Gustaf Posted December 22, 2022 Report Share Posted December 22, 2022 Tak další kousek nazdravi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 22, 2022 Report Share Posted December 22, 2022 Hmm, pán je gurmán Já si jedu to svoje vínečko, pomalu to tady utichá a začíná být ta správná pohoda, ty děti jsou normálně nesmrtelný Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted December 22, 2022 Report Share Posted December 22, 2022 @Gustaf To co mas mam projety, ten zelenej Kaputziner je pecka, prvnich par kousku si zvykas, ale me to pak chutnalo jak banany, mas to podobne? Jinak si kup svetlej Tegernseer, min jak basa toho nema smysl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 22, 2022 Report Share Posted December 22, 2022 před 6 minutami, zceyee napsal: @Gustaf To co mas mam projety, ten zelenej Kaputziner je pecka, prvnich par kousku si zvykas, ale me to pak chutnalo jak banany, mas to podobne? Jinak si kup svetlej Tegernseer, min jak basa toho nema smysl. Kapuziner je výbornej.... až si dám dalšího, tak budu myslet na banány, jestli mi tak chutná diky za doporučení, zkusím pořídit a ochutnat, ikdyz jsem ho asi kdysi měl.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted December 22, 2022 Report Share Posted December 22, 2022 před 16 minutami, Gustaf napsal: Kapuziner je výbornej.... až si dám dalšího, tak budu myslet na banány, jestli mi tak chutná diky za doporučení, zkusím pořídit a ochutnat, ikdyz jsem ho asi kdysi měl.... Banany jsem cejtil az tak po 3-4. Tegernseer je lepsi mozna tocenej, pokud by sis chtel udelat vylet, https://goo.gl/maps/DfFEvWgkJwda9vWA7 Jinak zajimave je ze kdyz koupim tu basu Tegernseeru lahvovyho tady u nas za hranicema tak nechutna vubec tak dobre jako kdyz jsem koupil basu stejnyho v Edece primo u Tegernsee, coz si rikam ze uz je nejaky podezrely. Ale fakt tam byl pomerne vyraznej rozdil v chuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 Tak jsem tak nějak příjemně sosal celé odpoledne a asi budu pokračovat Je tady někdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 před 1 minutou, African napsal: Tak jsem tak nějak příjemně sosal celé odpoledne a asi budu pokračovat Je tady někdo? Ja zacal ve 13.46 .. a nemam uz nic nachlazenyho. .. dopijim asi 6. Tegernseer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 před 2 minutami, zceyee napsal: Ja zacal ve 13.46 .. a nemam uz nic nachlazenyho. .. dopijim asi 6. Tegernseer. Tak to jsme začali plus mínus stejně Chce to větší lednici, pro jistotu mám tři Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 před 3 minutami, African napsal: Tak to jsme začali plus mínus stejně Chce to větší lednici, pro jistotu mám tři Lednice je vetsi nez ja .. za posledni asi 3 mesice jsem vypil dohromady 3 piva .. tvrdy nepiju a vino jenom s hezkyma holkama (takze taky vubec), v nedeli ma prijet kamos .. tak jsem koupil 2 basy .. no a jedna je pryc jeste nez prijel. Ale hadam ze nebudu jedinej s podobnym "problemem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 Zásoby se tencí, ale svátky přežijí... nějak tak nazdravi pánové....vdechnul jsem jednoho svátečního Chodouse a teď domácí vajecnak a Radegast.... dalši piva se chladí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 před 4 minutami, Gustaf napsal: Zásoby se tencí, ale svátky přežijí... nějak tak nazdravi pánové....vdechnul jsem jednoho svátečního Chodouse a teď domácí vajecnak a Radegast.... dalši piva se chladí... Na zdraví Včera jsem v jednu ráno dotáhl na čelovku strom a představ si, že se nevešel tak jsem musel špičku uříznout...a ráno všichni, ty vóle co to je za masakr? Říkám, to Ježíšek Děti nadšený, aspoň měly celé dopoledne co dělat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 (edited) Ntpco, ty seš démon.... Edited December 23, 2022 by Gustaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 ja nas nazdobenej umelej asi 70 cm vysokej vyndal z krabice a mam vystarano. Cas minuta tricet, pricemz minuta byla cesta do sklepa a zpet.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Sands Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 před 21 minutami, African napsal: Na zdraví Včera jsem v jednu ráno dotáhl na čelovku strom a představ si, že se nevešel tak jsem musel špičku uříznout...a ráno všichni, ty vóle co to je za masakr? Říkám, to Ježíšek Děti nadšený, aspoň měly celé dopoledne co dělat.... To mi připomnělo , mám druhej škopek a jdu na něco čirého... Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 ...jako tady to upřímně taky nebylo úplně zadarmo, pár shozených obrazů na schodišti, poškrábaná zeď a nějaké ty shozené skleničky ze stolu, jo a málem mě pokousal můj vlastní pes protože jsem měl kuklu na hlavě kdyby se náhodou vzbudili děti aby mě nepoznali Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 ...jako tady to upřímně taky nebylo úplně zadarmo, pár shozených obrazů na schodišti, poškrábaná zeď a nějaké ty shozené skleničky ze stolu, jo a málem mě pokousal můj vlastní pes protože jsem měl kuklu na hlavě kdyby se náhodou vzbudili děti aby mě nepoznali Mam podobnou zkusenost se psem, jednou jsem sel na Lipne v plastence s kapucou po pulnoci z ryb na chatu a nas kokr kterej zastekal dvakrat za zivot a nikdy nezavrcel me malem sezral Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted December 24, 2022 Report Share Posted December 24, 2022 @African- ty jseš můj člověk stromek má bejt po strop Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted December 24, 2022 Report Share Posted December 24, 2022 před 19 minutami, Ajaj napsal: @African- ty jseš můj člověk stromek má bejt po strop Parádní, tak to má být Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondeo2 Posted December 25, 2022 Report Share Posted December 25, 2022 neví někdo jakej je rok ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts