Pavlucha Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Byl by někdo ochotný kouknout na tyhle hodinky, prosím? Moc se mi líběj, ale nerad bych koupil absolutní blbost http://cgi.ebay.com/RARE-VINTAGE-SWISS-BREITLING-MANUAL-17-JEWELS-MEN-WATCH_W0QQitemZ290522838493QQcategoryZ31387QQvarZQQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 ... omlouvám se za překlep v názvu ... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Trochu se rozepiš o tom, co si od nich slibuješ. Jestli jsi sběratel vysazený na originální stav, pak to není nic pro tebe.Jestli jsi třeba chudý student, který potřebuje Breitlingy aby věděl kolik je hodin, tak pak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Trochu se rozepiš o tom, co si od nich slibuješ. Jestli jsi sběratel vysazený na originální stav, pak to není nic pro tebe. Jestli jsi třeba chudý student, který potřebuje Breitlingy aby věděl kolik je hodin, tak pak jo. ... hezky napsáno. Ne, nejsem sběratel ani student ... líbily se mi a říkal jsem si, že by na nich táta konečně bez brejlí viděl kolik je hodin. Nejde mi ani tak o tu značku jako o vzhled a stav, ve kterém jsou. Cena mi (zatím) taky nepřijde tak hrozná. ... takže si vlastně asi odpovídám sám, že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Hodinky vypadají, že jsou restaurované metodou 'hlavně aby to bylo rychle hotový a nestálo to moc peněz": číselník je nově udělaný, ale ručky rezivějí a nikdo se nenamáhal ani zběžně vyčistit vnitřek pouzdra, tím pádem pochybuji, že se někdo zabýval strojkem. Prodejce je ze Singapuru, kde vzhledem k tropickému klimatu ty hodinky nejspíš během svého života dostaly řádně zabrat. Pokud (jak píšeš) Ti jde hlavně o vzhled a stav, ne o značku, nech je plavat - v téhle aukci většina účastníků přihazuje hlavně kvůli značce Breitling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 18. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Hodinky vypadají, že jsou restaurované metodou 'hlavně aby to bylo rychle hotový a nestálo to moc peněz": ... OK, moc děkuju ... najdu něco rozumnějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.