Jump to content

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Guest milosklikar

Recommended Posts

před 6 minutami, zceyee napsal:

@Gustaf

To co mas mam projety, ten zelenej Kaputziner je pecka, prvnich par kousku si zvykas, ale me to pak chutnalo jak banany, mas to podobne?

Jinak si kup svetlej Tegernseer, min jak basa toho nema smysl.

IuAWytb.jpg1AE8tX6.jpg

Kapuziner je výbornej.... až si dám dalšího, tak budu myslet na banány, jestli mi tak chutná :D diky za doporučení, zkusím pořídit a ochutnat, ikdyz jsem ho asi kdysi měl....

před 16 minutami, Gustaf napsal:

Kapuziner je výbornej.... až si dám dalšího, tak budu myslet na banány, jestli mi tak chutná :D diky za doporučení, zkusím pořídit a ochutnat, ikdyz jsem ho asi kdysi měl....

Banany jsem cejtil az tak po 3-4.

Tegernseer je lepsi mozna tocenej, pokud by sis chtel udelat vylet, https://goo.gl/maps/DfFEvWgkJwda9vWA7

Jinak zajimave je ze kdyz koupim tu basu Tegernseeru lahvovyho tady u nas za hranicema tak nechutna vubec tak dobre jako kdyz jsem koupil basu stejnyho v Edece primo u Tegernsee, coz si rikam ze uz je nejaky podezrely. Ale fakt tam byl pomerne vyraznej rozdil v chuti.

před 3 minutami, African napsal:

Tak to jsme začali plus mínus stejně :punk: Chce to větší lednici, pro jistotu mám tři 😋

Lednice je vetsi nez ja .. za posledni asi 3 mesice jsem vypil dohromady 3 piva .. tvrdy nepiju a vino jenom s hezkyma holkama (takze taky vubec), v nedeli ma prijet kamos .. tak jsem koupil 2 basy .. no a jedna je pryc jeste nez prijel. Ale hadam ze nebudu jedinej s podobnym "problemem" :D

před 4 minutami, Gustaf napsal:

Zásoby se tencí, ale svátky přežijí... nějak :D tak nazdravi pánové....vdechnul jsem jednoho svátečního Chodouse a teď domácí vajecnak a Radegast.... dalši piva se chladí...

Na zdraví :cheers: Včera jsem v jednu ráno dotáhl na čelovku strom a představ si, že se nevešel tak jsem musel špičku uříznout...a ráno všichni, ty vóle co to je za masakr? Říkám, to Ježíšek 😂 Děti nadšený, aspoň měly celé dopoledne co dělat....

DSC_3976.JPG

ja nas nazdobenej umelej asi 70 cm vysokej vyndal z krabice a mam vystarano. Cas minuta tricet, pricemz minuta byla cesta do sklepa a zpet.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

před 21 minutami, African napsal:

Na zdraví :cheers: Včera jsem v jednu ráno dotáhl na čelovku strom a představ si, že se nevešel tak jsem musel špičku uříznout...a ráno všichni, ty vóle co to je za masakr? Říkám, to Ježíšek 😂 Děti nadšený, aspoň měly celé dopoledne co dělat....

To mi připomnělo :lol2: , mám druhej škopek a jdu na něco čirého...

😂 ...jako tady to upřímně taky nebylo úplně zadarmo, pár shozených obrazů na schodišti, poškrábaná zeď a nějaké ty shozené skleničky ze stolu, jo a málem mě pokousal můj vlastní pes protože jsem měl kuklu na hlavě kdyby se náhodou vzbudili děti aby mě nepoznali 😅

...jako tady to upřímně taky nebylo úplně zadarmo, pár shozených obrazů na schodišti, poškrábaná zeď a nějaké ty shozené skleničky ze stolu, jo a málem mě pokousal můj vlastní pes protože jsem měl kuklu na hlavě kdyby se náhodou vzbudili děti aby mě nepoznali 
Mam podobnou zkusenost se psem, jednou jsem sel na Lipne v plastence s kapucou po pulnoci z ryb na chatu a nas kokr kterej zastekal dvakrat za zivot a nikdy nezavrcel me malem sezral

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk