci teď s tou pazourou psát nějaké delší elaboráty), zase psát články na blog o perech a taky pro Penshop a dočíst recenzní výtisk plus nepřekvapivě napsat i na něj recenzi. To když stihnu do konce ledna, budu velmi happy. Zbytek už co život přivalí.

 

Ad alkohol - kluci modelářský se mi na srazech smáli že nepiju, pak si zvykli a zjistili, že je se mnou sranda i když oni maj v sobě pět desítek a já tři kofoly.

Upraveno uživatelem Vlcacka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás Afghánistán jak sviňa, rány jak z děla, vesničani už hodinku šílí a děti spí, pes spí, manželka spí a já jsem jediný stresující kdo se bojí, aby se někdo z nich nevzbudil :-)

Tady taky stále kravál jak kdyby byl silvestr,nebo co :)

Koukal jsem ,že i hasiči s majákama jeli někam směrem do centra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...