dundal Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Tak už jsem si splnil klukovský sen. Koupil jsem si Orienty se stoletým kalendářem! Hodinky jsou super. Splnily mé očekávání. Jen jsem sklamaný s tahem (páskem). Nevím jestli si ho vyrábí sami, nebo si ho nechávají dodávat. Každopádně bych očekával lepší kvalitu. Pásek je tenký a při ohnutí ruky se rozepíná! U tak skvělích hodinek docela průser. Ještě budu sledovat přesnost a dám vědět.
dundal Posted January 12, 2011 Author Report Posted January 12, 2011 tak gratuluju, budou fotky? Jo. Jen co se dokochám!!!!
spineshank Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 určitě by nebylo od věci aspoň napsat o jaký model se jedná
Dantechno Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Orient 2EU00002D viz jeho predchozi vlakno predpokladam.
miccalek Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Tak už jsem si splnil klukovský sen. Koupil jsem si Orienty se stoletým kalendářem! Hodinky jsou super. Splnily mé očekávání. Jen jsem sklamaný s tahem (páskem). Nevím jestli si ho vyrábí sami, nebo si ho nechávají dodávat. Každopádně bych očekával lepší kvalitu. Pásek je tenký a při ohnutí ruky se rozepíná! U tak skvělích hodinek docela průser. Ještě budu sledovat přesnost a dám vědět. Tah je slabinou Orientu (teda alespoň v levném segmentu). Měl jsem CEM6500něco i CEM7500něco a u obojího ten tah nebyl tak bytelný a fajnový jako třeba u Seika.
gabriel1001 Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 velmi.. povedal by som zaujimave, hlavne ten kalendar. No ved uvidime fotecky - snaz sa.
Recommended Posts