straspol Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Pyžama v kulatém pouzdru. Dámské existují ještě stejně tmavé jako pánské, dokonce je někde mám, ale vůbec je nemůžu najít.
straspol Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Zbytek verzí pyžam co jsem vyhrabal. Ty šedé mám ve dvou odstínech, ale rozdíl je tak nepatrný, že to vlastně považuju jenom za chybu tisku nebo vyblednutí barvy. Foťák by to asi stejně nezachytil.
Mipa Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 (upraveno) A taky jedny dámské šikmé, tmavé "pyžama", podle mého názoru jedny z nejhezčích dámských Primek.Edit: Nějak se nepodařilo vložit obrázek. Upraveno 22. září 2013 uživatelem Mipa
Mipa Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 A taky jedny dámské šikmé, tmavé "pyžama", podle mého názoru jedny z nejhezčích dámských Primek.Tak podruhé snad s obrázkem.
ABCDE Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Taky přidám moje Pyžama. Poradíte mi někdo, kde bych na internetu sehnal nějaký vhodný kožený řemínek k těmto Primkám. Nejlépe takový, který se neztenčuje a má po celé délce 18mm. Upraveno 31. července 2014 uživatelem ABCDE
vikinho Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Líbí se mi tento pyžamový bastlík, myslíte, že ta korunka je nakřivo, protože se to prostě nevleze do pouzdra kal. 66, nebo je špatně udělaný?
straspol Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 Líbí se mi tento pyžamový bastlík, myslíte, že ta korunka je nakřivo, protože se to prostě nevleze do pouzdra kal. 66, nebo je špatně udělaný? Je ohnutý konec natahovací hřídele.
vikinho Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Je ohnutý konec natahovací hřídele. Takže čistě technicky a rozměrově vzato to jde složit dohromady?
vašek12 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Podle fotek na internetu se mi Pyžama vůbec nelíbily, ale poté jsem na ně narazil v jednou bazaru a prostě jsem je tam nemohl nechat. Musím uznat, že jsou to opravdu hezké hodinky
ABCDE Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 západ slunce + nový řemen + nový objektiv = pohoda
vašek12 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 (upraveno) západ slunce + nový řemen + nový objektiv = pohoda IMG_9052.JPG IMG_9053.JPG Máš je moc pěkné, tyhle modré se mi začínají líbit čím dál tím víc!! A ještě jsem se chtěl zeptat, co je to za značku řemínku? díky! Upraveno 3. září 2014 uživatelem vašek12
ABCDE Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Díky, jsem s nima velmi spokojen, jen by ještě mohly být o 2mm širší :-) Značka řemene je ZRC. Údajně kvalitní francouzký výrobce, trdil pan prodavač :-) Cena byla kolem 350,-
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se